Written by AbangNara | November 16th, 2010

zarina ann julie

Tahniah kami ucapkan kepada Zarina Ann Julie kerana nampaknya dia sudah tidak mahu seksi lagi. Betullah kata orang, manusia ini akan berubah juga suatu masa nanti. Cuma tak tahu bila je. Dan nampaknya masa untuk Zarina Ann Julie untuk tidak seksi lagi sudah pun tiba. Kami cukup-cukup bangga dengan perubahan yang ingin dilakukan oleh Zarina Ann Julie ini.

Dan secara ikhlas, Zarina Ann Julie nampak sangat manis berjubah sebegini. Nampak macam artis Arab. Lebih comel, lebih cantik dan lebih memikat. Tak perlu pakai seksi-seksi. Kami yakin ramai ibu-ibu di luar sana teruja untuk menjadikan Zarina Ann Julie menantu selepas melihat kesopanannya di dalam gambar ini.

zarina ann julie

Klik gambar di atas untuk paparan yang lebih besar. Semoga Zarina Ann Julie akan terus berpegang teguh kepada kata-katanya dan tidak lagi seksi selepas ini. All the best ~~ Kredit gambar kepada Utusan Malaysia.

 
Written by AbangNara | November 15th, 2010

black sofia jane

Yes!!! Lagu Sofia Jane nyanyian Black berjaya menjadi salah satu calon untuk berentap di Anugerah Juara Lagu 25 nanti. Inilah lagu wajib untuk kami nyanyikan jika bertandang ke karaoke. Memang satu lagu yang sukar. Kami tabik spring kepada Black kerana mampu menyanyi dengan muka seposen.

Untuk makluman, ini adalah keputusan separuh akhir Muzik-Muzik minggu kedua. Keputusan minggu pertama boleh diperiksa di sini. Ada lagi 2 minggu sebelum finalist untuk ke AJL25 diketahui sepenuhnya.Berikut adalah 6 lagu layak untuk minggu kedua ini.

1. Jahat – Stacy
2. Drama King – Meet Uncle Hussain
3. Tolong Ingatkan Aku – Ana Rafali
4. Susun Silang Kata – Aizat
5. Sofia Jane – Black
6. Ku Ada Kamu – Adira

Rasa tak sabar pulak nak tunggu AJL25. Mesti semua finalist hebat-hebat belaka.

Written by AbangNara | November 15th, 2010

gambar sharifah sofia hamil mengandung

Rasanya macam baru semalam kami keluarkan gambar perkahwinan Sharifah Sofia. Tup-tup hari ini Sharifah Sofia mengumumkan di Facebooknya satu berita gembira. Sharifah Sofia sudah hamil 5 bulan. Tahniah kami ucapkan kepada Sharifah Sofia dan suami. Untuk makluman, suami Sharifah Sofea kini berada di Mekah untuk menunaikan haji.

Untuk anda yang ingin mengucapkan tahniah secara direct kepada Sharifah Sofia, sila ke Facebook Sharifah Sofia. Kami tabik spring kepada Sharifah Sofea yang menggunakan kemudahan teknologi terkini untuk memaklumkan berita kehamilannya kepada kesemua peminat. Untuk pengetahuan, Sharifah Sofia juga aktif menggunakan Twitter.

Untuk peminat-peminat Sharifah Sofia, kami sertakan beberapa keping gambarnya untuk tatapan anda. Kesemua gambar adalah diambil daripada Facebook Sharifah Sofia. Enjoy ~~

 
Written by AbangNara | November 15th, 2010

Kami suka dengan suara latar yang menimbulkan persoalan yang rasanya memang kita semua dah tahu jawapannya. Secara jujur persoalan ini memang sukar nak dijawap oleh artis-artis, Apa pun jawapan yang keluar dari mulut diorang confirm salah. Rasanya baiklah jawap “no komen” daripada buat jawapan merapu meraban.

P.S: Gambar letupan gunung Merapi untuk tatapan anda.