July 12th, 2011

ekin mengandung

Setelah keguguran dua kali, Ekin telah disahkan mengandung 7 minggu kali ini. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ekin dan Mawi. Sama-samalah kita doakan agar kandungan Ekin sihat sejahtera. Kepada Mawi, sila jaga Ekin elok-elok ye. Congrats sekali lagi kepada anda berdua.

P.S: Alhamdulillah isteri Abang Nara pun dah mengandung. Doakan kandungan kami sihat sejahtera. Thanks ~~

 
July 12th, 2011

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

Dalam diam pengacara Melodi yang baru, Dira Abu Zahar telah pun selamat bertunang hari ini. Terima kasih kepada FatinBaharum yang berkongsi gambar-gambar sekitar majlis pertunangan Dira dan Helmi. Khabarnya Helmi dulu adalah bekas kekasih Nasha Aziz.

Untuk yang belum tahu, Dira akan berkahwin pada tarikh keramat 11.11.2011. Semoga pertunangan dan perkahwinan Dira dan Helmi diberkatiNya. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

gambar majlis pertunangan dira abu zahar

gambar majlis pertunangan dira abu zahar
gambar majlis pertunangan dira abu zahar

July 12th, 2011

gambar anak rita

Inilah email yang diterima sebentar tadi mengenai anak Rita Rudaini:-

abang nara letak lah gambo anak rita , qaqa baru 2 bulan yg dia update kat twitter die, please , comey sangta macam anak orang putih, besar besok mesti sekacak beckham dan kaka

Lagi gambar terbaru anak Rita Rudaini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar anak rita
gambar anak rita

gambar anak rita

July 12th, 2011

Kalau minggu lepas Abang Nara ada kongsikan trailer video SOLO daripada Andi A. Merican untuk anda semua, hari ini Abang Nara nak sharekan yang full version punya. Baru korang tahu ending video klip ini dan takkan tertanya-tanya lagi. Thumbs up kepada Dira Abu Zahar yang mengarahkan video ini dengan baik sekali. Good job.