Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Kagum kami dengan mutu gambar yang diambil oleh Ashikin Abdullah ini. Marsha yang sememangnya cun makin bertambah cun. Betullah kata orang, kadang-kadang photographer memainkan peranan penting untuk menaikkan kecantikan wajah seseorang itu. Kalaulah Abang Nara yang ambil gambar si Marsha nie, confirm gagal 100%. Sebab itu Abang Nara jadi blogger je, tak jadi photographer.

Lagi gambar Marsha Milah Londoh dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda berminat nak lihat hasil fotografi Ashikin Abdullah lagi boleh lawat laman web di bawah:-

Website - www.ashikinabdullah.com
Flickr - www.flickr.com/photos/ashikinabdullah
Fb Page - http://www.facebook.com/AshikinAbdullahPhotography

P.S: Bayi dalam perut

 
 
Written by AbangNara | January 8th, 2011

marsha

Cute kan bulu rambu ramba kat baju Marsha tue? Bertambah comel Marsha yang sememangnya comel. Sebenarnya masa Marsha keluar awal-awal dulu, Abang Nara terjatuh hati sikit dekat si Marsha nie. Muka dia lain daripada lain. Agak elegan sikit terutama tang bibir dia yang lain daripada yang lain. Cantik kan bibir dia?

marsha

Semoga tahun 2011 ini akan membawa lebih banyak kebahagiaan buat Marsha. Dengar ceritanya tahun ini si Marsha nak mendirikan rumah tangga. Kalau betul, tahniah awal-awal Abang Nara ucapkan. Walaupun hati ku kecewa kerana Marsha akan menjadi milik orang, tetapi demi kebahagiaanmu, Abang Nara relakan jua pemergian anda.(terjiwang pulak di tengah hari Sabtu)

P.S: Ini baru arahan yang tepat dan jitu

Written by AbangNara | January 7th, 2011

 shaheizy sam

Terasa macam Azwan Ismail pulak apabila Abang Nara ber”yabedabedu” apabila Shaheizy Sam menjelaskan yang dirinya masih single mingle. Terima kasih kepada rakan media kami, OhBulan yang berjaya mengambil kenyataan Twitter dari Shaheizy Sam ini.

Maka kepada gadis-gadis di luar sana, Abang Nara mahu anda mengelap air mata yang tumpah apabila membaca entri adakah ini gambar kekasih Shaheizy Sam baru-baru ini. Peluang anda kini sudah kembali cerah. Shaheizy Sam atau nama manja-manja kucingnya, Sam masih single dan available.

All the best kepada anda yang mahu mengoratnya ~~ Abang Nara doakan kejayaan anda.

Written by AbangNara | January 7th, 2011

dr halina mengandung

Kagum kami dengan kehebatan dan kejantanan angkasawan negara kita, Dr. Sheikh Muszaphar. Dr Halina sudah mengandung dibuatnya. Tahniah kami ucapkan kepada mereka berdua yang bakal bergelar ayah dan ibu bulan Julai ini.

So lepas ini jangan keluarkan cerita yang tak elok pasal orientasi seksual Dr Sheikh ye. Penat dah kami dengar cerita tak elok Dr Sheikh nie. Dah terbukti kejantanan dan kemachoannya. Tak gitu?