Penafian

BeautifulNara.com ialah blog yang mengumpulkan gosip-gosip hangat artis Malaysia dan juga tentang mereka-mereka yang cantik.

Nama artis/selebriti/kenamaan yang disebut dalam weblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam weblog ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja. Kami tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Pihak admin BeautifulNara.com tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini.

Pihak admin BeautifulNara jugak tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis di sini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Semua pelawat dianggap setuju dengan semua syarat dan peraturan yang ditetapkan oleh pihak BeautifulNara dan kami tidak akan bertanggung jawab terhadap sebarang komen yang diutarakan.