Written by AbangNara | November 23rd, 2010

siti nurhaliza shout awards 2010

Baru terperasan yang rupanya kami tak sharekan satu pun gambar Datuk Siti Nurhaliza di Shout Awards 2010 baru-baru ini. Cari punya carik, terjumpa gambar yang diambil oleh rakan media kami, Budiey. Nampak elegant sungguh Datuk Siti Nurhaliza dengan fesyen topinya. Ada gaya tersendiri. Kami suka.

Lagi gambar Datuk Siti Nurhaliza di Shout Awards 2010 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | November 23rd, 2010

ariel peter pan

Semestinya di saat ini, Ariel Peterpan sedang berfikir alangkah enaknya sekiranya dia dilahirkan menjadi artis Malaysia. Mana taknya, artis Malaysia kalau ada video atau gambar terlampau kesemuanya boleh dilepaskan dari undang-undang dengan hanya berkata:-

[note]Ini bukan gambar/video saya. Ini super impose ini (sambil buat muka pura-pura terkejut padahal dah gelabah kantoi)[/note]

Ariel semalam dibicarakan atas tuduhan mengedarkan 2 rakaman video seks buatan sendiri di Internet. Untuk makluman, setakat ini tiada lagi undang-undang yang boleh menyabitkan perlakuan seksual menerusi rakaman video. Sebab itulah Ariel dibicarakan atas tuduhan menyebarkan rakaman video bukannya kerana melakukan hubungan seks. Ariel juga dituduh kerana menyediakan peralatan untuk rakaman video tersebut.

Sekirnya sabit kesalahan, Ariel boleh dipenjara selama 12 tahun. Memang akan berkuburlah karier seni Ariel sekiranya dia didapati bersalah. 12 tahun lama tue beb. Bila dah habis penjara nanti memang susah la nak naikkan balik populariti. Memang tak boleh cari makan dah la.

Memang nasib Ariel sebenarnya kurang baik dilahirkan di Indonesia. Bak kata kami, kalau dia dilahirkan di Malaysia, hari ini keluar video lucah, hujung minggu buat statement video itu superimpose, hari Isnin orang dah lupakan tentang videonya. Senang kan?

Good luck and all the best untuk Ariel. Semoga kebenaran akan terbukti di mahkamah kelak.

Written by AbangNara | November 23rd, 2010

rebecca nur islam

Kami tak sanggup nak habiskan tajuk entri di atas, kami biarkan anda sahaja yang menentukannya. Kami tak mahu menghakimi Rebecca Nur Islam sebab kami pun bukannya baik sangat. Bak kata Rebecca, bukan salah dia yang bernama Rebecca Nur Islam. Namanya itu sekadar pemberian ayahnya semasa dia kecik. Hmm….

Lagi gambar Rebecca Nur Islam yang … dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Andy yang Hot.

 
Written by AbangNara | November 22nd, 2010

faizal tahir selamat malam

Rasanya ramai yang ternanti-nanti 6 buah lagu yang bakal berentap untuk ke AJL25. Kami akan updatekan keputusan separuh akhir Muzik-Muzik 25 untuk minggu ketiga ini. Faizal Tahir baru sahaja selesai menyanyikan lagu Selamat Malam dengan syahdunya sebentar tadi. Kami berani jamin yang FT akan berjaya masuk ke Top 6.

1. Keputusan Separuh Akhir Muzik-Muzik Minggu Kedua

2.Keputusan Separuh Akhir Muzik-Muzik Minggu Pertama

Tunggu ruangan ini untuk update yang terkini. Malam ini kita akan tahu 14 buah lagu yang bakal berentap ke AJL25.

14 Lagu Ke AJL25

1. Hanyut – Faizal Tahir
2. Kebahagiaan Dalam Perpisahan – Shahir
3. Noktah Cinta – Hafiz
4. Drama King – Meet Uncle Hussein dan Black
5. Ku Ada Kamu – Adira
6. Cinta Sempurna – Yuna
7. Pelita – A.P.I
8. Berlari – Tomok
9. Sofea Jane – Black
10. Mencari Konklusi – Hujan
11. Selamat Malam – Faizal Tahir
12. Ekstravaganza – Bunkface
13. Jahat – Stacy
14. Tolong Ingatkan Aku – Anna Raffali

Inilah kesemua 14 lagu yang bakal bertanding di AJL25 nanti. Kesemuanya hebat-hebat belaka. Kalau kami jadi juri, confirm kami akan muntah darah nak pilih sapa jadi pemenang. Susah beb. Apa pendapat anda?