December 23rd, 2010

tshirt pramlee

Maafkan kami sebab tak sempat nak snap gambar T-Shirt P.Ramlee daripada Astro. Tapi korang jangan bimbang, T-Shirt dia memang awesome. Ada warna hitam dan ada warna putih. Kalau korang pakai memang akan lebih terserlah kekacakan dan kecantikan. Kalau kurang cantik atau kurang cantik, kemanisan anda dijamin akan naik 100%.

Baiklah macam mana korang boleh menang T-Shirt nie? Ada lah dekat 10 T-Shirt P. Ramlee untuk dimenangi. Senang ajer caranya. First thing first, kena pergi like Facebook BeautifullNara dan Facebook Astro dulu. Dah like? Ok bagus. Korang memang menurut kata. Sekarang nie lengkapkan sahaja ayat di bawah nie di ruangan komen:-

[note]Kalaulah P. Ramlee masih hidup sekarang, pastinya dia akan… [/note]

Pastikan korang komen menggunakan email Facebook korang. Senang sikit nak check betul ke tidak korang dah like Facebook BeautifulNara dan Facebook Astro. Dan yang paling penting, senang sikit nak email korang kalau korang menang nanti. Pengkomen yang paling kreatif akan dapat T-Shirt nie.

Untuk makluman, ada lebih kurang 10 T-Shirt P.Ramlee untuk dimenangi. Apa tunggu lagi? Komen jangan tak komen.

 
December 23rd, 2010

konsert maher zain 26 disember

Maher Zain. Sekali mata memandang, gugur jantung dibuatnya (kalau anda perempuan atau jikalau anda Azwan Ismail). Buat yang tak tahu, Maher Zain adalah selebriti yang paling banyak dicari di Google sepanjang tahun 2010. Nampak sangat kesedapan suaranya ditambah dengan kehenseman tahap gabannya memang mencairkan hati para wanita Malaysia.

Berita baik untuk anda yang nak berjumpa Maher Zain secara up close dan personal. Buat anda yang terlepas konsert Maher Zain baru-baru ini, kini Maher Zain akan kembali ke Malaysia pada 26hb Disember ini. Maher Zain akan menghiburkan para peminatnya selama 3 malam berturut-turut di The Summit Hotel, Subang Jaya.

Buat die hard fan Maher Zain, sila telefon 03-7843-6999 untuk membeli tiket yang bermula dengan harga RM200. Memang agak mahal tapi kalau dah nama peminat hardcore, apalah sangat RM200 tue kan? Sila telefon sekarang sebelum line menjadi busy dan seterusnya membuatkan anda menangis kerana tak dapat melihat Maher Zain secara live.

Info lanjut boleh tengok kat poster di atas tue ye.

P.S: Jangan lupa Ahad ini Malaysia vs Indonesia untuk Piala Suzuki AFF

December 22nd, 2010

.shahir af8

Apabila ditanya ke mana kau menghilang oleh seorang wartawan melalui mesej di telefon, Shahir hanya menjawap:-

[note]Kebahagiaan dalam perpisahan[/note]

Melihat mesej tersebut semalam, terus berjuta-juta prasangka menerjah otak kami. Apa maksud mesej Shahir ini? Adakah Shahir putus cinta sehingga kecewa begini? Atau Shahir ingin bahagia dengan berpisah dari dunia hiburan? Firasat kami kuat menyatakan yang Shahir berkemungkinan besar putus cinta dan tak mampu menahan tekanan jiwa sehingga melarikan diri.

Dengan khabarnya, pihak Astro juga telah mengupah penyiasat persendirian untuk menjejaki Shahir. Sehingga kini, segala sms, telefon dan apa-apa jua jenis perhubungan gagal dilakukan direct kepada Shahir. Malah ada suara yang menyatakan yang Shahir bakal berhenti terus daripada dunia seni. Nampak sangat ada sesuatu yang besar berlaku di dalam hidup Shahir.

Kepada Shahir, janganlah bersikap sebegini. Kami tahu anda kemungkinan besar kepenatan dengan show yang bersepah-sepah di sana sini sekarang. Tapi fikirkanlah masa depan. Langit tak selalunya cerah. Sepatutnya peluang untuk membuat show diambil sekarang masa anda tengah popular. Kumpul duit banyak-banyak time nie. Nanti dah tak popular tak ada orang pun nakkan kita.

Harapan kami ialah Shahir kembali semula dan menerangkan apa yang terjadi kepada semua orang. Kalau taknak terangkan kepada media pun tak apa. Peminat layak tahu apa yang terjadi kepada Shahir. Tanpa peminat, siapalah Shahir. All the best kepada Shahir.

December 22nd, 2010

maya karin yusri

Memang cool sungguh Maya Karin. Kami suka dengan kenyataannya baru-baru ini selepas dengan rileksnya mengaku yang dia sudah pergi menonton wayang 2 kali bersama Yusry KRU. Sempoi habis:-

[note]“Kami pergi menonton wayang bukan sesuatu yang gempak pun. Orang lain pun buat [/note]

Kami sokong gila-gila dengan kenyataan Maya Karin. Standardlah pergi tengok wayang dengan kawan-kawan. Takkanlah asal pergi tengok wayang je dah confirm jadi pakwe makwe kot? Kalau macam tue dah berapa banyak awek yang kitorang ada? Eh tapi kalau pergi tengok wayang berdua tue mungkin la ada kelainan sikit. Mungkin itu adalah kawan special.

maya karin yusri

Mungkin sebab Yusry seorang duda dan Maya Karin seorang janda, maka semua orang pun sibuk nak kenenkan mereka berdua. Sampai Maya Karin pun naik rimas dibuatnya. Kesian pulak kami mendengar rintihan hati Maya Karin:-

[note]Seperti yang saya katakan sebelum ini, saya dan Yusry hanya kawan biasa. Kami dah kenal lama. Sekarang saya susah nak jawab bila orang tanya mengenai hubungan saya dengan dia. Saya mula naik rimas. [/note]

Kata orang, kalau dah jodoh tak ke mana. Biarlah mereka berdua berkawan terlebih dahulu mengenal hati budi masing-masing. Kalau tak sesuai, mungkin Maya Karin sesuai dengan kami kot (hehehe. perasan la pulak). Apa pun tahniah kami ucapkan kepada Maya Karin kerana dilantik menjadi duta InnerShine. Kredit gambar Mstar.

P.S: Geli geleman tengok kek macam nie.