September 15th, 2009

keputusan pertandingan

Jeng, jeng, jeng. Akhirnya saat yang ditunggu tiba jua. Maafkan kami yang hina ini kerana terlambat memberi keputusan pertandingan pengkomen terbanyak yang telah kami anjurkan sempena Hari Kemerdekaan Malaysia. Sesungguhnya terlalu banyak komen yang perlu kami tapis dan audit terlebih dahulu sebelum keputusan rasmi boleh dikeluarkan. Apa-apa pun, jutaan terima kasih kami ucapkan kepada anda semua yang sudi menjoin pertandingan ini.

Dannnnnnnnnnnnn…….. Pemenangnya ialah…… Eh sebelum itu oleh kerana sambutan yang terlalu hangat, setelah berbincang dengan manager kami, sesungguhnya teramatlah berbesar hati kami untuk memberikan 3 hadiah sagu hati kepada anda.

Maka dengan ini diumumkan pemenangnya ialah………… (sila baca artikel ini selengkapnya).

P.S: Sila pastikan anda hantar butiran bank anda beserta nama penuh menggunakan email yang anda guna masa komen. Hadiah akan diberi seminggu selepas raya (minggu 28hb) sebab kami tau anda sengkek time tue. Terima kasih

1. Penari Poco-Poco (3460 komen) – RM250 – tempat pertama

2. Aries_April (2540 komen) – RM150 – tempat kedua

3. Eclipse (2379 komen) – RM100 – tempat ketiga

4. Tomeii (1985 komen) – RM30 – hadiah saguhati

5. Violet (1951 komen) – Rm30 – hadiah saguhati

6. hantupensil (1812 komen) RM30 – hadiah saguhati

Advertisement
 
September 15th, 2009

scha host sehati berdansa

Murah rezeki betul artis kegemaran kami nie. Dah confirm Scha Al Yahya akan jadi host rancangan Sehati Berdansa bersama dengan pakwenya Fahrin Ahmad dan Awal Ashaari. Nampaknya Linda Onn dah ditolak ke tepi dan digantikan dengan Scha yang lebih hot dan mengancam. Lagipun kan lagi elok kalau Fahrin diapit dengan Scha berbanding dengan Linda Onn time program tue nanti.

Tapi sebenarnya kami risau jugak dengan kemampuan Scha nie. Dia tak pernah jadi pengacara rasanya. Mampu ke dia nak hos rancangan Sehati Berdansa nie? Harap-harap sebelum dipilih dah dibuat uji bakat terlebih dulu la. Kalau setakat nak guna kepopularitian percintaan Scha ngan Fahrin untuk femeskan program nie memang kami amat-amat tak setuju. Harap-harap Scha dapatlah bersedia. Kang nanti kena kutuk pulak.

Buat Fahrin, bagilah tunjuk ajar kat awek anda tue. Time nie la nak tunjuk macho. Masa nie la nak guna ilmu yang ada di dada untuk dikongsi bersama dengan si dia. Baru makin naik saham nanti. Buat Scha, all the best. Kami yakin anda boleh buat. Chaiyok-chaiyok.

P.S: Terkejut kami baca tajuk ruangan hiburan Berita Harian semalam pasal Scha dan Fahrin putus kasih. Baca punya baca rupa-rupanya Scha mintak orang jangan asyik citer pasal gosip bercinta dia jer. Dia nak orang judge dia berdasarkan mutu lakonan dia. Bukan sebab percintaan dia dengan Fahrin. Bagus betul la budak Scha nie.

Advertisement
September 15th, 2009

Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

Ramai betul yang hantar email kat kami cakap tak puas tengok video 17 saat promosi Xpax Blackberry Curve 8520 hari tue. Jadi kat atas nie ada satu lagi video yang menerangkan ciri-ciri Blackberry Curve 8520 nie. Kalau dah tengok video nie pun tak puas hati jugak kami tak tau nak cakap apalah.

Tapi kami tau kenapa anda teruja sebenarnya.  Mana pernah dibuat orang prepaid keluarkan plan untuk Blackberry. Kami pun tertanya-tanya macam mana agaknya plan Xpax nie nanti. Yang penting rasanya compem berbaloi-baloi. Namun begitu (aceh ayat skema), jangan risau sebab kami akan sentiasa up to date anda semua dengan plan Xpax Blackberry nie.

Ramai jugak yang mesej tanya apa jadi lepas daftar kat website Xpax Blackberry tue. Untuk pengetahuan korang, bila korang click kat link nie, anda akan dibawa ke skrin macam kat bawah nie:-

blackberry curve 8520

Jadi apa yang anda perlu lakukan cuma letakkan nama, no kad pengenalan, email dan nombor telefon. Lepas tue memang tak akan jadi apa-apa. Sebab ini sekadar pre-register untuk Xpax dapatkan maklumat diri korang semua. Bila dah ada maklumat nie, barulah senang untuk Xpax hantar info bila tarikh pre-book dan tarikh pelancaran plan Xpax Blackberry nie. So apa yang korang perlu buat ialah just tunggu jer email ataupun telefon daripada Xpax.

Buat yang belum pre-register tue, kami syorkan anda pre-register dulu kat http://xpax.com.my/blackberry. Tak ada rugi apa-apa. Untung lagi ada sebab berkemungkinan besar untuk dapat freebies daripada Xpax. Tunggu apa lagi ? Jom register ramai-ramai.

Advertisement
September 15th, 2009

sophia awek anak dato k

Larangan keras buat mereka-mereka terutama lelaki yang sedang berpuasa. Anda dilarang melihat gambar-gambar seksi tak hengat Sophia, girlfriend anak Dato’ K nie. Dijamin 100% pahala puasa anda akan menjadi senipis limau nipis. Jangan cakap kami tak sound. Kami dah bagitau awal-awal ye.

Lagi gambar Sophia, awek @ kekasih @ gf anak tiri Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kesian kami ngan anak orang-orang kaya nie. Selalu tak cukup duit nak beli kain buat baju. Takper nanti tunggu kami bukak butik BeautifulNara. Kalau datang kami akan bagi diskaun 50% kat si Sophia nie. Cian kat dia.

Advertisement