February 3rd, 2010

statistik

Terima kasih beribu-ribu lemon kepada anda semua yang membantu kami mencapai 3.48 juta pageview dalam bulan Januari 2010. Jumlah pelawat pada Januari 2010 ialah 807,937, tertinggi yang pernah direkodkan oleh BeautifulNara. Pastinya ini semua adalah jasa baik anda yang memperkenalkan kami kepada kawan-kawan anda semua. Thanks a lot.

Sedikit statistik lain untuk mereka yang berminat mengetahui perkembangan kami:-

1. Alexa Rank – 39,773 worldwide dan 171 untuk di Malaysia

2. Google Page Rank – 3

3. Feedburner Subscription – 589 pembaca

5. Facebook Fan Page – 3,349 fans (klik sini untuk jadi fans kami)

statistik

Setakat hari ini telah 1,296 gosip kami kongsikan bersama anda. Tambah terharu kerana jumlah komen yang diterima telah pun mencecah angka ratus ribu. Korang memang terbaik. Untuk makluman anda, berdasarkan Alexa Rank, BeautifulNara kini adalah blog hiburan nombor 1 di Malaysia.

Terima kasih banyak-banyak kerana sokongan berterusan anda. We love u all ~~~

Advertisement
 
February 3rd, 2010

fahrin ahmad

Buat anda yang masih tak tahu, Fahrin Ahmad dan Linda Onn dah compem bakal berentap kat mahkamah nanti. Masa 7 hari untuk Linda Onn mintak maaf dah pun tamat. Linda tak minta maaf sebaliknya dah hantar surat kepada peguam Fahrin untuk setelkan hal nie kat mahkamah. Dan mengikut kata-kata Fahrin, ada artis lain yang akan turut sama turun naik court bersama mereka:-

[note]Dari dulu saya dah nampak implikasinya, sebab itu saya ambil prinsip berdiam diri. Saya ambil keputusan ini dengan berat hati tapi terpaksa buat juga. Dalam surat peguamnya juga ada mengaitkan nama orang lain. Saya tahu lepas ini akan jadi lebih worst dan saya sudah bersedia untuk melalui keadaan yang lebih teruk itu. Saya serahkan perkara ini kepada yang lebih arif dan harapkan yang terbaik. Tuhan akan tentukan segalanya, [/note]

Tekaan kami,  artis yang dikaitkan itu berkemungkinan besar ialah Awal Ashaari dan Scha Al Yahya. Teringat pesan mak kami masa kecik-kecik dulu. Berkawan tue biar memilih. Kang kawan buat salah kita pun terpalit jugak. Apa-apa pun, tak sabar nak tengok kebenaran yang bakal terselongkar dalam mahkamah nanti.

Advertisement
February 3rd, 2010

awal ashaari kawin

Dalam diam ada khabar angin yang bertiup menyatakan Awal Ashaari sudah pun mempunyai kekasih hati dan bakal berkahwin pada tahun hadapan. Menurut sumber (forum CARI), Awal dan bakal isterinya sudah agak lama mengenali antara satu sama lain dan hanya menunggu masa yang sesuai untuk bernikah.

Adakah gosip yang disebarkan ini hanya untuk cover line kejadian buruk yang berlaku pada Awal semasa  akhir tahun 2009 hari tue ? Sejak menjadi orang keempat dalam tragedi cinta Linda Onn, Fahrin Ahmad dan Scha Al-Yahya, imej budak baik Awal selama ini agak tercalar.

Tapi kalau betul lah Awal memang dah nak berkahwin, kami nak jadi orang pertama ucapkan tahniah kepada dia. Mungkinkah Awal bakal berkahwin dengan Scha? Rapat semacam jer dua orang tue sekarang nie. Nak taknak kenalah tunggu tahun depan kan? Lambat lagi tue.

Advertisement
February 2nd, 2010

siti nurhaliza

Akhirnya Siti Nurhaliza mengaku yang dia bukanlah memakai tudung tetapi sekadar berselendang sahaja. Semalam dalam rancangan Terjah TV3, Dato’ Siti Nurhaliza telah pun membuat kenyataan yang bunyinya lebih kurang macam nie :-

[note]Saya hanya berselendang, bukan bertudung. Saya tahu ini bukan cara bertudung. Cara bertudung spt kakak-kakak dan adik tu. (sambil menuding jari). Jangan ikut saya. [/note]

Nampaknya selama nie memang Siti Nurhaliza tau yang cara pemakaian selendang dia nie menjadi topik hangat. Mungkin sebab dia terlepas berjanji akan memakai tudung pas balik umrah hari tue. Tapi tup-tup tengok lepas balik umrah masih tersembul lagi rambut dia.

Pendapat kami, mungkin Dato’ Siti Nurhaliza belum bersedia sepenuhnya untuk memakai tudung seperti cara sebenar. Sama-samalah kita doakan agar dia cepat-cepat terbuka hati. Benda baik jangan dibiar lama-lama. Lagi cepat lagi bagus kan? Apa pendapat korang?


Advertisement