September 30th, 2009

siti nurhaliza

Mak aih. Terkejut beruk kami baca satu statistik pasal bayaran yang diterima oleh penyanyi Malaysia untuk 1 jam punya nyanyian. RM70 ribu tue beb. Dekat 5 tahun punya gaji dia boleh dapat dalam masa 1 jam je. Ish-ish. Sungguh tak adil dunia nie.

Eh terlupa plak nak cakap sapa penyanyi tue. Sudah tentulah Dato’ Siti Nurhaliza. Penyanyi nombor 1 Malaysia. Tapi bukan dia sorang je yang dapat bayaran mahal-mahal nie. Ramai lagi yang not bad jugaklah diorang dapat. Memang pasnie kalau dapat anak nak suruh dia menyanyi jerlah. Kaya tak hingat tue.

Jom kita ushar baper ribu ringgit penyanyi-penyanyi Malaysia nie dapat setiap kali nyanyi:-

Dato’ Siti Nurhaliza
* RM45,000 for a 30-minute show
* RM70,000 for a one-hour show

Dato’ Sheila Majid
* RM35,000 for a 30-minute show 
* RM55,000 for a one-hour show

Anuar Zain
* RM25,000 for a 30-minute show 
* RM55,000 for a one-hour show

JACLYN VICTOR
* RM18,000 for a 30-minute show 
* RM30,000 for a one-hour show

Patutlah ramai orang beria-ria nak masuk AF la, One In A Million la, LG Starz la. Memang kaya gila rupanya. Ada sapa tau bila audition untuk AF 8 nak start? Nak cuba nasib nie. Nak jadi kaya punya pasal. Hehehe

P.S: Penyanyi feveret kami Abang Jamal Abdillah rasa-rasa dapat berapa ribu ek? Mesti banyak gak kan?

nuffnang awards

Advertisement
 
September 30th, 2009

beautifulnara

Terima kasih beribu-ribu lemon buat suratkhabar Kosmo yang sudi mempemeskan lagi BeautifulNara. Kalau tak ada aral melintang, Kosmo hari nie (30 September) ada terselit muka Abang Nara mempromote dan bercerita sedikit sebanyak tentang blog BeautifulNara.

Nak tau apa yang Abang Nara gosipkan dalam Kosmo? Kena la beli Kosmo hari nie. Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua sebab tanpa anda BeautifulNara takkan jadi sepopular ini sehingga dapat keluar dalam Kosmo.

P.S: Kami pun tak check lagi betul ke tak keluar dalam Kosmo hari nie. Tapi rasanya ada kot. Tolong belikan dan checkkan untuk kami ye. Sebab kami tulis cakap keluar kat Kosmo berdasarkan info daripada penulis Kosmo yang interview kami hari tue. Kalau ada bagitau ye ~~

nuffnang awards

Advertisement
September 29th, 2009

tomok baru

Tiba-tiba teringat nak post video New Boyz waktu Tomok muka babyface dan innocent tak ingat. Bukan apa Ahad lepas masa gi karaoke, member kitorang habis feeling nyanyi lagu nie. Member-member yang lain bantai gelak kat belakang sebab tak percaya inilah wajah Tomok suatu ketika dulu. Cuba bayangkan gambar di atas dengan video kat bawah nie. Memang makin hensem skang si Tomok ni kan?

P.S: Kami tidak bertanggungjawap sekiranya perut anda terburai akibat kegelakan yang melampau.

P.P.S: Jangan lupa tengok Project Alpha. Sekarang nie dah turn NicoleKiss dah.

nuffnang awards

Advertisement
September 29th, 2009

umie aida bertunang

Ha. Amik kau. Dah Datuk. Paduka lagi. Nasib baik tak ada Temenggung ke Laksamana ke. Datuk Paduka Khairuddin. Itulah nama bakal tunang Umie Aida. Eh lupa plak yang hari pertunangan 2 merpati sejoli nie adalah hari nie. Ntah-ntah sekarang nie rombongan lelaki tengah menyarung cincin ke tangan Umie Aida. Sweetttttttttttt gitu ~~

Yang coolnya majlis pertunangan nie dilangsungkan kat kondo yang dihadiahkan oleh Datuk K nie kat Umie Aida. Ha, baru tunang dah dapat kondo sebijik. Bukan yang murah-murah tau. Nie kondo yang kat Mont Kiara tue. Korang bayangkan la berapa harga dia. Mesti meletoppp ~~~

Datuk Paduka Khairuddin nie dah pernah kawin dah dulu. Dah ada 2 anak dah. Tapi skang nie dia single la. So jangan buat gosip cakap Umie Aida rampas laki orang ke apa ke. Tak baik tau. Baguslah diorang dua nie. Memasing single dan tak melukakan hati orang lain. Acehh ayat tak leh blah ~~~

Buat Umie Aida dan Datuk Paduka Khairuddin, kami dari BeautifulNara mengucapkan semoga berbahagia dan cepat-cepatlah menikah pulak.

nuffnang awards

Advertisement