March 7th, 2011

sam bunkface

Kalau ada sesiapa ingat, gambar di atas ialah awek model Nestle yang pernah dikaitkan bercinta dengan Sam Bunkface satu ketika dahulu. Namanya Jeany. Semalam Abang Nara terima satu email yang berbunyi sebegini:-

[note]Ingat tak lagi lagi awek Sam Bunkface yang dari iklan Nestle tu? Khabarnya diorang ni dah berpisah dan Jeany ni pun dah ada kekasih baru. Tapi yang nak dijadikan cerita ialah si sam ni yang kononnya kecewa sebab hubungan dia tak berpanjangan. Jadi dia pun tubuhkan lah band baru nama dia AZENDERS.

Band ni bukan Bunkface dan takde pun budak-budak Bunkface yang main. Semua orang baru. katanya marah jugak la si Youk and Paan. Dua budak Bunkface tu sebabnya si Sam ni suka suka je buat band baru. Dan nak dijadikan cerita kononnya si Sam ni frust sebab cinta dia dekat model si Jeany ni tak berbalas. Sekarang ni model ni dah ada boyfriend baru.pemain skuash negara namanya Kamran Khan. Memang handsome tak tipu. standard la dengan si Jeany tu. anak org kaya, si boyfriend pulak macho dan ranking tinggi dalam negara.

Padanlan kan dari si Sam ni yang asyik confused dengan band mana dia main kan. tapi tulah kesian jugak dengar nya si Sam ni. Frust sampai jadi kurus, selekeh dan tak nak cakap dengan wartawan semua. anyway kalau boleh Abang Nara tanya la dekat Sam tu betul ke dia dah tak dengan si Jeany tu? Ni saya letak gambar Jeany and bf baru dia Kamran. handsome orgnye!  hehehe. Jeany ni pulak khabarnya banyak dapat job dari luar negara. Bertuah jadi org cantik ye. [/note]

Di bawah ialah gambar si Jeany dan Kamran Khan.

jeany dan kamran khan

Kepada Sam, kalau anda terbaca entri ini, boleh tolong sahkan cerita ini? Terima kasih!!!

P.S: Harapkan pagar, pagar makan padi.

 
March 7th, 2011

diana danielle

Nampaknya bermula April nanti kelibat Diana Danielle di Malaysia akan jarang kelihatan. Diana Danielle akan sambung belajar dalam bidang lakonan di Los Angeles bermula April ini. Tapi jangan risau sebab Diana Danielle akan pulang sekali sekala ke Malaysia untuk menyetelkan apa jua yang belum disetelkan lagi. Tahniah kepada Diana Danielle yang sanggup belajar untuk meningkatkan lagi mutu lakonannya.

[note]Walaupun kita sudah menjadi pelakon berbakat, beberapa teknik lakonan mampu membantu untuk meningkatkan penghayatan lakonan kita, Kebanyakan pelakon hebat terlibat dengan latihan lakonan. Saya mahu menjadi seperti mereka. Ia sangat berguna kepada saya apabila mendapat watak yang lebih mencabar. Sekurang-kurangnya saya mendapat beberapa teknik lakonan untuk dibawa pulang ke sana. [/note]

Fikir punya fikir, memang betul pun kebanyakan pelakon hebat semuanya belajar dalam bidang lakonan. Tapi berapa kerat pelakon Malaysia yang pernah pergi belajar jadi pelakon sebelum benar-benar bergelar pelakon? Mungkin ada seorang dua tapi kebanyakan pelakon sekarang dipilih kerana muka yang boleh dijual. Bakat lakonan? Suam-suam kuku je.

Semoga dengan pemergian Diana Danielle ke Los Angeles akan memantapkan lagi ilmu lakonan di dadanya. Bak kata Diana Danielle sendiri yang berbunyi:-

[note]Saya akan terdedah dengan banyak perkara baru dan belajar banyak perbezaan seni lakonan filem, drama dan teater serta peluang bekerja dalam dunia dan produksi filem sebenar. Saya berharap apabila pulang nanti, saya menjadi pelakon yang lebih bagus kerana itulah yang saya impikan iaitu melakukan yang terbaik dalam setiap kerja yang dilakukan. [/note]

Kalau anda peminat Diana Danielle, jangan lupa wish goodluck kepadanya di Facebook Diana Danielle dan Twitter Diana Danielle. Lagi gambar Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Nikmat hidup yang nikmat ialah….

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

diana danielle

March 5th, 2011

yuna sah bercinta dengan qi

Zaman sekarang zaman teknologi. Kalau bercinta boleh update status relationship kat Facebook sahaja. Senang cerita dan semua orang boleh tahu. Itulah yang telah dilakukan oleh Qi dan Yuna. Pasangan yang sama cantik dan sama padan di mata Abang Nara. Tahniah untuk anda berdua dan semoga hubungan ini berpanjangan sehingga ke jinjang pelamin.

March 4th, 2011

Kalau anda tak tahu apa itu cinta sejati, mungkin video klip Chris Medina yang pernah Abang Nara sharekan sebelum ini mampu membuatkan anda mengerti erti cinta sebenar. Terbaru, walaupun gagal menjadi top 24 Americal Idol, Chris Medina telah merakam single terbarunya yang bertajuk “What Are Words.

Sila tengok video di atas dan feel sampai leleh air mata. Lirik lagu “What Are Words” dari Chris Medina dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I’m meant to be where I am
And I’m gonna be
Standing right beside her tonight

And I’m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I’m forever keeping my angel close