Written by AbangNara | April 16th, 2009

nabil eksiden

Baru sahaja bergelar Bintang Paling Popular Berita Harian 2008, Nabil Raja Lawak terlibat pulak dengan satu kemalangan di Bukit Jelutong. Khabarnya teruk jugak kenderaan yang dipandu, tapi bersyukur Nabil tidak mengalami sebarang kecederaan serius.

Berita selanjutnya akan diberitahu kelak. Harap Nabil tabah menghadapi dugaan daripadaNya. Mungkin itu satu petanda suruh Nabil berehat sekejap. Terlalu banyak bekerja sampai kepenatan kot.

 
Written by AbangNara | April 16th, 2009

liyana jasmay abpbh 2008

Banyak rupanya gambar-gambar artis kita semasa di malam ABPBH 2008. Selepas 2 3 hari malam tersebut berakhir, barulah gambar-gambar pakaian artis kita di red carpet ABPBH 2008 dan post party berkeliaran di Internet.

Ada pembaca blog ini mahu kami carikan gambar Liyana Jasmay dan Scha Al-Yahya. Gambar Liyana Jasmay berjaya dijumpai tapi sayangnya gambar Scha tak ada pulak. Mungkinkah Scha tak datang malam tue?

Layan lagi 15 keping gambar-gambar sekitar malam ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | April 16th, 2009

gambar norman dan memey

Sudah terang lagi bersuluh, sudah ada gambar lagi nak kata tak ada apa-apa hubungan.

Ceria sungguh muka Norman Hakim dan Memey Suhaiza dalam gambar menyambut hari jadi di atas. Agak-agaknya hari jadi siapa la ye?

Buat Norman Hakim, jadilah lelaki gentleman dan mengaku hubungan anda. Lagi bagus kalau kawin terus. Tak payah susah-susah turun naik mahkamah.

Tengok gambar di bawah pulak, jelas nampak kebahagian Memey dan Norman Hakim. Kan bagus kalau tak main sorok-sorok lagi.

gambar norman dan memey

Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar seksi azharina

Ada beberapa persoalan yang menerjah benak kepala kami apabila mendapat gambar seksi terbaru Azharina di atas. Antaranya ialah:-

  • Apakah motif Azharina bermain air di tepi kolam renang dengan memakai kasut tinggi?
  • Kenapa tak pakai bikini jer terus? Alang-alang lepas tue boleh terus berenang dalam kolam renang tue
  • Adakah Azharina bergelak ketawa kerana bangga dapat menunjukkan betisnya yang banyak lemak?

Sejak bergelar janda nie, gambar-gambar Azharina makin mengancam dengan posing baju tak cukup kain. Mungkinkah ini yang dinamakan teknik memikat hati Dato’ Dato’ yang gersang?

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar Azharina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.