Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3110
Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar persandingan jimmy shanley
Pergh… Memang kagum betul bila tengok gambar majlis persandingan Jimmy Shanley di KLCC yang dihantar oleh seorang pembaca BeautifulNara. Kagum gile beb ~~ Dia punya pelamin sahaja dah confirm cecah puluh-puluh ribu. Terbeliak kejap bijik mata kami melihat kehebatan majlis perkahwinan Jimmy Shanley nie.

Jangan tanya kami berapa pasang baju yang mereka gunakan semasa majlis persandingan nie. Dari gambar sahaja mahu dekat 5, 6 pasang baju untuk malam tersebut sahaja. Tapi anda janganlah cakap mereka membazir. Sememangnya mereka berkemampuan. RM50,000 bagi kita mungkin hanya RM5,000 bagi mereka. Lagipun kahwin hanya sekali seumur hidup kan?

Tapi sebenarnya kami tak sabar nak tunggu gambar majlis perkahwinan angkawan kita, Sheikh Muzaffar dan Dr Halina pada hari Ahad ini. Ala, tarikh yang semua  orang nak gila kahwin tue. 10.10.10. Rasanya hari tue sahaja kami dah dapat dekat 5 jemputan kahwin. Memang semua orang kemaruk nak kahwin tarikh tue kot. Senang sikit nak ingat anniversary nanti.

Lagi gambar sekitar majlis persandingan Jimmy Shanley dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada pengirim gambar ini. Hantarlah lagi gambar-gambar lain ye selepas ini.

 
 
Written by AbangNara | October 5th, 2010

mizz nina buat konsert arak lagi

Ingat lagi tak entri kami yang bertajuk Mizz Nina tak prihatin, join konsert sempena Arthur’s Day? Kali ini kami dapat satu email daripada seorang pembaca yang memberitahu Mizz Nina akan membuat konsert di H-Artistry Halo. Huruf H adalah singkatan kepada sebuah syarikat arak, Hennessy.

Cuba anda tengok betul-betul gambar di atas tue. Memang ada tersellit gambar Mizz Nina di situ. Hmm… Kalau time Arthur’s Day tue mungkin boleh dimaafkan sebab kali pertama. Tapi kali ini dah masuk dua kali dah. Kami masih nak bersangka baik. Mungkin Mizz Nina tak tau pun yang Hennessy ini adalah sebuah syarikat arak.

Bagi kami manager si Mizz Nina nie kena lebih prihatin. Janganlah main serbat je segala offer yang ditawarkan. Standard kena jaga jugak. Kami sebenarnya berbangga dengan kewujudan talent yang hebat macam Mizz Nina nie. Cuma kalau nak pergi jauh, kami rasa Mizz Nina perlu lebih sensitif dengan perkara-perkara macam nie.

Apa pendapat anda? Ke anda pun tak kisah jugak?

P.S: Sumpah lawak video George Bush nie.

Written by AbangNara | October 5th, 2010

ayu raudhah jahat

Wow. Nampaknya Rita Rudaini sudah bengang sama itu Ayu Raudhah. Tak sangka selama ini rupa-rupanya Ayu Raudhahlah orang ketiga yang menyebarkan fitnah tentang rumah tangga Rita Rudaini dan Aidil. Mungkinkah Ayu Raudhah kecewa sebab hanya dapat Zakuan dan tak dapat Aidil? Itu kami tak tahu.

Petik sikit kata-kata dari Rita:-

[note]Saya tidak pernah mengenalinya secara rapat. Saya hanya bertemunya hanya sekali, ketika Ayu menjadi pelakon tambahan dalam drama Rafflesia.  Itupun bekas kekasihnya, Pekin yang memperkenalkannya. Saya tidak tahu apa yang menyebabkannya cemburu, sakit hati dan sanggup menyebarkan fitnah. Kalau pasal saya ada hubungan dengan bakal suaminya, Mohd Zaquan Adha, itu cerita lama. [/note]

Tak sangka yang Ayu Raudhah berselindung di sebalik muka comelnya untuk menyebarkan fitnah menjatuhkan mahligai Aidil dan Rita Rudaini. Bak kata Rita, dia sendiri pun tak tahu kenapa Ayu Raudhah nak jeles dengan dia. Kalau Rita tak tahu, kami lagilah tak tahu. Sungguh misteri nusantara.

Tapi ada satu statement lagi menggegar dunia dari Rita Rudaini:-

[note]Suami dan rakan-rakan baik tahu apa yang berlaku. Tidak perlulah ungkit cerita lama. Saya tidak mahu mengaibkan sesiapa. Saya nak jelaskan – kalau kaki disko, pemabuk dan kaki perempuan seperti itu, memang tidak sesuai dengan saya[/note]

Adakah kenyataan kaki disko, pemabuk dan kaki perempuan ini merujuk kepada Zakuan? Kalau benar patutlah bola sepak negara kita tak maju-maju. Rupanya pemain bola kita asyik pergi berjoget kat disko je. Aduh ~~

Tapi Rita sempat sindir baik punya kepada Ayu:-

[note]Bagi saya, kalau nak buat fitnah cermin diri dulu. Dia baik sangat ke? Sebelum menjaga tepi kain orang, tengok kain sendiri yang sudah koyak rabak. Bukan orang industri tak tahu perangainya selama ini. Janganlah bersikap lebih sudu daripada kuah.[/note]

Memang nampaknya Rita tersangatlah bengang dengan Ayu sebab menyebarkan cerita yang bukan-bukan kepada wartawan. Nampak gayanya akan berlakulah pergaduhan antara mereka berdua. Kita tunggu apa kata Ayu Raudhah selepas ini. Confirm dia akan buat statement.

Dan nasihat kami kepada Ayu, janganlah canang satu Malaysia pasal pertunangan anda dengan Zakuan. Keluarga Zakuan tak datang merisik pun lagi. Kang tak jadi malu satu dunia. Ke risau si handsome Zakuan tue kena kebas?

Sumber berita dari Berita Harian.

P.S: Kalau ada sakit jantung confirm dah mati kena kejut camnie.

Written by AbangNara | October 5th, 2010

faizal tahir kemalangan accident

Kami baru mendapat email sebentar tadi yang menyatakan Faizal Tahir kemalangan/accident di Penchala Link. Kami masih belum dapat membuat pengesahan tentang berita ini. Berikut adalah email yang diterima.

[note]jika anda menerima ini..sila buat pengesahan..saya tak mahu nama disiarkan..
berita yang saya sampaikan adalah benar dan mempunyai bukti. Faizal Tahir telah mengalami kemalangan sehingga kereta yang beliau pandu sendiri berpusing beberapa kali dan melanggar tembok di lebuhraya penchala link pada pukul 3am pada 4hb Oct 2010. [/note]

Rasanya pagi nanti kami akan dapat confirmkan berita kemalangan accident Faizal Tahir ini. Buat masa ini marilah kita doakan yang perkara ini tak betul. Semoga semuanya selamat untuk Faizal Tahir.

P.S: Video human LCD ini memang super hebat.