Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3113
Written by AbangNara | December 14th, 2010

adira af8

Cute gila wei Adira AF8 nie. Kami pernah terjumpa dia sekali masa majlis berbuka puasa Astro. Kecik molek je orangnya. Macam budak tengah amik PMR. Comel sangat-sangat. Walaupun kami tak berapa layan sangat AF8, tapi kami tau kewujudan Adira nie. Almaklumlah mata kami ini cepat sahaja menangkap kecomelan wajah seseorang.

Lagi gambar Adira AF8 di majlis bertemu peminat dengan membaca entri ini sepenuh. Klik sini kalau anda nak jadi fans Facebook Adira AF8.

 
 
Written by AbangNara | December 14th, 2010

twitter zizan nin dan gambitz

Kami jeles dengan kemesraan yang ditunjukkan oleh Zizan Nin dan Gambitz melalui Twitter. Bukan senang untuk kita mempunyai seorang kawan yang boleh dibuat lawak macam nie. Kami pasti Zizan Nin dan Gambitz adalah kawan yang rapat dan baik. Dan sudah tentu memahami gurauan yang cuba dibuat.

Jangan fikir yang bukan-bukan. Kami percaya 100% yang ayat di dalam Twitter antara Zizan Nin dan Gambitz adalah gurauan semata-mata. Kami pun biasa buat gurauan sebegini dengan kawan-kawan kami.  Apa pulak pendapat korang?

P.S: Aneh sungguuh pokok ini

Written by AbangNara | December 14th, 2010

 azean irdawati

Jeles kami dengan kemesraan yang ditunjukkan oleh Azean Irdawati dan suaminya. Sweet sangat-sangat. Selalu kalau pasangan suami isteri yang dah tua nie diorang malu nak berkepit atau pegang-pegang tangan. Tapi tidak bagi kak Azean. Makin mesra dengan suaminya kami tengok. Kami kagum. Keep it up Kak Azean.

azean irdawati

Bagi kami Kak Azean sememangnya seorang wanita yang tabah. Dengan kes dadah anaknya dan jugak disahkan ada kanser, kak Azean tetap ceria menjalani hidup. Kami doakan agar Kak Azean terus tabah. Dan semoga kemesraan bersama suami akan terus berkekalan sampai bila-bila. Untuk pembaca BeautifulNara yang sudah berkahwin, sila jangan malu dan jangan segan untuk meniru Kak Azean.

azean irdawati

Gambar kredit kepada RunWitMe.

Written by AbangNara | December 13th, 2010

gambar perkahwinan marion caunter sm nasaruddin

Akhirnya bulan Disember sudah pun tiba. Hari bahagia buat SM Nasarudin dan Marion Caunter bakal tiba tak lama lagi. Kalau tak silap tekaan kami, rasanya mereka berdua bakal bergelar suami pada hujung minggu ini. Sebabnya Marion Caunter kata yang mereka bakal dinikahkan secara “private” pertengahan bulan Disember. So hujung minggu ini yang paling logik di akal kami ini.

Di bawah adalah press statement dari Marion Caunter dan SM Nasarudin berkaitan dengan majlis perkahwinan mereka. Diorang berdua buat press statement dalam Bahasa English so kami pun tempek yang dalam Bahasa Inggeris gak. Takut kalau translate tersalah maknanya pulak. Almaklumlah English kami nie broken sikit.

[note]

In relation to the high level of interest in our impending wedding, it is with great joy that we announce our upcoming marriage in December 2010. We will be solemnized at a private ‘akad nikah’ ceremony in mid-December 2010. We are pleased that our family, friends, close business associates and dignitaries will be able to join us in celebration of our union.We would also like to thank you the media for your support and for respecting our privacy as we prepare for this joyous occasion, and also the public for their well-wishes[/note]

Kepada SM Nasaruddin dan Marion Caunter, selamat menjalani kehidupan baru sebagai seorang suami isteri. All the best and kami doakan kebahagian anda berdua.

Update: Reception 18hb Disember akan dilakukan di Hotel Mandarin Oriental.