Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 50
Written by Bella | November 15th, 2017

Baru-baru ini penyanyi Ayda Jebat mencetuskan isu hangat apabila mempertikaikan keputusan juri kerana lagu Mata dendangannya gagal ke AJL 32. Ayda juga menerima kecaman daripada netizen yang berpendapat Ayda seharusnya bersyukur kerana sudah juga mempunyai rezeki dan berjaya ke peringkat Separuh Akhir Muzik Muzik 32.

Sedar perkara ini telah menimbulkan salah faham dan berkemungkinan membuatkan pihak yang berkaitan dengan AJL 32 terasa, pihak pengurusan Ayda iaitu Paranormal Talents memberitahu,  mungkin apa yang dikatakan oleh Ayda itu adalah luahan rasa kecewa.

Ayda sudah memberikan komitmen yang sangat tinggi dari segi nyanyian serta persembahannya untuk Separuh Akhir Muzik Muzik 32 agar lagu Mata dapat menarik perhatian juri. Malam itu, Ayda berusaha dengan koreografi tarian yang unik dengan kostum yang memukau.

Tidak dinafikan memang akan ada rasa kecewa setelah berpenat lelah memberikan yang terbaik. Walaubagaimanapun, seperti yang kami katakan sebelum ini, belum ada lagi rezeki Ayda untuk ke AJL. Janganlah putus asa dan mempersoalkan keputusan orang lain, usaha lagi sehingga berjaya satu hari nanti.

Sumber Berita : Sinar Harian

 
Written by AbangNara | November 15th, 2017

Pejam celik pejam celik, GegarVaganza 4 (GV4 kini telah pun memasuki minggu keempat. Pantas sungguh masa berlalu. Setakat hari ini, Abang Nara memang tak pernah terlepas menyaksikan konsert GV4. Seronok tengok penyanyi-penyanyi lama kembali beraksi dan berentap di atas pentas. Vokal masing-masing masih padu dan jitu.

image

Minggu lalu di konsert ketiga, Raja Azura telah pun mengikuti jejak langkah Ferhad sebagai peserta yang tersingkir daripada GV4. Selepas persembahan minggu ketiga juga, rata-rata para netizen sudah mula membuat tekaan masing-masing tentang peserta yang bakal bergelar juara. Nama Liza Hanim adalah antara yang disebut-sebut sebagai “feveret” untuk menjuarai pertandingan ini.

image

Tekaan ini bukanlah tekaan kosong, sebaliknya kerana prestasi Liza Hanim yang cukup memberangsangkan sejak minggu pertama GV4 lagi. Untuk makluman, Liza Hanim telah mendapat tempat pertama di minggu kedua dan juga minggu ketiga. Kehebatan vokal Liza Hanim tidak perlu dipertikaikan, namun apa yang menariknya setiap minggu Liza Hanim tampil dengan persembahan yang unik, bertenaga dan memukau. Memang meremang bulu roma Abang Nara dibuatnya setiap kali giliran Liza Hanim naik ke atas pentas.

image

Secara jujurnya, Abang Nara terus menjadi penyokong Liza Hanim selepas melihat persembahan minggu pertamanya. Sedikit sebanyak Abang Nara ingin membantu Liza Hanim menjuarai GV4 ini. Untuk makluman, markah persembahan adalah 100% daripada juri. Jadi Abang Nara tak perlu nak hantar undi SMS. Apa yang Abang Nara lakukan setiap minggu ialah mengundi Liza Hanim sebagai “Digi Star of The Week” menerusi applikasi MyDigi.

image

Kalau korang peminat tegar Liza Hanim (atau peminat peserta-peserta lain), pastikan korang mengundi mereka sebab banyak kelebihan apabila dipilih sebagai “Digi Star Of The Week”. Selain daripada memenangi hadiah daripada Go Shop, pemenang “Digi Star Of The Week” juga boleh memilih giliran kedudukan untuk membuat persembahan pada minggu berikutnya.

Paling penting, selepas anda mendapatkan kod undi menerusi applikasi MyDigi, terus pergi ke www.gegarvaganza.com.my untuk mula mengundi. Undian dibuka setiap hari Ahad sehingga hari Rabu sahaja. Sekiranya anda merupakan pengundi terpantas, anda bakal memenangi hadiah mingguan daripada Digi. Hadiahnya pun bukan calang-calang tau.

Untuk ketahui lebih lanjut sila layari layari portal Digi Community: http://digi.my/gv-nara untuk cara mengundi di aplikasi MyDigi. Jadi tunggu apa lagi? Undilah peserta GV4 kegemaran anda dan pastikan mereka mempunyai peluang yang lebih cerah untuk bergelar juara. Abang Nara dah undi Liza Hanim dah. Anda pula macam mana?

Written by Bella | November 15th, 2017

Umum mengetahui Datuk Hans Isaac baru sahaja putus tunang bersama Gabriella Robinson tetapi ada yang mengatakan kini Hans tidak lagi berduka kerana sudah menemui cinta baru .

Foto Hans bersama seorang model jelita, Amdressa Galvao dari Brazil yang dimuat naik di akaun Instagram mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk berharap “percintaan” Hans kali ini akan menjadi. Walaubagaimanapun, Hans menafikan beliau dan Amdressa mempunyai hubungan istimewa.

Akaun Instagram saya memang terbuka untuk umum dan semua orang boleh menulis komen yang mereka mahu. Kalau ia berbaur negatif atau menimbulkan pergaduhan, saya akan padam komen itu.

Bukan mudah untuk “move on” selepas putus tunang bukan? Tapi kalau benar ada jodoh dengan Amdressa pun apa salahnya. Sebenarnya ramai peminat Hans yang ingin melihat beliau bahagia.

Sumber Berita : Harian Metro

Written by Bella | November 15th, 2017

Sejak malam tadi kecoh dengan spekulasi kononnya pasangan sensasi, Fattah Amin dan Fazura sudah bernikah dalam diam di kediaman nenek Fazura yang terletak di Petaling Jaya. Menerusi portal Harian Metro, terdapat khemah yang didirikan dengan perhiasan seperti majlis perkahwinan di perkarangan rumah tersebut dan ada tetamu hadir termasuk keluarga Fattah.

Walaubagaimanapun, laluan masuk di kediaman tersebut dikawal dengan ketat oleh adik dan pembantu peribadi Fazura dan hanya tetamu tertentu sahaja dibenarkan masuk. Malah, pengurus Fattah juga ketika ditemui tidak mahu memberikan sebarang komen mengenai berita pernikahan tersebut dan meminta orang ramai menunggu kenyataan rasmi daripada Fattah sendiri.

Kediaman nenek Fazura

Menerusi ruangan komen di foto Kaabah yang dimuat naik di akaun Instagram Fattah, ramai yang sudah memberikan komen mengenai perkahwinan itu dan ia juga mula dibanjiri dengan ucapan tahniah oleh peminat.

Bukan itu sahaja, ada sumber kepada Harian Metro memberitahu Fattah dan Fazura bakal bernikah di hotel di Makkah iaitu dalam tempoh mereka mengerjakan umrah.

Terdahulu, tersebar khabar angin mengatakan Fattah dan Fazura akan mengikat tali pertunangan pada 13 November. Fazura mengatakan ia hanya sekadar gimik bagi drama Wanita Terindah tetapi Fattah yang tidak mahu mengiyakan atau menidakkan gosip tersebut hanya meminta peminat mendoakan yang terbaik buat mereka. Fattah juga berjanji untuk berkongsi berita gembira bersama peminat jika beliau dan Fazura mempunyai jodoh untuk bersama.

Sumber Berita : Harian Metro

Page 50 of 3,539« First...102030...4849505152...607080...Last »