Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3831
Written by AbangNara | February 9th, 2010

siti nurhaliza

Ketepikan sebentar kontroversi memakai tudung atau selendang Dato’ Siti Nurhaliza dan marilah mengkagumi betapa halusnya kulit muka Dato’ Siti Nurhaliza. Korang tengok gambar kat atas tue. Sebijik jerawat pun tak ada beb. Bintik hitam pun tak ada. Memang suci bersih jer. Kagum gile kami dibuatnya.

Dengar cerita Dato’ Siti baru balik dari Korea sempena dengan pelancaran produk kecantikan muka dia. Rasanya dia pergi ke sana untuk buat joint venture ngan syarikat Korea untuk reka produk Siti. Satu pilihan yang tepat bagi kami. Sebab dulu kami pernah belajar di Korea dan hampir 90% awek-awek Korea mempunyai kulit yang cun melecun. Rasanya sebab pencuci muka diorang bagus kot.

Gambar ini diambil di Changi Airport Singapura. Tahniah kami ucapkan kepada Dato’ Siti yang masih sempat melayan peminat bergambar dan amik autograph walaupun tengah sibuk nak naik flight. Walaupun dah bertaraf diva, ternyata Dato’ Siti tetap cool dan tak sombong dengan peminat. Tak macam artis-artis lain.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | February 9th, 2010

zizie ezette

Kata orang tua-tua, kalau dah sayang semuanya nampak cantik belaka. Yang tak hensem pun jadi super hensem. Yang tak cun pun nampak lawa gila-gila. Semuanya sebab hati sudah suka. Begitu hebatnya kuasa percintaan. Kalau tak percaya tanyalah kepada Zizie Ezette yang mengakui Bung Mokhtar nie ada manisnya tersendiri walaupun tak kacak:-

[note]Selain berpendirian tegas, dia tahu apa yang dia inginkan, bijak, berani serta penuh dengan idea. Saya bangga dengan kualiti yang dimilikinya itu dan walaupun dia tidak kacak tetapi saya lihat dia punya manisnya yang tersendiri [/note]

Satu kesimpulan yang kami boleh ambil dari kisah cinta Zizie Ezette dan Bung Mokhtar ialah jangan terlalu membenci seseorang tue. Untuk pengetahuan anda, Zizie nie dah kenal lama ngan Bung. Tapi Zizie buat derk jer. Kalau Bung call dia tak layan. Kadang-kadang Zizie bagi alasan sibuk sebab malas nak layan call Bung. Memang jual mahal tahap tertinggi la. Tapi tup-tup satu hari dah jadi isteri Bung. Misteri kan?

Kami kagum dengan Zizie sebab dia mengaku yang dia tak pernah mintak sesen pun dari Bung Mokhtar. Lagipun dia kan ada duit sendiri hasil dari lakonan. Wat apa nak mintak kat Bung kan? Apa pun kami doakan kebahagiaan anda berdua. Dah selamat kawin dah pun. Tunggu time jer Zizie pulak nak mengandung.

Written by AbangNara | February 8th, 2010

anak johan raja lawak

Patut la muka si Johan dalam Raja Lawak 4 semalam berseri-seri semacam jer. Rupanya dah bergelar ayah dah. Tahniah kami ucapkan kepada si Johan dan Ozlyn. Sabtu lepas (6 Februari) di Hospital Prince Court, seorang bayi lelaki milik Johan dan Ozlyn telah selamat dilahirkan. Tahniah kami ucapkan kepada pasangan pengantin nie.

Tapi kami rasa anak mereka berdua nie tak cukup bulan rasanya. Sebabnya diorang berdua kawin 25 Julai 2009 hari tue. Kalau bulan Julai tolak ngan bulan Februari 2010, baru 7 bulan kalau tak silap kami. Tapi syukurlah sebab bayi yang lahir nie sihat walafiat. Dengar cerita berat baby tue 4.43 kg. Kus semangat gitu!!!

Johan dan Ozlyn bagi nama anak diorang Ahmad Sodiq Hainana. Maksudnya kitaorang pun tak tau. Tapi nampak gayanya nama yang elok. Sekali lagi tahniah buat Johan Raja Lawak dan Ozlyn. Semoga semakin ceria melayari bahtera rumah tangga dengan kehadiran permata baru.

Written by AbangNara | February 8th, 2010

azwan ali pondan

Hahaha (gelak tak ikhlas). Lawak jugak kami dengan si Azwan Ali nie. Pelbagai alasan yang dikeluarkan untuk meng”cover” kejadian dia bertukar menjadi pondan ala-ala Ziana Zain di Johor Bahru baru-baru nie. Katanya takkan nak tolak rezeki RM6,000. Lagipun sekadar hiburan jer kan.

[note]Memang saya kembali menjadi pondan tetapi in-character dan persembahan saya sebagai Ziana Zain dengan lagu ‘Syurga Di Hati Kita’ telah dibayar sebanyak RM6 ribu. Saya tidak boleh menolak rezeki Allah dan satu ballroom itu tahu dan menerima karektor saya sebagai hiburan semata-mata.[/note]

Kami ingatkan sejak balik umrah hari tue dah insap betul-betul. Tapi bila kitorang tengok gambar-gambar pondan Azwan Ali nie, nampak gayanya tak la berapa nak insaf sangat. Sesungguhnya kesemua manusia di dunia nie kalau nampak duit memang gelap mata.

[note]Saya sedar penampilan pondan saya sebagai Ziana Zain akan terus dihentam oleh musuh-musuh saya yang akan mengait isu taubat saya di depan Kaabah. Jawapan saya mudah saja, Allah SWT lebih tahu niat hati saya…lagipun ada aku kisah[/note]

Memang kami dah tak kisah dah ngan apa yang si Azwan nie nak buat. Lantak dia lah kan?

Lagi gambar Azwan Ali mempondakan dirinya di JB baru-baru ini dengan membaca artikel ini sepenuhnya.