Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3829
Written by AbangNara | March 14th, 2009

Kami sebenarnya makin bengang dan rasa nak terajang sorang-sorang selebriti Malaysia bila dengar kenyataan-kenyataan bodoh diorang. Selaku seorang selebriti, pandai-pandai la fikir terlebih dulu sebelum jawap soalan daripada pihak media.

Panas hati dengar kenyataan dari Fizz Fairuz. Bila ditanya apa pandangan peribadi dia tentang golongan homoseksual ini, Fizz Fairuz menjawap:-

Pada saya tidak ada masalah. Itu atas diri masing-masing, lagi pun mereka bukannya jahat, malah kebanyakan mereka mempunyai kerjaya yang bagus. Cuma cara hidup mereka berbeza.

Kepala hotak kau tak ada masalah!!! Argh, pening kepala kami kalau tahap kecerdikan artis Malaysia semua lagi rendah dari budak sekolah rendah.

 
Written by AbangNara | March 14th, 2009

Saya tidak sebodoh itu. Setelah apa yang berlaku, mustahil saya akan mengulanginya. Memang saya ada datang ke pejabat Norman, tapi atas urusan kerja. Saya datang pun bukan seorang, kalau tidak dengan ibu Norman, pasti ada orang lain yang akan menemani kami.

Geli sekejap perut kami apabila mendengar kenyataan di atas dari Cik Memey Suhaiza kita baru-baru ini. Mungkin ibu Norman jadi tukang cover line untuk diorang berdua? Hahaha.

Yang takleh blah lagi bila dia bagitau ada peminat-peminat yang nak bergambar dengan dia dan siap bagi sokongan lagi. Boleh main senyum-senyum lagi dengan Memey.

Mungkin betul Memey Suhaiza tak sebodoh itu, tapi lebih bodoh daripada itu(korang faham tak ayat nie?).

Written by AbangNara | March 14th, 2009

jangdead

Artis Korea yang cun ini dijumpai mati di apartment nya sendiri, memang polis pasti dia bunuh diri sendiri. Sebelum tu tahun lepas, ada lagi artis wanita Korea yang cun dan sexy bunuh diri jugak. Sebabnya ada artis lain yang pinjam duit dia bunuh diri, so dia dah takde duit…”baik aku mati ajaa”

Nak tahu lagi info artis-artis Korea yang bunuh diri baru-baru ini, sila baca artikel ini sepenuhnya:-

 
Written by AbangNara | March 13th, 2009

keputusan spm diana danielle
Diana : Mommy, tengoklah…I dapat 2A 5B tau.

Ibu Diana : Eleh, 2A ajeerr?? Ada orang dapat 20A tau! Kan dia dah lebih glemer dari kau, masuk front page semua soratkhabar. Muka kau glemer dlm blog aja…..

Diana : Alaaa, okla ni….dah tu Mommy asik suruh baca Skrip ajaaa…..mana sempat nak baca buku Sejarah….