Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3349
Written by AbangNara | November 5th, 2009

Sungguh hebat penangan gaya fesyen bertudung nampak jambul Dato’ Siti Nurhaliza. Sampai Mek pun terikut sama ~~ Kelas gitu ~~ Renung-renungkan dan selamat beramal ~~

 
Written by AbangNara | November 5th, 2009

dr asri

Kami di BeautifulNara taknak bagi pendapat atau komen mengenai penahanan bekas Mufti Perlis, Dr Asri sebab kami tak tahu menahu hal sebenarnya yang berlaku. Tapi ada beberapa artis yang dah bagi pandangan peribadi diorang. Jom kita dengar apa diorang cakap.

1. Mohd Asri Ubaidullah (anggota kumpulan Rabbani)

[note]Kami amat simpati dengan apa yang berlaku pada Dr Asri. Perkara itu tidak benar, tentu kami tidak setuju dengan tindakan yang diambil. [/note]

2. Aishah, penyanyi lagu Janji Manismu

[note]Tak habis-habis orang nak dengki. Tak tahu lah apa nak jadi…[/note]

Ada jugak artis-artis yang SMS direct kat Dr. Asri dan bagi kata-kata semangat kepada beliau. Antara artis-artis yang menyokong beliau ialah Maya Karin, Wardina, Betty Benafe dan beberapa pengarah dan produser filem. Di bawah ialah kata-kata dari Dr. Asri:-

[note]Ada yang SMS, ada yang hubungi saya. Mereka harap saya bersabar hadapi fitnah ini ini. Kata mereka, ini semua kerja orang yang hasad dengki. [/note]

Jelasnya lagi, ada seorang artis itu berkata…”Kalau mufti boleh dilayan begitu, apa tah lagi kami golongan artis.”

P.S: Kami sekadar berkongsi maklumat sahaja dan tidak ada kena mengena dengan pendapat yang diberikan oleh mana-mana pihak berkaitan dengan penahanan bekas mufti Perlis ini.

Written by AbangNara | November 5th, 2009

nora danish

Ish, ish dan ish sekali lagi. Bagus dan baik betul si Nora Danish nie. Beruntung betul sapa yang dapat menjadi suami Nora Danish yang pemaaf nie. Genap setahun dia bercerai dengan Jejai, Nora Danish menjelaskan yang dia dah memaafkan Fasha Sandha secara perlahan-lahan. Memaafkan tapi belum mampu lagi untuk melupakan. Cuba baca skit apa Kak Nora Danish kita cakap:-

[note]Pasal isu sudah maafkan Fasha, memang saya dah maafkan dia secara perlahan-lahan tetapi sukar untuk saya lupakan apa yang dia sudah lakukan sebelum ini. Walaupun saya dah bercerai setahun lalu, tapi ‘sakit’ tu masih ada dan tidak mudah untuk dilupakan. [/note]

Walaupun Fasha taknak mengaku dia yang menjadi punca penceraian Nora Danish dan Rizal, tapi dari ayat Kak Nora kita kat atas tue, bolehla kot kita anggap memang Fasha yang jadi puncanya. Tapi apa-apapun, kami tabik kat Nora Danish sebab mampu memaafkan si Fasha Sandha. Bukan senang nak memaafkan orang lain. Lebih-lebih lagi kalau orang itu terlibat dalam menjatuhkan rumah tangga kita sendiri.

Tahniah dan semoga lebih tabah menghadapi masa-masa akan datang. Dan semoga cepat bertemu jodoh di masa hadapan. Mesti ramai yang dah “cucuk” line tapi tak dilayan oleh Kak Nora kita.

Written by AbangNara | November 4th, 2009

Secara ikhlas pada mulanya kami rasakan cerita Sumpah Bunian ni akan jadi cerita yang boring. Tapi pabila dah tengok, memang layan. Tak sangka pulak cerita ni habis cepat sangat. Ingatkan akan jadi macam NurKasih, panjang betul ceritanya.

Selain tertarik sebab nak tengok Nora Danish comel bertudung, jalan citer ni ringkas aje, tak berat-berat, cuma masa time watak Azeera (Elly Mazleen) tu jadi madu yg kejam, ish ish ishhh geram betull lah.Nora Danish pon pada kami memang sesuai dengan watak ni sebab imej dia kan lembut..

Tapi kami tak puas hati betullah dengan ending cerita Sumpah Bunian ni. Mana boleh memisahkan suami isteri macam tu aja, kesian kat Adam jadi lumpuh pastu muka menggerutu. Kejamnya sumpah yang kena kat Adam ni, takde happy ending langsung. Frust pulak tengok sebab kami dok mengharapkan agar akhirnya Adan dan Siti Hawa akan bersama happily ever after.

Encik Penerbit cerita Smpah Bunian, buatlah Season 2 ya, kasik ending yang best skit. Macam tergantung lah ending cerita ni….