Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3881
Written by AbangNara | November 12th, 2009

zahida rafik

Wow ~~~ Tersenyum riang Chef Wan di sebelah Zahida Rafik yang berbaju harimau. Kami rasa disebabkan harimau semakin pupus maka sebab itulah baju Zahida Rafik tak mampu nak menampung di tempat yang sepatutnya ditampung. Itu yang tak muat semacam tue. Bukan salah Zahida Rafik tapi salah pemburu-pemburu harimau haram yang menyebabkan harimau sedunia makin pupus.

Lagi gambar Zahida Rafik kelihatan ranum dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Tau tak sekarang nie Celcom tengah buat promosi Celcom Double Bonus khas untuk bulan 11 ngan bulan 12 nie? Katakan korang guna minimum RM50, boleh dapat sampai 6% bonus tue. Cuba tengok gambar rajah kat bawah nie untuk details lebih lanjut pasal promosi nie. Berbaloi-baloi beb ~~

celcom double bonus

 
 
Written by AbangNara | November 11th, 2009

WOW~~ betul ke ni Shah Rukh Khan nak datang Melaka utk buat persembahan?? mesti ramai peminat hindustan yang teruja ni!

Tapi belum kompem lagi tau sebabnya belum ada sponsor & Shah Rukh Khan pon beli kata YES. Kalau dia kata “Nehhii’ maka tak jadi la jawabnya konsert ni.

Tapi konsert ni takde orang nak marah ke? Kalau tengok lengok-lengok penari-penari bollywood ni sama jugak macam lenggok-lenggok Beyonce…..

Written by AbangNara | November 11th, 2009

[Sila scroll ke bawah utk gosip terbaru]


Hai Hai Hai ! Salam semua ~~ Yeah, kerana permintaan hangat daripada anda semua, marilah kita berkenal-kenalan melalui Gathering Beautiful Nara~~~~!!

Tapi papehal sebelum ada kata putus, tekan kat bawah ni utk buat survey dulu ek!! TQ, usaha anda tekan link ni & mengisi survey itu sangattttlah kami hargai !

___________________________________________________________________________________________

Written by AbangNara | November 11th, 2009

sam bunkface

Walaupun abang Nara dilahirkan sebagai seorang lelaki sejati, tetapi apabila mata ini bertemu dengan Sam BunkFace terus abang Nara mengkagumi kehenseman vokalis utama kumpulan Indie popular nie. Serious hensem beb. Patutlah Juliana Evan terpikat kat dia. Hidung mancung, mata coklat, kulit putih. Mampu mencairkan hati semua wanita-wanita dan jejaka-jejaka auw ~~

Oh ye lupa plak nak bagitau yang baru-baru nie team BeautifulNara telah dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran set perfume baru oleh One Drop Perfume. Event nie diorang buat dengan kolaborasi deejay-deejay XFM dan tempat tinggal disupport oleh Impiana Cherating Resort. Memang sangat-sangat best sebab selain dari BunkFace ada Hujan, Pop Shuvit, Pesawat ngan ramai lagi la.

Tapi kali nie kitorang letak gambar Bunkface jer dulu. Gambar Hujan esok kami letak ek. Oh ye sebelum terlupa nak cakap kesemua band-band yang ada malam tue memang sangat best. Sempoi jer borak-borak ngan diorang. Masa nyanyi lak vokal sengsorang memang superb. Sebijik macam dalam radio. Memang terbaik ~~~

Sekali lagi nak ucapkan ribuan terima kasih kepada One Drop Perfume, XFM dan Impiana Cherating Resort sebab sudi jemput team BeautifulNara. Lain kali jemput la lagi ye. Heheh. Moh layan gambar-gambar aksi macho BunkFace buat show masa malam pelancaran set perfume Dude and Chick dari One Drop Perfume nie.