Written by AbangNara | December 25th, 2010

gambar red carpet anugerah skrin 2010

Walaupun tak sempat nak menonton Anugerah Skrin 2010 secara live, kami dengar-dengar yang majlis tersebut berjalan dengan penuh lancar. Host ASK2010, Awal Ashaari dan Vanida Imran pun not bad jugak dengarnya. Nantikan gambar red carpert Anugerah Skrin 2010 sebentar lagi. Kami updatekan untuk anda keputusan penuh Anugerah Skrin 2010 (ASK2010) terlebih dahulu untuk anda.

Senarai pemenang Anugerah Skrin 2010:

Kategori Filem

Filem Terbaik: Muallaf

Pelakon Lelaki Terbaik Filem: Bront Palarae (Belukar)

Pelakon Wanita Terbaik Filem: Sharifah Amani (Muallaf)

Pengarah Terbaik Filem: Yasmin Ahmad (Muallaf)

Pelakon Pembantu Wanita Terbaik: Fazura (Pisau Cukur)

Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik: Aaron Aziz (Evolusi KL Drift 2)

Lakon Layar Terbaik Filem: Shamsul Yusof (Evolusi KL Drift 2)

Kategori Drama/Drama Bersiri/Drama Komedi Bersiri

Drama Terbaik: Antara Garisan

Pelakon Lelaki Terbaik: Fauzi Nawawi (Sebelum Akhirat)

Pelakon Wanita Terbaik: Norkhiriah (Antara Garisan)

Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik: Azma Aizal Yusoof (Antara Garisan)

Pelakon Pembantu Wanita Terbaik: Fadilah Mansor (Sebelum Akhirat)

Pengarah Terbaik: Murali Abdullah (Sebelum Akhirat)

Lakon TV Terbaik : Shahrul Ezad Mohamedin (Antara Garisan)

Drama Rantaian Terbaik: Nur Kasih

Drama Komedi Terbaik: Simpang 3

Kategori Penerbitan Dalaman

Dokumentari atau Majalah Terbaik: Epik Suatu Ketika (Laskar Senoi) (Astro Prima)

Bual Bicara Terbaik: Isu Khas Gaza Palestin Kami Bersamamu (RTM)

Rancangan Muzikal Terbaik: Anugerah Juara Lagu 24 (TV3)

Rancangan Hiburan Terbaik: Anugerah Bintang Popular

Rancangan Realiti Terbaik: Showdown 2010 Episod 10 (8TV)

Laporan Khas/ Berita Terbaik: Aduan Rakyat Berbumbung Langit (TV3)

Videografi Terbaik: Datang Bulan

Anugerah Yasmin Ahmad: Shaheizy Sam

 
Written by AbangNara | December 24th, 2010

lisa surihani

Pandangan mata Lisa Surihani sudah cukup buat hati ini berguguran ke tanah. Kepada ibu tercinta, apa kata kita pergi masuk meminang Lisa Surihani hujung minggu nie? Dah tertawan habis dah nie.

P.S: Aksi bola sepak yang tak boleh blah.

Written by AbangNara | December 24th, 2010

ziana zain

Apa rahsia artis-artis Malaysia nie nampak muda, bergetah, ramping dan bergaya je ye? Walaupun usia dah lebih 4o tahun, tapi maintain macam anak dara lagi. Contoh terbaik Ziana Zain. Masih hot macam dulu lagi. Memang sesuai jadi cover majalah InTrend.

Lagi gambar Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya.Kredit gambar kepada Murai.

 
Written by AbangNara | December 23rd, 2010

heliza hafiz hamidun bertunang

Terdengar sahaja gosip Heliza dan Hafiz Hamidun akan bertunang disebarkan di beberapa blog gosip, terus kami menghubungi Hafiz Hamidun di BBM untuk mendapatkan pengesahan. Ternyata gosip ini tidak benar. Kata Hafiz Hamidun:-

[note]Actually taklah bertunang, kami berdua rapat sebab company saya ialah consultan untuk Heliza Helmi Production. Itu sahaja [/note]

Paling kelakar bila Hafiz Hamidun memberitahu kami yang ibu Heliza membuat lawak dengan bertanya “Berapa dulang nak hantar bertunang nie”. Nampak sangat memang perhubungan mereka tak lebih daripada kawan sekerja sampai mak Heliza pun boleh buat lawak sebegitu.

So kepada peminat Heliza dan peminat Hafiz Hamidun, anda masih anda peluang lagi. Gosip mereka berdua bertunang adalah tidak benar sama sekali. Don’t worry you can be happy now.├é┬áJangan lupa untuk jadi like Facebook Hafiz Hamidun dan Facebook Heliza untuk mengenali mereka berdua lebih rapat.

Lagi beberapa keping gambar Heliza untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Manusia ganjil dalam subway