Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3860
Written by AbangNara | December 14th, 2009

faizal af4 dah kawin

Susah betul kalau jadi artis popular nie. Nak kawin pun kena sorok-sorok takleh nak bagitau orang. Tapi apa-apa pun tahniah kepada Faizal AF4 yang sebenarnya dah kawin 10 bulan yang lalu. Secara kasarnya kiranya dia bernikah dalam bulan Februari 2009 yang lepas.

Dan tahniah sekali lagi kerana isteri Faizal AF4 dah mengandung 8 bulan. Rasanya mesti Faizal tengah berdebar-debar nak menunggu hari bergelar seorang ayah. Gambar isteri Faizal AF4 masih kami tak dapat jumpa. Khabarnya lepas isteri dia selamat beranak nanti, Faizal akan kenalkan isterinya kepada orang ramai.

Kami tak faham sebenarnya kenapa artis-artis Malaysia nie kalau bab kahwin ada jugak yang nak sorokkan. Bukan ke benda yang baik kena hebahkan? Kalau malu sebab tak leh buat kenduri grand-grand pun, just kenalkan isteri pun cukuplah. Nama pun artis, semestinya peminat nak amik tau perkembangan diri anda kan?

Kalau bagitau yang dah kawin, takdelah keluar gosip Faizal AF4 kena tangkap basah. Jangan la risau sangat populariti anda yang tak seberapa tue menurun. Rakyat Malaysia nie dah semakin open minded dah. Kalau berbakat, kami tetap akan sokong. Tak kiralah dah kawin ke, duda ke, janda ke atau dah ada anak 10. Tak gitu?

Apa-apa pun kepada Faizal AF4, tahniah kami ucapkan di atas perkahwinan dan berita bakal mendapat anak anda. Semoga perkahwinan ini berkekalan hingga ke akhir hayat.

 
Written by AbangNara | December 14th, 2009

aein kembar ekin kawin

Aien, kembar kepada Ekin kini telah selamat bergelar isteri kepada Dato’ Arif Ambrose Leonard Ng. Tahniah kami ucapkan. Selain mendapat gelaran Datin, Aein jugak dapat menjadi ibu segera kepada 3 orang anak Dato’ Arif.

Untuk pengetahuan anda semua, Dato’ Arif adalah daripada keturunan Cina dan baru sahaja memeluk Islam bulan Jun yang lalu. Sebab tue kalau anda tengok namanya agak lain macam sikit.

Kalau tak silap kami, Dato’ Arif nie berumur 41 tahun manakala Aein berumur 30 tahun. Beza umur dalam 11 tahun jugak la. Tapi Dato’ Arif nampak muda, macho dan hensem di dalam gambar di atas.

Tahniah kami ucapkan kepada Aein atas perkahwinan beliau. Semoga dicucuri rahmat dan kekal sehingga ke akhir ayat.

Lagi gambar-gambar sekitar perkahwinan Aein dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Aein dapat check kosong tue untuk hantaran dia. Rasa-rasa berapa juta yang Aein akan tulis kat check tue?

 
Written by AbangNara | December 11th, 2009

anita sarawak

Boleh tak kami gelak? Boleh la ye? Tak tahan tengok gambar Anita Sarawak kat atas nie. Hahaha.

Sila isi tempat kosong “Gambar Anita Sarawak Yang ….”. Pemenang yang paling kreatif akan mendapat rambut kak Anita di dalam gambar di atas.

Lagi gambar Anita Sarawak yang …. dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan Murai.

 
Written by AbangNara | December 11th, 2009

jais akhil hayy

Akhirnya pihak yang sepatutnya bersuara sudah pun bersuara. Memang sah yang selama ini Akhil Hayy mengajar hanya berlandaskan latar belakang agama yang cetek. Mungkin sebab Akhil Hayy adalah seorang artis menyebabkan ceramah-ceramah dia agak popular.

Pengarah JAIS iaitu Datuk Mohamed Khusrin Munawi berkata:-

[note]Apa yang kami ketahui, dia (Akhil) pandai bercakap seperti penceramah lain tetapi tidak memiliki latar belakang agama yang sepatutnya dimiliki seorang penceramah agama. Bagaimanapun, kami tidak menafikan pengaruh artis membolehkan orang ramai tertarik dan gemar hadir bagi mendengar ceramahnya yang sebelum ini tidak ketinggalan melampiaskan kata-kata sindiran terhadap orang lain. [/note]

Mungkin ramai yang dah tahu yang Akhil Hayy pernah kena tangkap dengan JAIS sebab bagi ceramah tanpa kebenaran. Rasanya semua orang pun tau yang penceramah agama sewajarnya perlulah ada asas ilmu agama yang betul sebelum bagi ceramah.

Kami suka dengar ayat sindiran daripada pengarah JAIS ini:-

[note]Kami tak mahu penceramah yang hanya pandai bercakap tetapi tidak ada pengetahuan agama dan apa yang paling membimbangkan, mereka hanya menggunakan logik akal dalam ceramah mereka. [/note]

Dan sebagai penutupnya, JAIS memang dah mengharamkan Akhil Hayy untuk bagi ceramah di Selangor. Lagi-lagi selepas insiden penceraian dan perkahwinan Akhil yang memang menjatuhkan imej seorang penceramah agama.

[note]Kita sudah mengetahui latar belakang Akhil dan dan sudah pasti kita tidak akan membenarkan dia untuk mengadakan ceramah di negeri ini (Selangor). Kami tak mahu sebahagian besar daripada ceramah yang diberikan lebih kepada mengutuk dan mengaibkan orang lain sehingga mengabaikan ilmu yang sepatutnya diperoleh mereka yang mendengar.[/note]