Written by AbangNara | November 11th, 2010

bekas manager MUH

Siti Nurshakimi Bakri nampaknya telah mengeluarkan satu statement yang amat mengemparkan tentang kumpulan Meet Uncle Hussein. Dia telah mengaku yang dirinya adalah bekas pengurus kumpulan MUH dan menyatakan ke”fed-up”annya dengan kumpulan tersebut. Katanya kumpulan MUH hanya tahu minum, ambik dadah dan main perempuan. Biar betik?

Kami tak tahu sama ada si Siti Nurshakimi Bakri ini memang sebenar-sebenarnya bekas pengurus MUH ataupun tidak. Tapi dia siap bagi nombor telefon lagi kat situ. Nampak memang macam bengang betul-betul. Kita tunggu dan lihat statement seterusnya nanti. Atau ini hanya sekadar satu konspirasi untuk menjatuhkan MUH? Siapa tahu kan?

Macam-macam betul dengan dunia hiburan tanah air kita nie.

 
Written by AbangNara | November 11th, 2010

diana danielle

Ape anda akan rasa kalau pakwe/tunang/suami anda asyik puji kecantikan wanita lain? Rasa macam diri kurang mendapat perhatian tak? (Konflik dalaman seorang wanita)

Walaupun peratusan untuk pakwe/tunang/suami anda berjaya mengorat wanita tu rendah atau hampir takda, macam dalam kes saya Abang Nara asyik memuji kecantikkan Diana Danielle atau Lisa Surihani, so rasa cemburu tu mesti ada walaupun sedikit kan?

lisa dan diana

Cantik bukan? Belum lagi penangan kak RCW. Walaupun saya seorang perempuan, saya tetap akui mereka memang cantik dan menawan. Wajah cantik, potongan menawan jauh sungguh bezanya dengan diri ini.. Alahai cik Diana dan cik Lisa. Patutlah Abang Nara asyik puji korang berdua je. Saya faham perasan lelaki macam Abang Nara, asal ada awek cun jer mesti mau usya punya.

rozita che wan

Namun dalam diam sebenarnya saya sedang berusaha untuk mengembalikan potongan badan yang mantap bersempena dengan perkahwinan kami tak lama lagi. Jangan bagitau Abang Nara yang sebenarnya saya sedang menggunakan Premium Beautiful untuk mendapatkan potongan badan seperti Rozita Che Wan. Confirm Abang Nara akan terkejut beruk bila tengok perubahan saya nanti.

premium beautiful

Rasa-rasa seksa tak nak balut badan macam ni? Nampak je rumit, tapi takdela susah sangat sebab corset Premium Beautiful ini dibuat dari 3 bahagian berasingan. Mula-mula ketat skit, tapi lama-lama senang jer. Bak kata mak saya, nak cantik memang kena susah sikit.

lisa dan diana

Selama seminggu mencuba, keistimewaan paling ketara corset ni ialah tak rasa panas langsung walaupon berbalut 8jam. Yang pastinya saya rasa lebih confident sebab semua lemak berlebihan telah ‘dipegang’ dengan mampat oleh corset ni.. Tersorok sudah lebihan lemak tu. Berkesan serta merta, hebat kan?

Selain tu, perubahan ketara ialah saya tak mampu nak makan banyak seperti selalu. Terus terfikir kalau berterusan macam ni kompem boleh dapatkan berat & potongan ideal.

Lagi satu,  sakit belakang pon dah berkurangan sbb bila pakai corset PB ni, terus je postur badan jadi betul. Duduk pon tegak jer, takdelah bongkok-bongkok lagi. Menyihatkan badan tau.

Apakah kesudahannya? Mampukah saya menurunkan berat dan dapatkan potongan badan ideal? JengJengJeng~ Nantikan !!

Sebarang pertanyaan lanjut dan untuk mendapatkan produk, sila ke website Butik Nara. Kalau nak senang lagi, silalah:-

[note]Call/Sms: 012-374 8483
Pin BBM: 2139FA61
Email: [email protected]

Klik sini Kurus, Cantik & Sihat[/note]

P/s: Ke hadapan Abang Nara, saya tahu awak redha dengan size saya yg terlebih sudah. Saya hanya nak kembalikan bentuk ideal yg awak musnahkan sebab asyik bawak pergi makan setiap kali kita berdating! Ini semua salah awak ~~

Written by AbangNara | November 11th, 2010

abby abadi

Ceria dan gembira sungguh wajah Abby Abadi menyambut hari jadi Zul baru-baru ini. Kami suka tengok kegembiraan yang terpancar di wajah Abby. Walaupun tengah stress dengan kes bekas suaminya, namun hidup dan perjuangan harus diteruskan. Tak gitu?

Semoga Abby terus ceria dan bersemangat menempuh hidup ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kalau anda peminat Abby, jangan lupa join Facebook Fans Abby Abadi.

 
Written by AbangNara | November 10th, 2010

siti saerah kahwin

Angin tak ada ribut tak ada, tiba-tiba hari ini Kosmo melaporkan yang Siti Saerah sudah pun berkahwin dengan Saiful Anuar pada 27 Oktober yang lalu. Sebenarnya kami pernah dapat information ini tapi tak berani nak tulis sebab takut tak betul. Apa pun jutaan tahniah kami ucapkan kepada Saerah yang sudah selamat bergelar isteri.

siti saerah kahwin

Tiada majlis besar-besaran untuk Saerah. Mungkin sebab nak setelkan yang wajib sahaja. Majlis pernikahan telah dilangsungkan di Kuala Lipis. Yang penting semuanya sudah selamat. Saerah dan suami pun tengah sibuk berbulan madu di Johor sekarang. Semoga cepat menimang anak kelak.

Tahniah sekali lagi kepada Saerah atas perkahwinan ini.