Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3774
Written by AbangNara | May 16th, 2009

gambar kawin diana rafar dan zamarul

Dengan sekali lafaz je Zamarul Hisham dan Diana Rafar kini sah bergelar suami isteri. Memang nampak sepadan kedua-duanya bila tengok gambar majlis kawin Zamarul dan Diana nie.. Bagai pinang dibelah dua.

8 tahun bercinta, Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di Shah Alam jam 10.30 pagi tadi menjadi saksi keutuhan cinta mereka berdua. Beruntung Diana Rafar dapat Zamarul yang masih maintain kacak bergaya walaupun seorang duda.

Tahniah kami ucapkan buat kedua-dua pasangan mempelai. Semoga perkahwinan anda dirahmati dan diberkati. Oh ya lupa nak bagitau yang wang hantaran yang diberi ialah sebanyak RM 16,500.

Lagi gambar sekitar perkahwinan Zamarul Hisham dan Diana Rafar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | May 16th, 2009

azizah mahzan

Rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaa dengan si Nek Jijah nie. Untuk mereka yang tak tahu, gambar aksi posing panas Azizah Mahzan bersama Zafrul merupakan gosip yang popular kat sini dengan mencecah 539 komen. Hidup Azizah Mahzan!!!

Terbaru yang kami dengar-dengar ialah Azizah Mahzan tengah sibuk nak menguruskan diri untuk satu teater nie. Sebabnya supaya dia senang kena gantung dalam teater tue.

Nek Jijah janganlah mati dulu. Kami masih dahagakan aksi-aksi dan gaya-gaya terkini lagi sensasi Nek Jijah Kalau dalam bahasa omputih “We want more of you Nek Jijah”.

Tapi kalau artis-artis muda baru nak naik pergilah belajar cara berlakon dengan Azizah Mahzan. Memang superb. Lebih kurang setaraf ngan Azean Irdawaty dia nie. Jangan pergi belajar buat pose terlampau udah la ye.

P.S: Isi artikel ini sememangnya tak ada kena mengena dengan tajuk artikel. Cuma saja nak naikkan kembali nama Azizah Mahzan. Maklumlah dah lama tak dengar cerita dia.

Written by AbangNara | May 15th, 2009

norman dan memey

Hari ini kes perbicaraan khalwat Norman Hakim dan Memey Suhaiza dah bermula. Saksi pertama iaitu orang dari JAIS yang mengkantoikan diorang dah pun bagi keterangan. Memang macho Norman kantoi sambil pakai boxer jer. Dalam bilik kecik pulak tue. Agak-agaknya buat apa ek.

Kalau nak baca transkrip penuh perbicaraan mahkamah, sila baca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 15th, 2009

revalina s temat

Sila pastikan bos anda tiada di sebelah semasa anda melihat gambar Revalina S. Temat dan …(isi sendiri mengikut apa yang anda nampak). Kalau bos anda lelaki mungkin anda boleh ajak dia tengok sama. Kompem dia akan naikkan gaji anda.

Kami sanggup tak kecilkan saiz gambar ini supaya anda dapat melihat dengan lebih jelas. Lagi gambar Revalina S. Temat seperti di atas dengan membaca artikel ini sepenuhnya.