Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3774
Written by AbangNara | September 7th, 2009

xpax blackberry curve 8520

#Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

Perbualan ini terjadi di antara Abang Nara dengan seorang membernya yang fanatik gadjet, Mr. A, semasa sedang makan morey di sebuah kedai mamak:-

Mr. A: Bro, kau tau tak Xpax nak launchkan Blackberry untuk prepaid user dia nanti?

Abang Nara: Aik, kau biar betik. Tak pernah aku dengar ada plan prepaid yang boleh guna Blackberry. Kau nak tipu pun janganlah di bulan Ramadhan yang mulia nie.

Mr. A: Memanglah kau tak pernah dengar. Sebab plan Xpax dengan Blackberry Curve 8520 nie memang first time untuk prepaid kat Malaysia nie. Tak pernah dibuat lagi kat Malaysia nie. Xpax yang 1st timer buat plan macam nie.

Abang Nara: Ooo, patutlah aku tak tau. Seperti biasa kau memang hebat bab-bab gadjet nie. Apa kata kau citer skit kat aku pasal kehebatan dan kecanggihan Blackberry Curve 8520 nie kat aku. Aku memang dari dulu lagi dah plan nak angkut one of Blackberry punya telefon.

Mr. A: Rileks bro. Kau nie memang tak sabar langsung. Kehebatan Blackberry tue aku cerita time morey lain kali. Yang penting skang kau hafal alamat website (http://bit.ly/20HbB) kat laptop aku nie. Aku nak kau pre-register skang gak. Kang kalau lambat, habis plak Blackberry Curve 8520 nie, kau jugak yang menangis di pagi raya.

Abang Nara: Meh sini pinjam laptop kau tue. Skang gak aku daftar. Dah bergetar tangan nie nak pegang Blackberry.


Adakah anda juga berani untuk mengikut jejak langkah Abang Nara untuk mendaftar dan menjadi antara mereka yang terawal menggunakan Blackberry Curve 8250 bersama Xpax? Ikuti kisah seterusnya pengembaraan Abang Nara bersama Blackberry Curve 8520.

Sementara itu pre-register sekarang di http://bit.ly/20HbB untuk memiliki Blackberry anda.

P.S: Harap dapat kerjasama daripada  semua agar komen di artikel ini biarlah berkaitan dengan Xpax dan Blackberry Curve 8520. Terima kasih banyak-banyak kerana memahami.

 
Written by AbangNara | September 7th, 2009

wondergirls

Terus terang Cik Normah nak cakap, macam mana sesetengah pelakon atau penyanyi wanita boleh hidup serba mewah sedangkan pencapaiannya tidak seberapa? Bukan saja Cik Normah, orang yang berakal pun selalu fikir secara logiknya macam mana mereka boleh mempunyai kereta besar dan berjenama, tinggal di tempat eksklusif, makan di tempat mahal-mahal dan pakaian pakaian berjenama terkenal.

Jadi, satu hari hampir tersedak seketika Cik Normah apabila seorang teman baik tiba-tiba membisikkan khabar hangat pasal perkara ini ke telinga Cik Normah. Yalah, siapa yang tidak tersentak apabila diberitahu, ada pelakon yang pasang lima lelaki kaya sekali gus?

Cik Normah memang pernah dengar cerita, ada di kalangan pelakon kita yang ditaja atau dibela oleh orang kaya. Kononnya, kalau pelakon itu cantik jelita dan nama pula agak popular, maka ada VIP atau lelaki kaya yang cuba merapati.

Kalau nasib baik, dapatlah pelakon atau penyanyi tadi tadi bersenang lenang seketika dengan kemewahan yang dilimpahkan kepadanya.

Betul atau tidak kisah sedemikian, Cik Normah tidak berani hendak sahkan sebab pelakon yang dimaksudkan oleh rakan Cik Normah itu belum berani menayangkan kemewahan bersama penaja secara terbuka.Setakat berkepit manja macam itu, pernah juga Cik Normah ternampak.

Tetapi, kes terbaru yang disampaikan kawan Cik Normah tadi memang buat Cik Normah geleng kepala. Sebelum ini Cik Normah dengar, pelakon atau penyanyi perempuan selalunya berkepit dengan seorang VIPsaja pada satu-satu masa. Tapi apabila sampai lima penaja, itu sudah kira sejarah baru tercipta.

Khabarnya, apabila hadir ke lokasi penggambaran, si pelakon perempuan ini akan datang dengan kereta mewah yang lain, berserta pegawai peribadinya sekali. Balik pula, dia dijemput kereta mewah jenis lain pula, dengan pemandu lain juga. Cik Normah juga yang asyik turun naik tren dan teksi. Suami Cik Normah pun jarang jemput Cik Normah balik atau hantar pergi kerja sebab dia pun dengan tugasnya.

Masalahnya, Cik Normah tengok pelakon perempuan itu taklah hebat mana pun. Kalau disebut namanya, ramai yang boleh jadi terpinga-pinga. Namanya pun seperti baru saja hendak bertapak. Orang macam ini sebenarnya boleh merosakkan imej pelakon perempuan lain yang menceburi bidang seni dengan niat yang jujur, bukan menjadi tempat untuk mendapatkan kemewahan dengan mudah.

P.S: Apo nak jadi ngan artis wanita Malaysia nie. Orang jadilah kaya sebab memang pandai berlakon. Ini kaya sebab pandai ngorat VVIP. Kang kena balun ngan bini VVIP baru tau.

#Sumber dari Berita Harian

Written by AbangNara | September 5th, 2009

anak kembar sharifah aleeya

Ish ish ish. Memang tersangat comel gambar anak kembar Sharifah Aleeya nie. Kami memang suka tengok anak kembar. Cute dia lain macam sikit. Nama anak kembar Sharifah Aleya  ialah Aza Ameena Muhd Ashraf dan Asha Ameena Muhd Ashraf. Panjang betul nama anak Leya nie. Mesti kena ada dua kad pengenalan sebab nak muatkan nama.

Sebab musabab baru sekarang Leya nak tunjuk gambar anak dia ialah pasal Asha dan Ameena nie dilahirkan pra matang. Jadi memang tak moleklah la kan. Lagipun apa salahnya bagi can kat Leya ngan husband dia layan si kembar dua orang nie dulu. Bila dah besar ngan dah makin comel macam sekarang, barulah si Asha dan si Ameena nie diperkenalkan kat media.

Mesti seronok Leya ngan husband dia melayan kerenah anak kembar nie. Dulu kami pun ada jiran yang dapat anak kembar. Cute sangat-sangat. Pakai baju pun sama, cakap pun cara sama sampai kami takleh nak bezakan yang mana satu. Tapi yang penting dua-dua tue kami cubit pipi sampai merah. Hehehe.

Lagi gambar anak kembar Sharifah Aleeya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | September 4th, 2009

Khabarnya orang kaya Timur Leste yang jadi ‘amore’ Kris Dayanti namanya Rahul Lemos. dengar nama pon dah tau bukan orang islam. Tapi ‘ganteng’ jugak sih Pak Rahul ni ya. Mungkin sebab itu KD tergoyah hati..

Isteri Pak Rahul pon cakap yang Rahul dan KD dah jumpa banyak kali untuk makan malam peribadi. Tapi KD kata,mana ada sih? Baru sekalik aku pegi ke Timur Leste…’

Tapi ada lagi, ada orang kata yang masa KD pegi Timur Leste untuk buat persembahan tu, dia duduk kat Hotel Timur nombor bilik 119. Pastu Pak Rahul ni pon book hotel sama, nombor bilik 112.  Dekat bangat tu….kalau kentut pon boleh bau.

Pastu yang lebih menghangatkan ,masa buat persembahan tu, KD telah dicium oleh PM Timur Leste, Xanana Gusmao.