Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3710
Written by AbangNara | November 10th, 2009

fasha sandha

Wahhhhh (nada terkejut tahap gila-gila). Tak sangka mek Fasha Sandha kita pun minat bola rupanya. Terselit gambar Fasha Sandha masa final Piala Malaysia baru-baru nie antara Kelantan ngan Negeri Sembilan. Buat yang tak tahu, Fasha Sandha nie asalnya dari Kelantan. Tue yang pakai baju merah tue. Mesti Fasha sedih Kelantan kalah malam tue kan?

Tapi sebenarnya kami sedih  dengan sikap penyokong Kelantan nie. Terlampau sangat-sangat. Tengok bola buatlah cara tengok bola. Adat la menang kalah. Kalau setiap kali kalah nak bakar stadium memang leceh dan menyusahkan orang lain jer. Kita kan manusia yang diberi akal. Takkan sebab bola pun nak bergaduh dan buat kecoh sampai menyusahkan satu Malaysia?

Cuba tengok video keganasan penyokong Kelantan kat bawah nie. Memalukan!!!

Lagi gambar Fasha Sandha menjadi Red Warriors di malam final Piala Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | November 10th, 2009

tam spider kahwin

Pergh. Cun melecun bini Tam Spider nie. Apa rahsia abang Tam kita mengorat dapat bini cun macam nie? Kena pergi belajar nie. Mesti ngorat style pegang gitar sambil nyanyi lagu “Relaku Pujuk”. Confirm cair si Aida bila dengar suara serak-serak basah Tam Spider.

Lagi gambar sekitar majlis perkahwinan Tam Spider dan Aida Mustafa dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Mstar.

P.S: Skang nie time kerja kami layan dengar lagu MP3 dengan guna XPAX Blackberry Curve 8520. Kualiti bunyi dia memang superb. Terasa macam ada speaker Altec Lansing plak kat opis. Berminat nak beli? Gi ushar kat http://xpax.com.my/blackberry.

 
Written by AbangNara | November 9th, 2009

jamal abdillah

Ingatkan blogger aje yang cedok cerita dari suratkhabar, wartawan pon baca jugak blog. baguslah kita ni saling bergosipan, yelah kadang-kadang cerita yg eksklusif macam cerita Jamal Abdillah yang kami tulis ni, mestilah keluar dari mulut org yg attend dinner itu.

Tapi kurang tepat lah yg wartawan tulis ni. Walaupon wartawan ni katanya  dapat info dari pekerja syarikat tu sendiri,naper lain plak dgn info sebenar?

Cuba korang banding cerita ini. Harap maklum bhw Jamal Abdillah tak muncul di tv2 pada malam yg dia janji utk menyanyi di dinner tu, sebaliknya Jamal muncul live di tv2 pada malam berikutnya.

Cerita asal kami..

Alkisah pada malam hari Sabtu lepas, Bang Jamal Abdillah telah dijemput secara berbayar oleh sebuah bank utk buat persembahan masa annual dinner deorg. Patutnya dalam pukul 11  gitu Bang Jamal dah patut start menyanyi lah, yelah orang yg datang semuanya dah tunggu nak dengar suara macho Bang Jamal nyanyi lagu Gadis Melayu, Kekasih Awal dan Akhir dll.

Tapi tunggu punya tunggu punya tunggu, tak muncul-muncul jugak Bang Jamal atas pentas. Last-last majlis dinner tu ditamatkan awal. Tapi konon-kononnya Bang Jamal dah ada standby kat bilik dari pukul 10 lagi, cuma bila dekat nak nyanyi tu dia kata dia kurang sihat. hmmmm…

Malam ni kat tv2, ada Siaran Langsung Bang Jamal nyanyi. aik sudah sihat ke? ke sebab utk TV2 so kalau tak sihat pon Bang Jamal terus jadi sihat. Entahlah kami pon tak tahu, yg tahu gosip ni memang esklusif di Beautiful Nara only. kalau Michelle Melodi baca pasal ni silalah terjah Bang Jamal ok! harap2 Jamal Abdillah boleh explain skit…

Cerita wartawan

Penyanyi temberang sakit, muncul di TV

Hai… apalah nak jadi dengan penyanyi lelaki popular dan hebat ni ya? Ingatkan dah berubah perangai tapi sayang… masih macam hampeh lagi rupa-rupanya.

Bukan apa, selama ini dia kata dia nak ubah sikap. Nak jadi orang yang lebih baik. Tapi itu semua hanya di bibir. Dalam hati tak macam tu. Minggu lepas Niezam dapat satu cerita daripada seorang urusetia penganjuran majlis makan malam sebuah syarikat.

Kata urusetia yang mahu dikenali sebagai Kak Yon tu, syarikatnya ada mengundang artis tersebut untuk buat persembahan. Tak lama pun menyanyi dalam setengah jam saja. Bayaran untuk setengah jam tu bukannya sikit. Boleh tahan juga la banyaknya.

Masa majlis makan malam tu berlangsung tetamu yang datang semua teruja nak tengok artis tu muncul di pentas. Tapi sayang sekali yang muncul bukan artis tetapi hanya seorang pengacara lelaki.

Kata Kak Yon, masa pukul 10.30 malam, pengacara tersebut mengumumkan penyanyi yang diundang tak boleh muncul sebab dia sakit dan sedang berada di dalam bilik hotel.

Tetamu majlis makan malam tu pun tak boleh nak kata apa-apa la? Yalah… kalau dah sakit takkan nak paksa penyanyi pula?

“Tapi kan Niezam, rupa-rupanya dia bukan sakit. Artis tu temberang. Pada waktu yang sama juga dia muncul di sebuah saluran TV secara langsung. Bukan main baik punya dia menyanyi dalam rancangan tu,” kata Kak Yon.

Hai… awat la jadi macam tu? Memang tak serik-seri betul mamat ni.

Dengar cerita gara-gara perbuatan buruk penyanyi tu, syarikat gergasi berkenaan dah gam dia. Jangan harap la lepas ni nak dapat peluang menyanyi lagi. Kepada si artis, hari-hari makan pengat, sendiri mau ingat.

Written by AbangNara | November 9th, 2009

rumah mawi

Teruja kami melihat gambar rumah Mawi ngan Ekin nie. Walaupun design rumah diorang agak nampak old school, tapi kalau kami pun ada rumah macam nie, memang puas hati. Besar tue beb. Nie kalau kumpul 10 keturunan punya adik beradik pun muat lagi nie. Mana taknya, harga rumah sahaja dah RM1 juta. Memang berbaloi-baloi.

Kami sokong dan kagum dengan Mawi. Ada duit banyak terus beli rumah. Ini yang kita nak. Biar nampak sikit ke mana perginya duit hasil titik peluh anda. Kalau orang tanya apa yang kau dapat beli ngan duit menyanyi leh terus tunjuk bungalow sebijik nie. Memang compem terdiam terus orang yang tanya tue.

Dan semestinya rumah yang besar nie tak kan lengkap kalau tak ada penyerinya (anak la apa lagi). Sebelum terlupa kami nak ucapkan takziah buat kali kedua kepada Mawi dan Ekin. Dengar ceritanya Ekin gugur untuk kali kedua. Dulu sekali dah pernah gugur, kali nie pun gugur lagi. Nampaknya masih tak ada rezeki lagi la kot.

Buat Mawi dan Ekin, tahniah kerana anda berjaya tunjukkan artis Malaysia boleh hidup senang. Satu pesanan kami, jagalah kesihatan Ekin tue. Asyik-asyik gugur jer. Tak baik untuk seorang wanita. Kalau ada tanda-tanda mengandung tue, terus jer pergi buat check-up. Jangan tunggu-tunggu lagi. Semoga selepas ini akan cepat menimang cahaya mata.

Lagi gambar rumah @ banglo Mawi dan Ekin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.