Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3710
Written by AbangNara | July 5th, 2009

mulan jameela

Pertamanya nak cakap we are sorry sebab lama tak update. Terharu sangat-sangat ramai yang tertanya-tanya ke mana kami menghilang. Kami tak hilang, cuma kesibukan bekerja menghalang diri kami update blog ini. Sekarang semua dah kembali normal maka marilah kita bergosip secara berhemah kembali.

Lama rasanya kami tak kongsi dengan anda semua foto-foto artis Indonesia. Bersempena dengan kedatangan artis seksi Indonesia si Mulan Jameela ke Malaysia, kami dengan pantasnya mencari beberapa keping gambar Mulan Jameela untuk tatapan anda semua.

Buat yang tak tahu, Mulan Jameela nie famous ngan lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi. Kononnya dialah tue kot yang paling seksi. Sebenarnya memang boleh tahan jugaklah keseksian dia nie. Standard artis Indonesia.

Lagi gambar @ foto Mulan Jameela dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | July 4th, 2009

maya tengku shahreza

Walaupun dah terlambat seminggu, kami nak kongsi jugak gambar perkahwinan Maya (Meyanaliza Rusli) dengan Tengku Shahreza nie. Nampak comel sangat si Maya nie pakai baju pengantin siap bertudung. Penuh warna putih.

Lagi gambar mereka dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | July 2nd, 2009

satu siti

Konsert Siti Nurhaliza yang baru berlangsung baru-baru ini rupanya ada banyak komen-komen dari wartawan dan para artis.

Jika tengokkan dari gambar-gambar, memang mantap. Baju-baju untuk konsert ni pon dengarnya lebih kurang RM38,000 dan RM68,000 yang disponsor oleh Jakel & satu lagi designer terkenal.  Ada pulak satu baju ni telah dicancel saat akhir sebab kaler cekelat nya tak sesuai. Dengarnya deorang suruh designer tu buat sehelai baju baru yang lain dalam masa satu hari. Walaupon kata designer, Siti ni taklah cerewet, cuma bila konsert eksklusif begini, kenalah memilih sikit kan.

 
Written by AbangNara | July 2nd, 2009

Ok apa imej baru Jaclyn Victor. kemas , Sassy dan juga Sexy. kalau dulu rasanya Jaclyn Victor terlalu takut nak potong rambut dia , apatah lagi nak colour. Pada kami, rambut Jac yang hitam lebat dan panjang dulu tu terlalu biasa untuk seorang artis. kalau jumpa kat tepi jalan pon tak kan perasan tu Jac.

Bila dah rambut sexy dan sassy macam yang terbaru tu, dari jauh dah boleh tahu tu Jac. Tahniah Jaclyn Victor kerana berjaya keluar dari imej lama anda yang pada mata kami agak kuno dan ketinggalan zaman. walaupon ada setengah dari pengomen-pengomen aktif BeautifulNara tak setuju Jac potong rambut, nak buat camna dah potong dah pon.

cuba korang bandingkan before and after…