Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3632
Written by AbangNara | December 21st, 2009

awal scha

Angin bayu sepoi-sepoi bahasa telah membawakan berita kepada kami yang kononnya Awal Ashaari dan Scha Al Yahya sekarang tengah masyuk bercinta. Dibantu pulak dengan kenyataan Fahrin Ahmad yang nampaknya masih makan hati dengan Scha, nampak gayanya memang ada kemungkinan 2 insan ini sedang memadu asmara.

Cuba dengar sikit apa yang Fahrin cakap bila ditanya tentang punca sebenar perpisahan yang terjadi antara dia dan Scha:-

[note]Biar orang nak cakap apa, lambat-laun orang akan mengetahui kebenarannya, benda dah ada depan mata. Jika anda berada ditempat saya, anda akan rasa seronok dan tertarik dengan permainannya. [/note]

Untuk hangatkan suasana, ada seseorang telah bertanya adakah Awal jadi punca perpisahan mereka berdua? Ini jawapan Fahrin sambil tersenyum:-

[note]Kamu carilah sendiri, saya tidak mahu cakap siapa dia. Tapi kalau nak tahu, ikuti perkembangan dia (Scha) dan carilah dia dengan siapa sekarang. [/note]

Bertambah komplikated cinta 3 segi nie bila Awal pun baru-baru nie pun turut sama membuat kenyataan:-

[note]Saya akui saya berkawan rapat dengan Scha, saya senang berkawan dengan dia sebab dia memahami. Saya tidak ramai kawan jadi dia tempat saya mengadu dan saya tempat dia mengadu, kami sama-sama jadi tempat meluahkan perasaan sama ada masalah kerja ataupun peribadi. Dia sedang melalui satu saat yang sukar, saya sebagai kawan perlu ambil berat namun itu tidak bermaksud saya cuba ambil kesempatan terhadap dia.[/note]

Mula-mula kawan dulu, lama-lama nanti bercinta la tue. Kami taknak salahkan sesiapa dalam kes cinta 3 segi nie. Bagi kami senang jer, kalau dah jodoh tak ke mana. Mungkin Fahrin bukan yang terbaik untuk Scha. Dan mungkin satu hari nanti Fahrin akan berjumpa yang lebih baik dari Scha untuk dijadikan isteri. Siapa tahu kan?

Untuk mengakhiri gosip ini, terimalah kenyataan terakhir dari Awal Ashaari yang tak menafikan dia bisa jatuh cinta dengan Scha:-

[note]Bagi pandangan seorang lelaki, Scha mempunyai pakej yang lengkap dan sempurna untuk menjadi kekasih. Dia cantik dan baik. Jika perasaan timbul antara kami itu tidak salah, saya single dia pun single. Tapi biar perasaan itu datang secara semula jadi. Kami dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Saya tidak akan sorok kalau kami bercinta, saya ingin orang ramai tahu jika kami betul bercinta. [/note]

Harap Awal betul-betul berpegang dengan kata-kata untuk bagitau kat semua orang kalau betul dia bercinta ngan Scha. Jangan tetiba kantoi gambar pergi berdating barulah sibuk nak mengaku.

All the best buat mereka bertiga. Khas untuk Scha, susah-susah sangat amik jer Bang Nara nie jadi pakwe anda. Hahaha (ini hanya lawak selingan sahaja).

 
Written by AbangNara | December 21st, 2009

[Sila skroll ke bawah untuk gosip terbaruu]

Kenapa perlu kita mencantikkan Rumah? Sebab-sebab nya tu kan kita dah cerita panjang dulu dalam post ni. Korang boleh ulagkaji balik ek….

Tapi camana ek nak cantikkan rumah? Yeah, pastinya cara paling senang – CAT aja! Macam bilik BangNara ni, kami telah membuat transformasi besar-besaran dari gambar Before kat atas tu kepada gambar bawah sekali…. Cara-cara nya transformasi ni senang aja..cekidautt~~

1. Pilih warna yang anda suka & pastikan bersesuaian dengan tema bilik. Macam kami, haruslah warna biru kan..Kami pilih biru ““Sky Blue 7241P” & “Cozy Blue1194T” Nippon Paint Odour-less.

2. Pastu apa-apa kalau ada kecacatan atau kekotoran tu bersihkanlah yer. Kemudian apa lagi, sensenglah lengan baju itu dan mulakan mengecat. Lagi seronok kalau buat ramai-ramai adik beradik lagi meriah boleh main renjis-renjis.

3. Bila dah abis cat semua dinding dalam bilik, barulah kita reka design kat satu feature wall. Bahan paling penting kat sini ialah Selotep. (pita pelekat) & satu lagi warna yang kontra dengan biru. Kami pilih warna kuning Marsh Marigold 7043D.

3. Haaa, kan dah siap!! Ada bakat tak kami??

Lihatlah gambar bilik selepas siap mengecat guna cat-cat Nippon Paint ni….

Haa, amcam, cantik kan? Lepas ni idea mencurah-curah untuk buat post! Warna biru yang tenang, dan bilik Nampak besar & kemas. Hanya dengan menggunakan 3 jenis cat dari Nippon Paint!

Cubalah hari ini untuk kesan yang menakjubkan~

Written by AbangNara | December 21st, 2009

bung mokhtar zizie ezette

Sekejap cakap dah, sekejap cakap belum. Sekejap belum nikah, sekejap dah nikah. Sekejap tak cukup kacak, sekarang nie dah kacak pulak. Kami memahami kenapa Bung Mokhtar cuba berdolak dalih. Almaklumlah, orang sudah beristeri. Perlulah menjaga hati isteri tua.

Yang penting akhirnya semalam dalam suratkhabar NST, Bung Mokhtar telah pun mengakui yang dia sudahpun bernikah dengan Zizie Ezette. Mungkin dah tak tahan dengan banyak sangat gosip yang keluar, akhirnya Bung Mokhtar menjadi lelaki sejati dan mengakui pernikahannya dengan Zizie adalah benar.

Tahniah kepada Zizie Ezette dan Bung Mokhtar. Walaupun bergelar isteri kedua, kami sentiasa mendoakan agar Zizie bahagia di samping suami tercinta. Diharap dengan pengakuan ini semua pihak berpuas hati dan menghormati privasi Bung Mokhtar dan Zizie. Biarlah mereka melayari bahtera perkahwinan mereka seindah yang boleh.

Tahniah sekali lagi buat kedua-dua pasangan pengantin baru ini.

Written by AbangNara | December 20th, 2009

remy ishak kena belasah

Akhirnya ibu kepada Umi Nazeera, Datin Maziah Musa telah pun bersuara mengenai peristiwa paling hangat 2009. Sama ada luahan hati ini benar-benar datangnya dari ibu Ummi Nazeera tak dapat pulak kami pastikan. Sebabnya ianya dihantar menerusi email terus kepada Remy Ishak. Tidak diketahui pulak macam mana boleh terlepas kepada media.

Untuk anda yang terlepas kronologi kes panas antara Remy Ishak dan Umi Nazeera, kami cadangkan anda membaca artikel-artikel yang dah kami tulis.

Jom dengar luahan hati melalui email yang katanya ditulis oleh ibu Ummi Nazeera:-

Muhamad Zalimie…

“Kami sekeluarga berdiam diri selama ini agar siasatan dapat dijalankan pihak berkuasa, sekali gus ingin memberi ruang untuk kamu mengaku perbuatan yang kamu lakukan. Sebaliknya kamu masih lagi berterusan memberi kenyataan yang tidak benar hampir setiap hari menerusi media massa. Masyarakat membaca dan mungkin percaya dengan apa yang kamu katakan, tapi Allah melihat apa yang sebenarnya kamu lakukan.

Apapun alasannya, sebagai seorang lelaki kamu tidak berhak memukul anak gadis saya (Ummi). Kamu belum ada apa-apa ikatan dengannya. Anak saya masih muda. Dia berhak berkawan dengan sesiapa saja.