Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3632
Written by AbangNara | August 21st, 2009

siti nurhaliza

Orang cantik kalau pakai apa pun cantik jugak. Pakai tudung cantik, tak pakai tudung pun cantik. Pakai topi cantik, pakai selendang pun cantik. Pendek kata bagi jerlah apa-apa pun kat Siti Nurhaliza, confirm kecantikan dia akan terserlah. Memang sesuai jadi model gitu.

Apa yang Dato’ Siti Nurhaliza buat kat konti radio Suria FM nie? Benda romantik tue. Dato’ Siti berbalas-balas cakap “I Love You” ngan Dato’ K tue. Cakap dalam radio tue. Semua orang pun boleh dengar. Memang very the romantik gitu.

Buat Dato’ Siti dan Dato’ K, kami mengucapkan selamat berpuasa. Mohon maaf kalau ada keterlanjuran bahasa dan kata kepada Dato’ berdua. Jangan lupa berdoa dimurahkan rezeki dan dipercepatkan dapat zuriat di bulan Ramadan nie. Insya-Allah termakbul.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza paling terbaru dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Rasa-rasa Dato’ Siti baca ke BeautifulNara? Hehe.

 
 
Written by AbangNara | August 21st, 2009

Sungguh comel Linda Jasmine masa muda remaja dulu. Korang mesti ingat punyalah video iklan nie. Lepas tengok iklan nie, baru kami perasan yang awek dalam tue rupa-rupanya Linda Jasmine. Macam muka budak baru lepas amik SPM pulak si Linda dalam video iklan kat atas tue.

Kalau anda terlepas pandang, ada gambar terkini Linda Jasmine tengah sarat mengandung yang agak menyeksakan mata masa Filem Festival Malaysia baru-baru nie. Cuba tengok dan bandingkan Linda Jasmine yang dulu dan sekarang. Macam langit dengan bumi kan?

Written by AbangNara | August 21st, 2009

berpuasa

Kami di BeautifulNara ingin mengucapkan selamat berpuasa, selamat berterawih, selamat bersahur dan selamat berbuka kepada semua pembaca BeautifulNara yang beragama Islam. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik daripada Ramadhan yang sebelumnya.

Di kesempatan ini kami di BeautifulNara ingin memohon kemaafan jika ada tersilap dan terkasar bahasa kami sepanjang kewujudan blog ini. Mintak maaf dari hujung rambut hingga ke hujung kaki. Harap-harap dapat dimaafkan agar puasa kita lebih keberkatannya.

Terima kepada RedMummy yang sudi memperkenalkan BeautifulNara dan OhBulan kepada klien-klien yang best semalam. Sekalung tahniah jugak kepada akak RedMummy sebab mukanya yang gebu tue berjaya keluar majalah Nona keluaran September 2009, Memang mantaplah Kak Red. Kagum kami dengan kejayaan seorang wanita Melayu berblogging.

Akhir kata, marilah sama-sama kita memastikan puasa tahun ini cukup. Jangan ponteng-ponteng tau. Allah marah kalau puasa tak cukup. Teringat masa kecik kalau puasa tak cukup tak dapat duit raya time raya nanti. Hehehe.

P.S: Takziah kepada Kak Su, salah seorang pembaca setia BeautifulNara yang telah kehilangan ibunya tercinta. Al-Fatihah.

Written by AbangNara | August 20th, 2009

asri rabbani

Dah lama kami tunggu bilalah ada stesyen-stesyen TV yang nak keluarkan program untuk mengenang jasa, pengorbanan dan perjuangan Allahyarham Ustaz Asri dari kumpulan Rabbani. Nampaknya TV3 dah tampil ke hadapan untuk mengenang sebutir berlian yang telah pergi meninggalkan kita semua. Tahniah TV3.

Untuk pengetahuan mereka yang berminat, pada 21 Ogos iaitu Jumaat ini, TV3 akan menyiarkan selama 1 jam program Ustaz Asri Dalam Kenangan bermula jam 6 petang. Bolehlah tengok kompilasi-kompilasi konsert Rabbani dan ada jugak footage semasa pengkebumian Allahyarham. Jadi marilah kita mengambil peluang ini untuk mengenali lebih rapat Allahyarham semasa hidupnya.

P.S: Budiey pun ada turut terlibat sebagai tetamu jemputan BeautifulNara masa shooting semalam untuk Projek Alpha Malaysia Top Bloggers. Telah berlaku satu pertarungan sengit antara BeautifulNara.com Dan Budiey.com untuk menentukan siapakah yang lebih berani menghadapi cabaran di Sunway Extreme Park(memang best gila Extreme Park nie, wajib korang kena pergi). Nak tau keputusannya? Tunggu ~~~