Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3632
Written by AbangNara | April 23rd, 2009

gambar rita rudaini mengandung

Seronok betul bila dapat tengok gambar terbaru Rita Rudaini tengah mengandung di atas. Bahagia betul Rita Rudaini dan suaminya, Aidil Zafuan.

Oh ya, gambar-gambar ini diambil semasa kedua-dua pasangan suami isteri ini berada di mahkamah untuk mendengar keputusan kes status perkahwinan mereka di Siam. Pasti lega sebab status mereka adalah sah sebagai suami isteri.

Harap-harap jagalah kandungan tue ye kak Rita. Aidil pun tengok-tengoklah isteri anda. Bagi kami walaupun jarak usia yang jauh, Rita dan Aidil nampak sama cantik dan sama padan.

gambar rita rudaini mengandung

 
Written by AbangNara | April 23rd, 2009

Inilah video pembantu rumah yang paling celaka abad ini. Sungguh bangsat apabila dengan tak ada hati perutnya pembantu rumah ini telah memijak dan berdiri atas anak tuannya. Dah la kecik lagi budak tue.

Cuba bayangkan 2 orang lagi anak yang kat tepi tue. Mesti tengah ketakutan. Sumpah jahat orang macam nie. Aksi kejam pembantu rumah ini rasanya telah dirakamkan oleh cctv milik tuan punya rumah nie.

Pengajarannya ialah, kalau nak carik bibik ataupun pembantu rumah, carilah yang tua-tua. Selalunya yang muda-muda nie kasar, ganas dan tak pandai buat kerja sangat. Kalau nak lagi bagus, tak payah carik bibik. Suruh bini anda ajer jaga anak kat rumah.

Written by AbangNara | April 22nd, 2009

stephanie liah

Ternyata sambutan hangat diterima apabila kami paparkan gambar Stephanie Liah dengan anaknya. Nampaknya populariti model Malaysia yang bernama Stephanie Liah ini pasti akan naik mencanak-canak.

Namun email yang kami terima semalam dari seorang pembaca memang menunjukkan bahawa Stephanie Liah ini seorang model yang popular. Gambar-gambar bersama selebriti lelaki seperti Ashraff Sinclair, Shamsul Yusoff Haslam dan beberapa orang lagi menunjukkan yang dia mempunyai connection agak besar dalam bidang seni.

Sebelum anda teruskan melihat gambar-gambar Stephanie Liah, pastikan bos anda tidak ada di belakang tempat duduk. Lebih-lebih lagi jika bos anda seorang perempuan. Takut-takut dia tercabar melihat kemantapan body Stephanie Liah.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk melihat lagi gambar-gambar seksi dan mantap Stephanie Liah.

 
Written by AbangNara | April 22nd, 2009

anak wardina

Like mother like son. Sungguh comel anak Wardina yang bernama Imran Arrazi ini. Sekali imbas tengok gambar di atas, nampak sebijik macam muka Wardina.

Confirm besar nanti akan jadi handsome dan jambu. Bahaya betul kalau masuk asrama penuh. Maklumlah lelaki muka macam Wardina. Bukan boleh percaya lelaki-lelaki di asrama penuh.

anak wardina