Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3587
Written by AbangNara | September 15th, 2009

Haa kami mendapat info daripada reader kami, yang Erra Fazira pegi shopping baju raya kat Butik Hajaba. Ala, butik Hajaba ni memula dulu glemer sebab tudung Hajaba, tapi skang ni dah ada macam-macam, baju kurung lah, jubah moden, dan macam-macam lagilah.

Dengarnya Erra Fazira pegi beli pelbagai jubah fesyen moden kat Hajaba. Ha, lepas ni kalau korang tgk Erra pakai jubah yang lawa-lawa tu, mungkin dari Hajaba lah tu. Kepada tauke Hajaba, kalau nak buat iklan kat Beautiful Nara, amat dialu-alukan…Kak Nara boleh tolong gayakan.Glemer tuh, kompem lepas ni ramai yang cari baju-baju dari Hajaba.

Artis lain shopping kat mana ek? Datuk Siti mungkin tempah baju designer kot, mana boleh main beli baju ready made, nanti sama pulak baju raya ngan orang lain.

Korang pulak, dah beli baju raya ke?

 
Written by AbangNara | September 15th, 2009

keputusan pertandingan

Jeng, jeng, jeng. Akhirnya saat yang ditunggu tiba jua. Maafkan kami yang hina ini kerana terlambat memberi keputusan pertandingan pengkomen terbanyak yang telah kami anjurkan sempena Hari Kemerdekaan Malaysia. Sesungguhnya terlalu banyak komen yang perlu kami tapis dan audit terlebih dahulu sebelum keputusan rasmi boleh dikeluarkan. Apa-apa pun, jutaan terima kasih kami ucapkan kepada anda semua yang sudi menjoin pertandingan ini.

Dannnnnnnnnnnnn…….. Pemenangnya ialah…… Eh sebelum itu oleh kerana sambutan yang terlalu hangat, setelah berbincang dengan manager kami, sesungguhnya teramatlah berbesar hati kami untuk memberikan 3 hadiah sagu hati kepada anda.

Maka dengan ini diumumkan pemenangnya ialah………… (sila baca artikel ini selengkapnya).

P.S: Sila pastikan anda hantar butiran bank anda beserta nama penuh menggunakan email yang anda guna masa komen. Hadiah akan diberi seminggu selepas raya (minggu 28hb) sebab kami tau anda sengkek time tue. Terima kasih

 
Written by AbangNara | September 15th, 2009

scha host sehati berdansa

Murah rezeki betul artis kegemaran kami nie. Dah confirm Scha Al Yahya akan jadi host rancangan Sehati Berdansa bersama dengan pakwenya Fahrin Ahmad dan Awal Ashaari. Nampaknya Linda Onn dah ditolak ke tepi dan digantikan dengan Scha yang lebih hot dan mengancam. Lagipun kan lagi elok kalau Fahrin diapit dengan Scha berbanding dengan Linda Onn time program tue nanti.

Tapi sebenarnya kami risau jugak dengan kemampuan Scha nie. Dia tak pernah jadi pengacara rasanya. Mampu ke dia nak hos rancangan Sehati Berdansa nie? Harap-harap sebelum dipilih dah dibuat uji bakat terlebih dulu la. Kalau setakat nak guna kepopularitian percintaan Scha ngan Fahrin untuk femeskan program nie memang kami amat-amat tak setuju. Harap-harap Scha dapatlah bersedia. Kang nanti kena kutuk pulak.

Buat Fahrin, bagilah tunjuk ajar kat awek anda tue. Time nie la nak tunjuk macho. Masa nie la nak guna ilmu yang ada di dada untuk dikongsi bersama dengan si dia. Baru makin naik saham nanti. Buat Scha, all the best. Kami yakin anda boleh buat. Chaiyok-chaiyok.

P.S: Terkejut kami baca tajuk ruangan hiburan Berita Harian semalam pasal Scha dan Fahrin putus kasih. Baca punya baca rupa-rupanya Scha mintak orang jangan asyik citer pasal gosip bercinta dia jer. Dia nak orang judge dia berdasarkan mutu lakonan dia. Bukan sebab percintaan dia dengan Fahrin. Bagus betul la budak Scha nie.

Written by AbangNara | September 15th, 2009

Sila skroll ke bawah untuk membaca artikel terbaru

Ramai betul yang hantar email kat kami cakap tak puas tengok video 17 saat promosi Xpax Blackberry Curve 8520 hari tue. Jadi kat atas nie ada satu lagi video yang menerangkan ciri-ciri Blackberry Curve 8520 nie. Kalau dah tengok video nie pun tak puas hati jugak kami tak tau nak cakap apalah.

Tapi kami tau kenapa anda teruja sebenarnya.  Mana pernah dibuat orang prepaid keluarkan plan untuk Blackberry. Kami pun tertanya-tanya macam mana agaknya plan Xpax nie nanti. Yang penting rasanya compem berbaloi-baloi. Namun begitu (aceh ayat skema), jangan risau sebab kami akan sentiasa up to date anda semua dengan plan Xpax Blackberry nie.

Ramai jugak yang mesej tanya apa jadi lepas daftar kat website Xpax Blackberry tue. Untuk pengetahuan korang, bila korang click kat link nie, anda akan dibawa ke skrin macam kat bawah nie:-

blackberry curve 8520

Jadi apa yang anda perlu lakukan cuma letakkan nama, no kad pengenalan, email dan nombor telefon. Lepas tue memang tak akan jadi apa-apa. Sebab ini sekadar pre-register untuk Xpax dapatkan maklumat diri korang semua. Bila dah ada maklumat nie, barulah senang untuk Xpax hantar info bila tarikh pre-book dan tarikh pelancaran plan Xpax Blackberry nie. So apa yang korang perlu buat ialah just tunggu jer email ataupun telefon daripada Xpax.

Buat yang belum pre-register tue, kami syorkan anda pre-register dulu kat http://xpax.com.my/blackberry. Tak ada rugi apa-apa. Untung lagi ada sebab berkemungkinan besar untuk dapat freebies daripada Xpax. Tunggu apa lagi ? Jom register ramai-ramai.