Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3587
Written by AbangNara | February 21st, 2010

Oh sungguh bahaya Facebook kepada manusia-manusia seantero alam. Lagi-lagi kalau anda bergelar seorang artis dan terlalu jujur mengisi “profile” Facebook anda. Sekarang satu alam sudah tahu yang salah satu  kegemaran Juliza Adzlizan ialah SEX. Kami tak kisah sebab dia pun dah kahwin. Tentu bahagia suami Juliza.

Bagi kita orang Melayu yang penuh dengan adat kebudayaan dan dilatih agar tidak bercakap tentang sex secara terbuka, mungkin tak manis benda nie diwar-warkan. Pendapat kami, biarlah hal itu menjadi rahsia rumah tangga Juliza dan suaminya. Kami percaya yang kalau kami jadi suami si Juliza pun akan tergoda setiap malam dengan kecantikan dan keanggunan Juliza.

Buat Juliza Adzlizan, mungkin lebih sesuai jika anda update profile anda dan tukar “Interest” tue. Mungkin boleh tukar “buat anak” instead of sex. Lagi elok dipandang kot. Hehehe.

 
Written by AbangNara | February 20th, 2010

siti nurhaliza mengandung

Oh sesungguhnya kami memang terharu dengan kemesraan dan kemanjaan yang ditunjukkan oleh Siti Nurhaliza dan Dato’ K. Main suap-suap lagi. Kagum kami kerana sifat romantik mereka berdua masih bertahan. Orang selalu kata yang lelaki Melayu nie kurang romantik. Lagi-lagi kalau selepas kahwin. Tapi nampaknya Dato’ K tetap maintain keromantikannya.

siti nurhaliza mengandung

Dan ada juga khabar-khabar angin yang menyatakan Dato’ Siti Nurhaliza sudah pun mengandung. Logik jugak khabar angin tue sebab Dato’ Siti nampak agak tembam dan membesar dalam gambar di atas. Tak gitu? Kalau betullah Dato’ Siti benar-benar mengandung, kami di BeautifulNara mengucapkan jutaan tahniah.

Written by AbangNara | February 19th, 2010

Kami ambil gambar2 ini dari RedMummy, memang gambar2 yg takde kat suratkhabar ni…

Dalam Utusan pon ada komen pasal Faizal Tahir yg sibuk nak bersembang masa konsert Satu Suara ni. RedMummy pon komen benda yg sama. Lagi satu, Faizal Tahir bersembang dalam bahasa omputih. Hm, kami pon rasa cam kelakar, you know speaking London, and then he sings Malay song. You know, a bit funny-funny there…..

Lihat lagi gambar Siti, Aizat & Faizal Tahir di Konsert Satu Suara…

 
Written by AbangNara | February 19th, 2010

“Kalau boleh saya nak cari seorang perempuan yang boleh dijadikan isteri bukan sekadar kekasih,” ujar Hans.

Wah, kalau betul aktres Filipino yang cun melecun ni adalah awek yang nak dijadikan isteri, memang kompem anak deorang ni nanti comel-comel.

Nama aktres cun ni, Bea Alonzo. Peh, nama pon dah meletop. Pastu ada kacukan British + Filipino. Tapi sekali imbas tengok gambar atas tu, ada iras-iras Nora penyanyi tu kan. Ok lah ni Hans, apa lagi, jangan tunggu lama-lama,nanti lama-lama…..(sila isi tempat kosong)

Layan lagi gambar Hans & Bea ni….