Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 1545
Written by Bella | March 18th, 2015

Berita mengenai pelawak Zizan Razak yang terlibat dengan kemalangan sudah menjadi pertanyaan ramai apabila ia mula menjadi viral di media sosial. Pelbagai spekulasi  mula timbul termasuklah laporan mengatakan kereta Ferrari kuning milik beliau ranap teruk di Putrajaya.

Ekoran daripada penyebaran foto tersebut, peminat Zizan menginginkan kepastian apakah keadaan terkini beliau dan punca kemalangan itu berlaku.

Namun, pengurus Zizan  telah tampil menjelaskan bahawa segala laporan mengenai kemalangan tersebut di Internet adalah tidak sahih. Kereta Ferrari kuning beliau tidak ranap seperti yang digembar-gemburkan dan hanya terbabas sikit serta mengalami kerosakan kecil sahaja.

Zizan juga dikhabarkan tidak cedera teruk dan masih boleh menjalani penggambaran sebuah drama dengan keadaan sihat walafiat.

Berikut penjelasan daripada pengurus beliau:

ADA SEGELINTIR PENDEKAR DI LAMAN SOSIAL YANG MEMUAT TURUN GAMBAR TENTANG KEMALANGAN MELIBATKAN ZIZAN RAZAK PETANG SEMALAM.. GAMBAR & ARTIKEL ADALAH TIDAK BENAR SAMA SEKALI.. KERETANYA TERBABAS SEDIKIT & HANYA KEROSAKAN KECIL YANG BERLAKU.. BUAT PENGETAHUAN SEMUA, DIA SIHAT WALAFIAT & SEDANG MEMBUAT PENGAMBARAN DI SEKITAR KUALA LUMPUR.. TQ SEMUA YANG AMBIL BERAT. #inibenar#janganbuathal #ztf #kualalumpur #ANGINCINTA#malaysia

Alhamdullilah semuanya tidak apa-apa. Bukan apa ramai sebenarnya yang sayang dan prihatin terhadap keadaan Zizan Razak sebab itu mereka tertanya-tanya dan ingin mendapatkan cerita mengenainya. Anggap sahaja dugaan kecil ini sebagai peringatan untuk menjalani kehidupan lebih baik selepas ini.

 

 
Written by AbangNara | March 18th, 2015

Berdasarkan pemerhatian daripada mata Abang Nara yang agak rabun ini, warna rambut Eina Azman sekarang ini ialah warna kuning. Sudah pasti ia bukan warna yang asli sebaliknya diwarnakan oleh pelakon itu sendiri. Rupa-rupanya Eina Azman tidak dapat menukar warna rambutnya kepada warna asal kerana terikat dengan kontrak. Kontrak apa? Mungkin kontrak lakonan, mungkin kontrak produk kecantikan atau kontrak pewarna rambut. Hanya Eina sahaja yang tahu.

eina azman

Disebabkan kenyataan yang dikeluarkan oleh Eina Azman ini, pelbagai kritikan, kecaman dan juga rasa kurang puas hati telah diluahkan oleh para pengguna laman sosial. Pelbagai persoalan dikemukakan malah ada yang menyentuh hal keagamaan seperti solat dan mandi junub.

eina azmaneina azmaneina azman

Bab-bab agama ini Abang Nara bukanlah pandai sangat. Cuma nanti lepas habis kontrak, diharap Eina terus menukar warna rambutnya kepada warna asal. Pasti lebih cantik, bergaya dan disayangi suami. Lagi beberapa gambar Eina Azman dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Facebook Media Hiburan.

 
Written by Bella | March 18th, 2015

Ayda Jebat yang baru  sahaja ingin mengukuhkan nama di dalam industri hiburan tempatan, sudah ditimpa dengan pelbagai tuduhan dan dilabelkan sebagai seorang yang gedik. Sikap beliau yang didkawa  seperti budak-budak telah menimbulkan rasa kurang selesa oleh beberapa pihak.

Tidak menafikan ada sesetengah pihak yang menegur sikapnya itu, Ayda walaubagaimanapun tidak mahu menjadi hipokrit hanya untuk menjaga perasaan orang lain.

Memang ada yang tegur sikap saya yang mereka nampak seperti budak-budak tapi inilah diri saya.

Saya lebih selesa menjadi diri sendiri daripada terpaksa berpura-pura sopan semata-mata untuk jaga perasaan orang lain. Tapi bila di belakang, macam-macam pula perangainya.

Perkara ini sama sekali tidak akan menjejaskan mutu lakonan beliau dan Ayda tidak ingin mengambil pusing jika orang ramai terus ingin mengatanya begitu.

Tak kisahlah orang nak kata saya gedik atau apa sahaja kerana ia tidak jejaskan karier saya dan itu lebih penting sebab gedik tidak ada kaitan dengan prestasi lakonan.

Kadang kala tidak semua orang yang suka kita bersikap terlalu ramah. Namun, apa yang penting adalah kita tidak hipokrit dan menjadi diri kita sendiri. Untuk apa kita berpura-pura semata-mata untuk menjaga hati orang lain tetapi hati kita hakikatnya merana.

Sumber Berita: Sinar Harian

 

Written by AbangNara | March 18th, 2015

Jujur Abang Nara cakap, sebelum kewujudan applikasi MyTeksi, memang diri ini jarang naik teksi untuk ke mana-mana. Setahun rasanya sekali je kot naik. Namun selepas kehadiran MyTeksi, tahun ini sahaja sudah lebih dari 10 kali Abang Nara gunakan teksi. Senang, selamat, mudah, boleh pantau dan paling penting, banyak promosi yang best-best.

myteksi

Kalau dulu applikasi wajib download Abang Nara hanya ada tiga iaitu Facebook, Twitter dan Instagram, kini MyTeksi menjadi applikasi keempat yang wajib ada dalam telefon. Senang je nak muatturun. Cuma perlu cari ‘MyTeksi’ sama ada anda guna telefon Android atau iPhone. Cara penggunaannya lagilah senang. Lepas daftar (pastikan letak nombor telefon yang betul), cuma perlu pilih destinasi yang nak pergi dan tekan je ‘next’. Nanti akan keluarlah teksi banyak-banyak yang akan diberikan kepada anda secara automatik.
myteksi

Abang Nara selalu gunakan MyTeksi untuk pergi ke shopping kompleks macam KLCC dan MidValley. Malas nak drive sebab area situ kan selalu jem. Sekarang ini MyTeksi tengah buat promo yang super awesome untuk penggunanya. Gunakan “GrabCar” dari MyTeksi untuk ke mana-mana atau dari mana-mana shopping kompleks di bawah dan hanya perlu bayar RM10 sahaja. Yes!!! Tak kiralah jem ke, jarak jauh sikit dari tempat dituju (tapi still area Lembah Klang la), kita hanya perlu bayar RM10 sahaja. Power kan?

myteksi

Ini shopping kompleks yang boleh korang pergi atau pulang dari untuk mendapatkan flat rate RM10 ini. Bukan RM11, bukan RM12, bukan RM13, hanya RM10 sahaja.

(a) 1 Utama
(b) Bangsar Village
(c) Mid Valley Boulevard
(d) Sunway Pyramid
(e) Suria KLCC
(f) Avenue K

Syarat paling utama untuk dapatkan promosi yang sah sehingga 31 Mac ini ialah memilih ‘GrabCar’ di applikasi MyTeksi. Sila rujuk gambar di bawah:-myteksi

Seronoklah sikit terutama bila nak balik shopping dengan barang yang banyak. Tak perlu penat-penat nak drive lagi. Cuma gunakan “GrabCar” MyTeksi, sampai rumah dan bayar RM10. Siap setel. Dalam perjalanan boleh berehat sekejap. Best kan? Untuk maklumat lanjut tentang promosi awesome ini, silalah layari laman web MyTeksi. Kalau ada pertanyaan, boleh tanya di Twitter @MyTeksi atau Facebook MyTeksi. Diorang memang akan jawab dengan pantasnya. Selamat mencuba!!!