Written by AbangNara | October 7th, 2010

raja azura kak engku bercerai

Nampaknya rumah tangga Raja Azura atau lebih dikenali sebagai Kak Engku sudah tidak dapat diselamatkan lagi. Raja Azura telah sah bercerai dengan suaminya, Adzmin Tan Sri Osman pada 28 September lalu. Kedua-duanya telah cuba menjalani kaunseling tetapi tetap gagal untuk menyelamatkan rumah tangga mereka.

Kami kagum dengan ketabahan Kak Engku yang tetap bertugas seperti biasa di konti Sinar Pagi walaupun telah bercerai hampir selama seminggu. Memang tabik respek. Salute. Sungguh cekal hati seorang wanita ini. Semoga di masa hadapan juga terus tabah dengan dugaan dan cabaran ini.

Raja Azura dan suami ada 3 cahaya mata iaitu Megat Muhammad Raziq, 8, Megat Luqman Hakim, 7, serta Puteri Mia Maizurah, 4. Walaupun telah bercerai, kami berharap agar kasih sayang mereka berdua terhadap anak-anak tetap tidak akan berbelah bahagi. Jangan biarkan anak-anak yang menjadi mangsa.

Takziah kami ucapkan kepada Raja Azura atas penceraian ini.

P.S: Like our Facebook Page and follow our Twitter below

 
Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar wedding sheikh muzaffar

Ini memang konsep perkahwinan kayangan nie. Siap terbang-terbang lagi. Kagum kami dibuatnya. Serius cun gila gambar pra perkahwinan Sheikh Muzaffar dan Dr Halina nie. Background dia cun gile tue beb. Kami rasa wedding mereka berdua bakal menjadi wedding of the century. Tak gitu?

Lagi gambar pra perkahwinan Sheikh Muzaffar dan Dr Halina dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jangan terlopong pulak mulut tue tengok gambar-gambar diorang. Gambar kredit kepada CandidSyndrome.

 
Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar nora danish berkemban

Nampaknya Nora Danish pun sudah mula terlibat sama dalam aktiviti gambar berkemban artis-artis Malaysia. Tapi kami kagum dengan Nora Danish sebab dia mintak kepada pengarah filem Jangan Pandang Belakang Congkak 2  untuk menutup bahu bidangnya semasa penggambaran dijalankan. At least ada usaha untuk tidak nampak seksi sangat.

Update: Atas teguran ramai, kami buangkan  gambar-gambar di bawah. Pesanan kami, janganlah berkemban kerana ianya tak elok untuk kesihatan. Terima kasih

Written by AbangNara | October 6th, 2010

gambar persandingan jimmy shanley
Pergh… Memang kagum betul bila tengok gambar majlis persandingan Jimmy Shanley di KLCC yang dihantar oleh seorang pembaca BeautifulNara. Kagum gile beb ~~ Dia punya pelamin sahaja dah confirm cecah puluh-puluh ribu. Terbeliak kejap bijik mata kami melihat kehebatan majlis perkahwinan Jimmy Shanley nie.

Jangan tanya kami berapa pasang baju yang mereka gunakan semasa majlis persandingan nie. Dari gambar sahaja mahu dekat 5, 6 pasang baju untuk malam tersebut sahaja. Tapi anda janganlah cakap mereka membazir. Sememangnya mereka berkemampuan. RM50,000 bagi kita mungkin hanya RM5,000 bagi mereka. Lagipun kahwin hanya sekali seumur hidup kan?

Tapi sebenarnya kami tak sabar nak tunggu gambar majlis perkahwinan angkawan kita, Sheikh Muzaffar dan Dr Halina pada hari Ahad ini. Ala, tarikh yang semua  orang nak gila kahwin tue. 10.10.10. Rasanya hari tue sahaja kami dah dapat dekat 5 jemputan kahwin. Memang semua orang kemaruk nak kahwin tarikh tue kot. Senang sikit nak ingat anniversary nanti.

Lagi gambar sekitar majlis persandingan Jimmy Shanley dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kasih kepada pengirim gambar ini. Hantarlah lagi gambar-gambar lain ye selepas ini.