Written by AbangNara | July 28th, 2010

sam bunkface jeany

Rasanya semua orang dah tau yang Sam Bunkface dah clash dengan Juliana Evans. Khabarnya yang Sam sudah ada kekasih baru bernama Jeanny (mungkin bukan nama sebenar). Cun jugak orangnya. Gambar diatas telah dihantar oleh seorang readers. Katanya ini gambar Sam Bunkface bersama Jeanny bercuti di luar negara (Australia kalau tak silap).

Tapi Abang Nara tengok macam lain jer muka Sam Bunkface dalam gambar nie. Ke Abang Nara dah makin rabun? Memang betul dia ker? Sila confirmkan please~~~

P.S: Tengok tak Abang Nara keluar 8TV Quickie semalam?

 
Written by AbangNara | July 28th, 2010

asian bloggers and social media conference 2010

Semasa anda membaca ini, Abang Nara tengah dup dap dup dap (bunyi jantung bergerak tanpa henti dengan kelajuan 100km sejam) sebab tengah bersiap-sedia nak bagi speech sempena Asian Bloggers and Social Media Conference 2010. Abang Nara adalah salah seorang speakers yang dijemput untuk berkongsi serba sedikit tentang dunia blogging.

Doakan Abang Nara. Kalau nak tau lebih lanjut pasal event nie, sila rujuk sini.

P.S: Cuba carik gambar muka Abang Nara kat pamplet atas tue. Kecik je ~~

Written by AbangNara | July 28th, 2010

yuna decorate

Hari Jumaat yang lepas kami telah pun berjaya mendapatkan tiket free untuk ke konsert Yuna sempena pelancaran albumnya yang diberi nama Decorate. Satu je perkataan yang mampu kami keluarkan selepas mendengar suara Yuna secara live. “TERBAIK“. Suara live Yuna memang sangat hebat dan sangat bagus berbanding dengan apa yang kami dengar di radio.

Yuna telah menyanyikan 16 lagu yang mantap-mantap belaka kesemuanya. Antara lagu yang menarik perhatian kami ialah Random Awesome, Penakut (lagu Melayu yang best), Rocket dan Permission. Habis konsert terus kami beli 3 cd album Yuna. Dan sudah semestinya on the way balik rumah kami telah melayan lagu-lagu Yuna. Memang best!!!

Kalau anda ingin membeli album Yuna, bolehlah tanya-tanya di Facebook Yunalis Zarai. Kalau nak tengok gambar masa time konsert Yuna, sila baca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Paktam (sila amik dia jadi wedding photographer anda).

 
Written by AbangNara | July 27th, 2010

paris hilton

2 juta USD satu malam untuk Paris Hilton. Memang kaya gila-gila punya jutawan Malaysia nie. Setakat 2 juta tue mungkin tahap 2 ringgit je bagi dia. Celah gigi je la orang kata. Hebat sungguh orang Malaysia. Kagum dibuatnya.

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.