Written by AbangNara | July 19th, 2011

Ramai yang email cakap tak puas nak tengok kecantikan Farah AF2 semasa majlis perkahwinannya bersama suami tercinta, Johan. Untuk memenuhi hasrat anda semua, Abang Nara dah carikkan seberapa banyak gambar yang termampu semasa perkahwinan mereka berdua. Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ceritera Cinta dan G.I Photoshoot.

 
 
Written by AbangNara | July 19th, 2011

david archuleta in malaysia

Terima kasih kepada Sony Music Malaysia, seorang daripada anda berpeluang untuk memenangi tiket ke konsert David Archuleta pada 26 Julai (Selasa) di Stadium Negara. Konsert David Archuleta ini akan bermula jam 8 malam. Walaupun hanya sekeping, kalau anda sememangnya peminat kipas susah mati David Archuleta, sememangnya inilah peluang anda untuk mendapatkannya secara percuma. Cara-caranya ialah:-

1. Like Facebook Sony Music Malaysia (tanda terima kasih kepada mereka sebab sudi sponsor tiket ini)
2. Hantar email ke borakartis@gmail.com beserta nama penuh, nombor kad pengenalan, no telefon  dan Facebook anda.
3. Pemenang bertuah akan dihubungi menerusi email.

Itu sahaja ~~~ Siapa cepat dia dapat.

Update: Tahniah kepada Siti Suraya binti Md Roshaizat. Anda ialah penghantar yang bertuah. Nantikan email daripada kami ye. Thanks.

Written by AbangNara | July 18th, 2011

episod akhir juvana

Drama Juvana akhirnya tiba ke penghujung sebentar lagi. Abang Nara sejak dah jadi suami orang ini makin suka pulak layan drama-drama Melayu sambil bergurau manja dengan isteri tercinta. Dan Abang Nara akui, Juvana antara drama yang lain daripada drama tipikal Melayu. Tahniah kepada semua yang menjayakan drama ini.

Apakah ending drama Juvana yang akan disiarkan sebentar tadi? Adakah Daim akan mati terbunuh? Adakah Cikgu Zakiah akan dirogol dengan kejamnya? Adakah rahsia songlap duit Cikgu Raja akan terbongkar jua akhirnya? Sama-sama kita nantikan finale drama Juvana yang telah mendapat tempat di hati jutaan rakyat Malaysia.

UPDATE: Akhirnya seperti yang dijangka, drama Juvana berakhir dengan kegembiraan. Warden ditangkap selepas rahsianya dibocorkan. Setelah 10 tahun, Daim kembali ke Sekolah Wira Bakti dan menjadi cikgu di situ untuk mendidik anak bangsa. Ending yang agak cliche tetapi memberi pengajaran kepada kita semua. Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua. Tak gitu?

Nantikan update ending daripada Abang Nara sebaik sahaja episod terakhir Juvana selesai dikeudarakan.

Written by AbangNara | July 18th, 2011

yasmin hani

Daripada gaya gambar di atas, memang terserlah bibit-bibit cinta di wajah kedua-dua insan. Abang Nara doakan mereka berdua bahagia. Tak salah bercinta sebab kedua-duanya pun dah bujang kembali. Semoga cepat-cepat ke jinjang pelamin.

Mesti ramai yang kecewa hati Yasmin Hani sudah dimiliki kan? Teringat dulu kecomelannya semasa program Wachaa. Rindu pulak rasanya nak tengok Yasmin Hani mengacara lagi. Senyap semacam je semenjak kebelakangan ini.