Written by AbangNara | February 2nd, 2010

lisa surihani

Sebenarnya kami letak gambar-gambar artis Malaysia semasa malam bersama bintang FINAS nie sebab ada Lisa Surihani je. Super duper cute dia nie. Ayu semacam je. Renungan mata Lisa memang mencairkan. Menusuk tajam ke dalam jiwa raga kami. Ternyata kami tewas dengan renungan dia.

Ada gak gambar Melisa Saila yang tetap maintain macam umur 20-an. Serius muka dia tak berubah langsung. Sebijik macam dulu. Kalau tak caya korang kena tengok gambar dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan CuteCarry.

 
 
Written by AbangNara | February 1st, 2010

fasha sandha hisap rokok

Fasha Sandha. Satu nama yang sentiasa penuh dengan kontroversi. Kontroversi dengan Facebook I Hate Fasha Sandha, kontroversi gambar mesra dengan bekas suami Nora Danish dan hari ini kontroversi gambar Fasha Sandha hisap rokok. Katanya gambar nie diambil semasa sambutan hari jadi Fasha Sandha.

Kami taknak salahkan Fasha Sandha kerana merokok. Kami pun ramai jugak kawan-kawan perempuan yang hisap rokok. Cuma nasihat kami kepada artis-artis Malaysia nie, kalau boleh janganlah amik gambar time tengah hisap rokok ke, pegang botol arak ke, menari tak ingat dunia ke. Anda tue tumpuan ramai. Jadi berhati-hatilah dengan kelakuan anda.

Lagi gambar Fasha Sandha dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan ZonArtis.

 
Written by AbangNara | February 1st, 2010

ning baizura

Tak tau nak komen camner. Memang agak terlebih sudah!!! Ning Baizura oh Ning Baizura.

P.S: Kami baru balik dari Kuching untuk shooting ProjectAlpha. Kuching memang tersangat best. Orang-orang dia pun sangat friendly. Terima kasih kepada orang Kuching yang layan kami dengan best sangat. Memang korang terbaik!!!

Written by AbangNara | February 1st, 2010

natasha hudson

Kalau anda baca BiPop semalam, pastinya anda tak akan terlepas membaca kebengangan Natasha Hudson kepada seorang rakan artis bukan Melayu yang mengacau rumah tangga dia. Kami rasa kami tau siapakah artis bukan Melayu tersebut tapi saja nak bagi anda teka dulu. Klunya ialah artis tue memang cun dan femes sebagai seorang pengacara. Kalau tak silap kami dia pun merupakan seorang model yang agak popular la jugak.

Mengikut Natasha Hudson, si artis bukan Melayu nie memang seorang penggoda. Malah time dia goda bekas suami Natasha Hudson nie, diorang masih lagi bergelar suami isteri. Itu yang Natasha panas sangat tue. Kawan baik Natasha sendiri katanya pernah nampak artis bukan Melayu nie keluar dengan bekas suaminya.

Ok kami akui kalau kami digoda oleh artis bukan Melayu nie berkemungkinan besar kami akan cair jugak. Memang cun beb. Tapi Natasha Hudson pun cun jugak. Kiranya dua-dua pun sama cun la. Mungkin teknik godaan yang digunakan agak tinggi sampai mampu mencairkan hati bekas suami Natasha Hudson.

Dan kalau anda pernah terbaca bahawa Natasha Hudson pernah buat ujian DNA untuk menentukan siapakah ayah kepada si artis bukan Melayu nie, semua itu bohong belaka. Bak kata Natasha, tak ada kerja dia nak gi check DNA anak orang lain. DNA anak sendiri pun tak tercheck lagi. Tak gitu?

Rasa-rasa korang tau tak siapa artis bukan Melayu yang pernah mengganggu kebahagian rumah tangga Natasha Hudson nie? Meh teka jom!!!