Written by AbangNara | July 15th, 2010

tom tak ada myspace

Wah. Diorang nie memang suka berbalas-balas kenyataan la. Keluarga mangsa keluarkan bukti SMS dan bukti mesej kat MySpace, Tom balas balik pasal SMS tue. Katanya dia diperangkap untuk menjawap SMS tue secara kasar. Bagi kami, nampak macam tak logik sangat alasan nie. Mungkinkah ini cara terakhir Tom untuk cover line?

Tom claim yang adik kepada mangsa yang mula-mula hantar SMS kesat kepada dia. Tapi bila ditanya pasal bukti, Tom kata dia tak simpan SMS itu semua. Sebabnya dia tak sangka benda macam nie akan terjadi. Memang Tom-Tom Bak betullah.

[note]Ya saya ada SMS dengan dia, tetapi dia yang mula menghantar SMS dengan mengeluarkan kata-kata kesat terhadap saya terlebih dahulu. Dia yang mulakan dengan cara kasar untuk membangkitkan kemarahan selain bertujuan mengumpan saya untuk mengaku mempunyai hubungan dengan abang iparnya. [/note]

[note]Saya tidak simpan SMS yang dikirimkannya kerana tidak mahu memanjangkan perkara ini, tetapi mereka simpan SMS saya sebab ada agenda tersendiri. Saya mengaku ada telefon Miera sebab sudah tidak tahan dengan SMS yang terus menerus membangkitkan kemarahan saya. Mereka asik bertanyakan tentang hubungan saya dengan lelaki tersebut, walaupun saya sudah berkali-kali menjelaskannya ia adalah perkara lepas. Kalau anda di tempat saya mungkin akan melakukan perkara yang sama. Mereka serang saya guna SMS bertubi-tubi sehingga membuatkan saya membalas dengan kata-kata agak kesat. Memang silap saya kerana melayan SMS tersebut. [/note]

Sila baca berkali-kali ayat “kalau anda di tempat saya, mungkin akan melakukan perkara yang sama”. Jadi kami nak tanya anda pembaca BeautifulNara yang bijak budiman, adakah anda akan melakukan perkara yang telah Tom lakukan? Sila jawap dengan jujur.

Dan mengenai mesej MySpace pulak, Tom cakap dia tak pernah pun ada akaun MySpace. Katanya itu semua fitnah belaka. Tiada yang benar melainkan bohong belaka.

Kami tahu anda bosan dengan cerita artis tak popular ini, tapi kami cuma nak update perkembangan buat mereka yang mahu mengetahui apakah finale kisah ini.

 
Written by AbangNara | July 15th, 2010

gambar nikah aida gadis melayu

Dulu kami ada kongsikan gambar perkahwinan Aida Gadis Melayu dan Saiful Nizam TV3 tapi gambarnya tak berapa banyak sangat. Baru-baru ini ada readers yang sudi berkongsi gambar perkahwinan mereka berdua untuk tatapan kita bersama. Tak jemu mata memandang Aida ini. Memang gadis Melayu betul.

UPDATE: Kesian betul kat pasangan pengantin baru nie kena tipu dengan MLM baru-baru nie. Kami dah banyak kali nasihat kat kawan-kawan real life kami agar jangan terlibat dengan MLM. MLM bukan untuk semua orang. Lagipun MLM kat Malaysia nie banyak yang menipu je. So kepada pembaca BN pun, harap-harap tak terlibat dengan MLM.

Lagi 19 gambar sekitar majlis perkahwinan Aida Gadis Melayu dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Sedihnya Messi kena tarik rambut ngan Maradona.

 
Written by AbangNara | July 14th, 2010

gambar shahir

Baru-baru ini kami ada menerima satu email daripada pembaca BeautifulNara yang ingin kami ulaskan perkara ini dan tanyakan pendapat anda semua. Ini email dia yang kami dah alih bahasakan kepada bahasa yang mudah sikit difahami.

[note]Saya cuma nak luahkan je. Abang Nara perasan tak akhir-akhir nie dekat paper atau sesetengah konsert di mana ada Shahir AF8 di situlah ada Mawi. Menyampah betul Mawi. Dahlah sumbang nyanyi lagu Zamani. Bayangkan dia nyanyi lagu Tak Mungkin berpaling. Macam mana orang boleh puji pun saya tak tahu. Time Zamani nyanyi ok je, mendayu pilu. Tapi bila time Mawi. Kasarnya saura. Tak secocok dengan suara Zamani. Buat rosak lagu je.

Berbalik kepada Shahir, Abang Nara nampak tak Astro macam nak naikkan Mawi semula guna Shahir. Sikit-sikit diselitkan Mawi. Taulah Shahir suka kat Mawi tapi tak perlulah usung Mawi dalam setiap majlis Shahir. Mawi tue memang dah tak best tapi Astro nak naikkan jugak. Nanti daripada orang suka Shahir jadi tak suka pulak sebab asyik si Mawi tue je menepek.[/note]

Apa pendapat korang?

Written by AbangNara | July 14th, 2010

sms dari tom

Memang gila. Kalaulah semua sms dan mesej-mesej dari Tom ini memang sebenar-benarnya datang dari Tom, maka jelas dan nyatalah Tom bersalah. Tapi mungkin semua mesej-mesej ini satu rekaan. Oh ye, mesej SMS adalah datang dari mangsa sendiri. Baca info dan tengok gambar yang kami cilok dari Murai dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Maaflah asyik keluar cerita pasal Tom jer. Kami sebenarnya tak berminat pun nak tulis. Tapi kronologi cerita dia semakin kompleks menyebabkan kami terasa ingin berkongsi. Maafkan kami kalau anda bosan.