Written by AbangNara | January 23rd, 2010

fahrin ahmad

Kalau zaman dulu-dulu ada peribahasa kerana mulut badan binasa, sekarang ini kena tukar kerana mulut kita jumpa kat court. Sekarang nie zaman saman menyaman. Jadi mulut tue kalau nak bercakap, kenalah berhati-hati. Jangan main sedap je tuduh orang. Kang tak pasal-pasal dapat saman malu macam yang si Fahrin Ahmad nie nak buat kat Linda Onn.

Nampaknya Fahrin Ahmad dah tak boleh tahan dengan kata-kata dari Linda Onn yang menuduh dia sebagai lelaki kaki pukul. Buat anda yang tak tahu, Linda Onn pernah menuduh Fahrin Ahmad sebagai panas baran dan cepat naik tangan. Itu yang buat Fahrin bengang tue. Bak kata omputeh, drop his waterface.

Nak taknak terpaksalah si Fahrin nie bawak benda nie naik ke mahkamah. Iyerlah, kalau berdiam diri kang peminat pikir memang betullah si Fahrin nie kaki pukul. Kami sokong jugak tindakan Fahrin nie. Mana boleh biarkan orang sedap-sedap je fitnah kita. Biar kebenaran terbukti di mahkamah nanti.

Kita dengar sikit apa Fahrin cakap:-

[note]Kesabaran saya selama ini tidak dihargai oleh Linda membuatkan saya terpaksa mengambil tindakan tegas. Selepas berfikir panjang, keputusan yang wajar saya lakukan adalah mengambil tindakan undang-undang terhadap Linda.[/note]

Hari Isnin nie Fahrin akan buat press conference untuk ceritakan lebih lanjut pasal benda nie. Tak sabar plak rasanya nak tau siapa yang betul. Sumber berita dari Utusan.

Buat peminat-peminat Fahrin Ahmad, boleh add Facebook Fahrin Ahmad kat sini.

 
Written by AbangNara | January 22nd, 2010

Selepas kisah-kisah Scha yg sensasi tak hengat tu…baru tadi dia kuarkan statement kat FB. Luahan dari hati dan jantung Scha. Bila baca statement Scha ni terusss cair hati kami nak maafkan Scha. huhu.

Kami di BeautifulNara sedia menerima Scha macam dulu-dulu masa kitaorg minat Scha, kan kan?. tapi tahun 2010 tetap Lisa Surihani….yg tu jer takleh tukar hehehe.

[note] Salam semua. oh dear God, this is my first update in 2010 , after so long , now i am back. how are you guys been doing?

first things first, i hope this year has been a good year for you guys. God has been nice to me , Alhamdulillah. I’ve been tested one after another and here i am now, a better, and wiser person. He has given me tests, and i have passed all the tests so far. i never thought i was this strong before. thanks to my family, friends and my fans. thanks for the support, thanks for being there for me.

terlalu banyak confusion and controversy lately, but i manage to handle it well. saya yang lalui semua masalah itu, saya yg melalui pengalaman itu. jadi segala pahit manis yg saya lalui, i know God will grant me something. Dia hanya akan uji hambaNya yg mampu dan kuat. Kita juga diuji dengan kesenangan dan kekayaan kadang2. but as long as we know what we doing, benda itu ikhlas dah benar, we heading to the right direction. Kalau salah, am sure Dia akan tunjukkan. semua org ada battle masing2.

Im sorry saya tak pandai berkata kata, what u see is what u get, nak bermadah atau berpuitis, itu bukan saya. im a straight forward person.what u read here is how i feel, tanpa berselindung, saya tak dilahirkan dengan mulut yg pandai berkata kata. anyway,segala yg saya lalui sebelum ini, telah mematangkan saya. kita tak perfect, sometimes we learn it the hard way, sometimes the easy way.i would like to take this oppurtunity to thank all my fans for the faith n support. i will better myself, i must learn.
bagi yg mula menghentam saya,saya tau kat dunia ni, tak semua org akan suka kita, kita takkan boleh puaskan hati semua org. saya minta maaf =) org akan terus bercakap,melabel dan sbgnya. biarkan mereka dengan dunia mereka. tp sekurang kurangnya, mereka masih ingat pada saya =)
untuk melemparkan kata2 tak enak pada saya, hmm itu pun satu kesalahan, terpulang. untuk menasihati, theres a right and better way to do it.
kepada peminat2 saya, saya nak ucapkan thanks again for being there when i needed u guys the most.terima kasih kerana menghargai saya dan bakat saya terutamanya !!!!

secondly, i was told that ada org diluar sana yg meniru profile saya sebijik, so pls be careful. kenal bahasa yg digunakan org itu, bahasa bahasa haus tu, hehehe bukan saya. u guys shud know how i talk right??

Awan Dania 2nd season almost finished. by next month saya akan habis shooting. Alhamdulillah saya akan sambung series baru pulak lepas tu. dan Alhamdulillah, another endorsement deal saya dapat.jadi duta lagi woot woot !!!! yeayyyy ! plus i cant wait to act in a movie after i finish the series. nanti saya will update movie apa, am sure you gonna love it =)
semuanya berjalan dengan lancar sekarang.hiccups2 tu, saya rasa its just unnecessary for me to take it seriously, apa yg penting, org2 terdekat tau apa sebenarnya yg terjadi. to me im very happy with my life now. Thank you God for all the tests, You have made me realize something. You grant me with rezeki, and happiness in the end. masih ada yg sayang dan percaya.afterall, saya faham kenapa kita diuji.

terima kasih di atas doa2 anda, kerana doa andalah, saya lebih gembira dan hidup saya lebih tenang.teruskan mendoakan yg terbaik untuk saya, doakan kebahagiaan,kejayaan dan ketenangan saya. last but not least, saya juga dinominasikan antara pelakon TV drama popular ABPBH 2009. thank you kerana mengundi, teruskan mengundi ok!!

Semua orang boleh give up, but to hold it together when everyone else would understand if u fell apart, thats true strength !

have a great weekend guys. be safe =) take care and hugs !!

sincerely,
Scha Alyahya

[/note]

Written by AbangNara | January 22nd, 2010

nana af

Wah, sejak si Nana AF nie berkahwin dengan Brian, langsung senyap tanpa khabar berita. Nampak sangat gembira melayari bahtera rumah tangga. Tup-tup tetiba gambar terbaru Nana AF dah keluar dengan gaya barunya yang tersangat cute. Rambut pendek tue beb. Gigi pun dah lawa dah.

Tahniah kepada Nana kerana berani membuat pembaharuan dalam penampilan. Kami suka dengan gaya nie. Nampak lagi muda, ranggi dan kelas gitu. Lagi gambar terbaru Nana AF dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 22nd, 2010

abang nara

Tengah syok-syok melayari Internet semalam, tiba-tiba ada sorang member kitorang bagitau yang gosip cinta kami dengan Fasha Sandha telah dikeluarkan. Alamak, macam mana nie? Terbongkar sudah segala rahsia. Kalau nak baca sila klik di sini:-

P.S: Artikel ini sebagai cuma untuk menghargai blogger-blogger yang kami sudah jumpa di alam nyata. Bukan nak syok sendiri ek. Sangat-sangat berterima kasih dengan para blogger semua yang membantu memfemeskan BeautifulNara.