Written by AbangNara | August 25th, 2010

roslin hashim raja azmi

Susah jugak nak bercerai terutamanya bila melibatkan orang ketiga. Agaknya itulah perasaan isteri Roslin Hashim, Nurhayati Othman, 38 tahun. Raja Azmi, kakak angkat kepada Roslin mendakwa yang dia telah memberikan maklumat tidak benar di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur.

Tapi Nurhayati telah pun bersumpah atas nama Allah di hadapan hakim semasa memberi penjelasan tersebut. Kata Nurhayati:-

[note]Saya hanya bercakap perkara benar dan biar semuanya diputuskan di Mahkamah Syariah kelak. Kebenarannya dan semua fakta akan hanya didedahkan di mahkamah nanti. Saya tidak menjangka dan terkejut dengan tindakan Raja Azmi membuat laporan di Balai Polis Ampang Khamis lalu mendakwa saya menipu dan memberi maklumat tidak benar di mahkamah.[/note]

Dan kami berharap agar kemelut ini dapat diselesaikan secepat mungkin. Terlalu banyak perkara yang mencurigakan dalam kes ini. Raja Azmi dan Roslin Hashim di dalam satu bilik, Jailani Sidek cuba lengahkan masa semasa naik ke hotel dan macam-macam lagilah. Biarlah mahkamah yang tentukan siapa yang benar.

Bak kata Nurhayati, dia hanya mahukan namanya bersih:-

[note]Saya ingin nama saya dibersihkan berikutan ia mencemar reputasi dan nama baik saya apatah lagi saya bertugas sebagai penjawat awam. Jika ada yang ingin diperkatakan, biar ia didedahkan di mahkamah dan bukan hanya serangan melalui media.[/note]

All the best kepada Raja Azmi, Roslin Hashim dan Nurhayati. Kami tak menyebelahi mana-mana pihak. Cuba berharap pihak yang benar akan menang.

P.S: Sila gelak guling-guling tengok kecomelan video Mat Salleh nyanyi lagu Melayu.

 
Written by AbangNara | August 25th, 2010

gambar anak faizal af4

Sumpah cute anak Faizal AF4 nie. Besar gile mata dia. Mesti menurun si mak nie. Kalau ada depan mata nie habis dah kena cubit pipi sebab nak cubit mata takleh. Geram plak tengok. Harap-harap nanti kalau dah kahwin pun leh dapat anak secomel nie.

Untuk yang tak tahu, Faizal AF4 sebenarnya sudah pun berumah tangga. Cuma dia merahsiakan siapakah isterinya. Setakat nie masih tak pernah jumpa lagi gambar isteri Faizal AF4. Mungkin Faizal tak nak isterinya terjerumus ke dalam dunia glamour.

Apa pun bak kata Faizal, senyum sokmo ~~ Lagi-lagi time bulan puasa nie. Dapat pahala lebih skit ~~ Lagi gambar anak Faizal AF4 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada blog Erozbyte.

P.S: Ini semua salah faham nie

 
Written by AbangNara | August 24th, 2010

selamat berbuka

Salam kepada semua pembaca BeautifulNara. Anda puasa dan terasa nak berbuka dengan “grand” sedikit hari Ahad ini. Jom join Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Detailsnya ialah:-

Tarikh: 29 Ogos 2010 (Ahad)
Tempat: Restoran Bistro Qaseh, Seksyen 13, Shah Alam
Harga: RM19.80 untuk dewasa, RM12.50(10 tahun ke bawah)
Alamat: 2, Jalan Boling Padang F, 13/F, (Blkg Tesco Xtra), Seksyen 13, Shah Alam, Selangor (landmark opis syarikat Upin Ipin Les Couspoque tue)

Semua yang rasa nak join sangat-sangatlah dialu-alukan. Tak payah bayar dulu sebab kat sana pun boleh bayar. Untuk mengelakkan kekeliruan, sesiapa yang berminat nak datang sila hantarkan email ke borakartis@gmail.com dengan tajuk “Majlis Berbuka Puasa”.

Untuk maklumat lanjut boleh join Facebook Majlis Berbuka Puasa BeautifulNara. Jom ramai-ramai meriahkan jom. Tak kiralah anda pernah komen kat sini ke atau sekadar silent reader, kami sangat alu-alukan kedatangan anda.

//Untuk gosip terbaru, sila baca artikel di bawah. Sticky post sampai hari Sabtu nie//

Written by AbangNara | August 24th, 2010

rcw

Untuk pengetahuan anda semua, minggu lepas kami ada terima jemputan berbuka puasa Astro di Bora Asmara. Dengan hati yang berkobar-kobar, kami pun pergilah. Sedap jugak lauk dia. Terima kasih kepada Astro sebab sudi jemput kami.

Dalam banyak-banyak artis yang datang, Rozita Che Wan benar-benar menarik perhatian kami. Inilah first time kami dapat tengok RCW depan-depan mata. Selama nie cuma dengar orang cakap pasal kecantikan dia yang mengalahkan anak dara. Bila tengok depan-depan mata, memang betul anak dara pun leh kalah dengan gaya dia.

Dari segi penjagaan badan dan wajah, sememangnya wajar untuk kaum wanita meniru Rozita Che Wan ini. Maintain slim beb. Kami kagum. Dan kami rasa bukan senang nak maintain macam nie lagi-lagi kalau anda pernah melahirkan anak. Kami tabik kepada RCW.

Cuma mungkin lain kali lagi bagus kalau tak pakai ketat sangat. Kesian pulak kami tengok macam tersepit je perut tue bila pakai baju ketat camtue. Mungkin RCW selesa kot. Sapa tau kan?

Nanti kami ceritakan pasal program Astro yang bertimbun-timbun sempena Raya nie. Lagi gambar Rozita Che Wan yang nampak biru dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ada gambar Abang Nara ngan RCW tapi malu nak letak kat sini. Bak enggang dengan pipit pulak.(betul ke peribahasa nie)