Written by AbangNara | September 19th, 2011

Anda masih ingat dengan Felix? Ala Felix yang pernah satu ketika dahulu popular bersama Mawi di dalam Akademi Fantasia 3. Takkan tak ingat kot? Kalau tak ingat pun buat-buatlah ingat dan ucapkan tahniah kepadanya Felix dan isterinya Lydia yang telah selamat bergelar suami isteri 17 September lalu.

gambar kahwin felix af3

Cantik kan isteri Felix? Semoga Felix dan isteri berbahagia sehingga ke akhir hayat. Lagi beberapa keping gambar perkahwinan Felix dan Lydia daripada Facebook David Aramaitii dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | September 19th, 2011

Shah Jaszle yang selama ini digosipkan bercinta dengan Neelofa tup-tup baru-baru ini mengakui sedang bercinta dengan pelakon sensasi Miera Liyana. Akhirnya Neelofa boleh menarik nafas lega kerana tidak lagi dicop punca perpisahan dalam hubungan Shah Jaszle dan Maria Farida sebelum ini. Namun persoalannya, adakah benar-benar Shah Jaszle dan Miera Liyana bercinta atau ini sekadar gimik filem terbaru lakonan bersama mereka, Rentaz?

shah jaszle miera liyana bercinta

Untuk pengetahuan anda, Miera Liyana dan Shah Jaszle pernah satu sekolah time belajar dulu. Masa tue pun Shah Jaszle ada menaruh hati kat Miera tetapi disebabkan kawan baiknya minat kat Miera, maka dipendamkanlah saja niatnya itu. Namun selepas bertemu kembali di dalam dunia lakonan, nampaknya kedua-dua manusia ini jatuh cinta jua akhirnya.

shah jaszle miera liyana bercinta

Kata Miera:-

Saya takut sebenarnya, selepas putus cinta dengan bekas kekasih dulu, saya tidak bercadang untuk bercinta dengan sesiapa buat sementara waktu. Namun takdir tiada siapa yang tahu. Saya bagaimanapun cuba menerima hubungan ini secara berpada-pada, maksudnya tidak mahu terlalu taksub. Saya tidak mahu timbul sebarang salah faham. Saya senang dengan Shah kerana dia seorang lelaki matang, berdikari dan rajin. Lagipun dia juga banyak mengajar dan membimbing saya dalam dunia lakonan.

shah jaszle miera liyana bercinta
Ini pula kata-kata daripada Shah Jaszle yang matang, berdikari dan rajin:-

Kisahnya saya dan kawan baik saya itu bercadang keluar sama. Kawan saya cakap dia mahu membawa teman rapatnya sekali. Saya sendiri tidak tahu siapa/ Apabila dia muncul bersama Miera, saya diam saja. unia ini kecil. Pusing-pusing akhirnya bertemu semula. Bagaimanapun, waktu itu kami ibarat bertemu rakan lama. Lalu peluang itu saya gunakan untuk bertanya khabar dan berkongsi cerita apa yang berlaku selepas saya meninggalkan zaman persekolahan. Waktu itu Miera bagaimanapun berkata, dia sedang berkawan dengan seorang lelaki. Jadi kami terus berkawan lagi. She’s nice. Tak plastik. Saya tak kisah jika orang tak suka dia. Saya juga tak kisah apa orang nak cakap tentang dirinya atau kontroversinya. Karektor dia juga memikat saya. Dia seorang yang sempoi dan mudah untuk ‘communicate’ dengannya. Jangan lihat usianya yang muda. Bila topik yang dibualkan sesuatu yang serius, dia boleh serius.

Namun ada satu ayat pedas daripada Shah Jaszle yang terngiang-ngiang di telinga Abang Nara:-

Sekarang susah nak cari perempuan yang baik. Di dalam industri ini, saya dikelilingi perempuan cantik tetapi kecantikkan tidak menjaga kita.

Semoga percintaan antara Shah Jaszle dan Miera Liyana ini bukan sekadar bertujuan untuk melariskan filem lakonan mereka berdua. Biarlah cinta ini hadir daripada hati yang tulus lagi suci. Kalau betul-betul bercinta, Abang Nara doakan agar korang berdua bahagia sehingga ke jinjang pelamin.

Written by AbangNara | September 19th, 2011

Serius cantik sangat-sangat gambar yang diambil oleh G.I Photoshoot untuk majlis perkahwinan Eira Syazira dan Azad Jasmin. Abang Nara paling suka gambar-gambar hantaran yang ada patung tersangatlah comel. Kreatif sungguh. Apa pun jutaan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini. Semoga hubungan anda berdua berkekalan sehingga ke akhir hayat.

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

Lagi beberapa keping gambar majlis perkahwinan Eira Syazira dan Azad Jasmin dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar kahwin eira syazira dan azad jasmin

Serikan kereta anda dengan diskaun hebat Car City Car Centre bersama MilkADeal ini. Hanya RM69.90 (harga asal RM328) untuk car wash, car claying, waxing, polishing, vacuuming dan sterilizing. Dapatkan tawaran hebat ini hari ini juga di MilkADeal.

 
Written by AbangNara | September 19th, 2011

Bermacam-macam versi cerita dan info yang pernah kita dengan tentang hubungan Khairul Fahmi dan Dahlia Teck yang dikatakan punca putusnya pertunangan Khairul Fahmi dengan Elia. Namun tak pernah sekali pun info-info ini datangnya daripada mulut Dahlia Teck sendiri. Menurut laman web Meow yang mendakwa mendapat temubual ekslusif bersama Dahlia Teck, hubungan Dahlia dan Fahmi masih di tahap mengenal hati budi masing-masing.

dahlia teck khairul fahmi

Dituduh menggunakan susuk dan guna-guna untuk memikat Fahmi, Dahlia mengambil sikap untuk tidak menjawap tuduhan tersebut. Apabila diminta menjelaskan apakah status hubungannya dengan penjaga gol kebangsaan ini, Dahlia berkata:-

Saya dan Khairul Fahmi sedang dalam proses mengenali hati budi masing-masing. Malah apabila dilemparkan pelbagai tuduhan dan beberapa gosip membuatkan kami lebih kerap berhubung. Kami makin rapat selepas pelbagai pertuduhan dan perkataan kurang sopan yang dikeluarkan kepada saya oleh individu-individu tertentu.

Kata Dahlia lagi, dia sekadar menjadi tempat mengadu buat Khairul Fahmi terutama apabila sebuah yang diberi nama Ahkak Puaka diwujudkan.

Saya tak nak masuk campur dalam hal Elia dan Fahmi. Yang pasti Fahmi sendiri menyatakan yang dia ada banyak sebab yang membuatkan dia nekad untuk memutuskan pertunangan. Fahmi bukan jenis yang bercerita hal peribadi dia, saya dah lama berkawan dengan dia pun dia susah hendak bercerita tetapi bila keadaan menjadi semakin teruk, dan blog Ahkak Puaka diwujudkan, menyebabkan Fahmi mengadu semua kepada saya. Dan itu satu faktor yang membuat kami lebih rapat. Kami sendiri pun terkejut macam mana Ahkak Puaka dapat tahu tentang semua itu. Mungkin salah seorang ahli keluarga terdekat atau kawan Fahmi atau Elia.

Abang Nara tak pernah pulak baca blog Ahkak Puaka yang dimaksudkan oleh Dahlia di atas. Semoga dengan penjelasan Dahlia di atas, namanya tidak lagi dikaitkan dengan Khairul Fahmi. Apa-apa pun, sama-sama kita doakan agar Khairul Fahmi dapat beraksi cemerlang dalam perlawanan menentang Jepun hari Rabu ini.