Written by AbangNara | March 24th, 2011

gambar elyana mengandung

Memang benar kata orang yang ibu mengandung ini wajahnya akan berseri lain macam sikit. Mungkin kalau diletakkan di tempat gelap, wajah-wajah mereka yang sedang mengandung akan glow in the dark. Kalau korang perasan, gambar terbaru Elyana yang sedang mengandung 3 bulan pun menyerlahkan keseriannya. Comel kan?

Dan seperti ibu-ibu mengandung yang lain, Elyana memang mengambil berat tentang perihal makanan. Satu langkah yang bijak buat Elyana untuk mengambil suplemen-suplemen tambahan. Membuatkan bayi dalam kandungan lebih sihat dan diri sendiri lebih bertenaga. Paling terharu bila suami Elyana pun turut sama join membantu isterinya. Inilah contoh suami mithali.

Bagaimanapun, sekarang ini saya sudah mula amalkan pengambilan suplemen untuk memastikan kandungan saya sihat. Selain kawan-kawan bagi tip, suami saya juga rajin membaca buku tentang penjagaan kesihatan wanita hamil ini. Jadi, dia pun sering galakkan saya supaya mengambil beberapa vitamin untuk kekal bertenaga

Elyana juga masih aktif menyanyi dan membuat persembahan walaupun sedang mengandung. Harap-harap jangan aktif sangat bila kandungan dah makin membesar nanti. Tak sabar rasanya nak tengok baby Elyana. Mesti comel macam maknya. Mari kita sama-sama doakan agar kandungan Elyana sihat sentiasa.

Lagi gambar Elyana yang sedang mengandung 3 bulan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada portal GUA.

 

p:’s: Pakai korset untuk kembali Beautiful semasa dalam pantang, klik sini~~

 
 
Written by AbangNara | March 23rd, 2011

miera liyana

Kan bagus kalau Miera Liyana tak pakai seksi-seksi dan pakai baju sekolah macam ini? Terserlah kecutean dan kecomelannya. Tak gitu? Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Thanks BlogSerius untuk info ini.

 
Written by AbangNara | March 23rd, 2011

keputusan spm miera liyana

Mati-mati Abang Nara ingatkan artis paling popular abad ini si Miera Liyana nie dah berumur 20 tahun lebih. Rupa-rupanya baru amik keputusan SPM hari ini. Patutlah tak boleh berfikir dengan matang lagi. Budak-budak lagi rupanya. Nampak sangat kematangan dalam pemikiran agak tiada terutama ketika menjawap soalan bab baju seksi dia hari tue.

Menurut GUA, Miera Liyana sangat-sangat berpuas hati dengan keputusan SPMnya walaupun tak banyak studi. Tapi yang kelakarnya, Miera Liyana tak mahu keputusannya digembar-gemburkan. Katanya banyak jugak A yang diterima. Kalau banyak A buat apa nak malu-malu dik Miera. Kongsikan je lah. Buat kami semua bangga dengan kepandaian artis Malaysia.

Kalau anda nak ambil SPM tahun ini, sila ikuti rahsia kejayaan Miera Liyana di bawah.

Mungkin, antara kunci kejayaan saya adalah pembahagian masa di antara pelajaran juga kerjaya dalam bidang seni. Keluarga saya juga menjadi pendorong kejayaan ini dengan memberi sokongan dan mereka bersyukur dengan keputusan yang diterima

Dan untuk makluman, cita-cita Miera Liyana ialah ingin menjadi seorang peguam. Satu cita-cita yang murni dan sangat bersesuaian dengan diri Miera Liyana. Semoga cepat-cepat belajar menjadi peguam dan dapat menjawap soalan daripada wartawan-wartawan dengan lebih bernas. Jangan sibuk berlakon sampai terlupa cita-cita sudah la ye.

Apa pun tahniah kepada semua pelajar yang mengambil keputusan SPM hari ini. Teringat kenangan 11 tahun yang dulu ketika Abang Nara form 5. Cepat sungguh masa berlalu.

Written by AbangNara | March 23rd, 2011

datuk siti

Jika benarlah perkara di bawah berlaku, memang wajar TV1 membuat permohonan maaf kepada Datuk Siti Nurhaliza. Agak memalukan kerana ianya adalah siaran langsung dan ditonton oleh puluhan ribu rakyat Malaysia. Berikut adalah email yang diterima:-

Abang nara, saya peminat setia abg. Tapi kali ni 1st saya komen sebab saya peminat setia Siti, sangat terkilan dengan RTM. Sekarang ini tengah LIVE pertandingan akhir ADIK2 ku. Sejurus selepas pengerusi majlis mengumumkan Siti akan buat persembahan, tiba2 mic tidak di off kan dan terdapat suara perempuan bercakap ” Ni mesti xbertudung lagi”. Sangat jelas dan nyata sehingga Dato Siti yg naik pentas selepas tu (sangat sopan bertudung penuh sopan) terkaget. Di sebabkan keprofesionalan Dato Siti die dapat teruskan persembahan. Saya satu family terkejut maca mana rancangan RTM live dengan kehardiran VIP(Rosmah) boleh jadi begini. Mungkin di sebabkan rancangan ni tidak seHIT Raja Lawak Akhir, mungkin hal ini akan dilupakan. Tetapi saya di sini meminta RTM memohon maaf terhadap kejadian ini.

Mengikut Twitter Datuk Siti, gambar di atas ialah tudung yang dipakai oleh beliau semasa membuat persembahan di TV1. Memang cantik dan sangat ayu. Dan kalau benarlah perkara di atas berlaku, sesungguhnya ianya bukan sahaja menjatuhkan kredibiliti Datuk Siti tetapi juga menjatuhkan nama baik TV1.

Apa pendapat korang? Wajar tak TV1 buat permohonan maaf kepada Datuk Siti atau perkara ini tak perlu diperbesarkan lagi?