Written by AbangNara | January 17th, 2012

Rasanya semua orang tahu lelaki di gambar di bawah adalah komposer tekenal Ajai. Abang Nara respek betul dekat Ajai dan isteri yang sangat cool apabila gambar ini dikeluarkan di dalam BiPop baru-baru ini. Kedua-duanya tak melatah dan mengambil sikap tak kisah. Respek.

ajai

Kata Ajai:-

Ia sedikit pun tidak mengganggu kerjaya, diri dan keluarga saya. Tanyalah isteri saya, dia pun faham dengan kontroversi seperti ini dan tak hairan pun. Lainlah kalau foto itu menunjukkan saya bercium dan berbogel atau kena tangkap khalwat. Namun ia sekadar foto biasa

Isteri Ajai, Liza jugak tidak kisah kerana setakat ini Ajai tidak pernah tak pulang ke rumah. Maknanya Ajai tidak pernah bermalam di luar. Apa pun Abang Nara respek dengan tahap tolak ansur yang ditunjukkan oleh pasangan suami isteri ini. Kalau wife Abang Naralah, mahu mengamuk satu dunia. Hehehe.

 
Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selain daripada Neelofa dan Izara, Anzalna merupakan seorang lagi produk daripada Dewi Remaja 2011. Walaupun agak kurang popular berbanding 2 rakannya yang lain, Anzalna masih dihujani dengan pelbagai tawaran berlakon. Abang Nara pernah berjumpa face to face dengan Anzalna, memang cute orangnya (tapi wife Abang Nara tetap terpaling cute).

anzalna

Sekali imbas ada iras-iras Memey Suhaiza jugak kan si Anzalna nie? Lagi 7 gambar Anzalna dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | January 17th, 2012

Filem Keramat yang bakal ditayangkan di pawagam tidak lama lagi bakal menampilkan aksi berkemban daripada Diana Amir. Perlu diingatkan, sewaktu rakaman filem tersebut, Diana Amir masih belum berhijrah untuk memakai tudung. Namun ternyata Diana Amir masih menyesal kerana melakonkan aksi tersebut.

diana amir

Kata Diana Amir:-

Filem Keramat menjalankan penggambaran lebih kurang dua tahun lepas iaitu akhir tahun 2010. Manakala keputusan saya berhijrah baru sahaja iaitu pada pertengah bulan September tahun lalu.adi dalam masa dua tahun semua orang boleh berubah. Bukan sahaja dari segi penampilan, malah ideologi dan tindakan kita juga boleh berubah. Begitu jugalah saya.Apa yang berlaku ini adalah pengajaran buat diri saya dan saya ambilnya sebagai iktibar dalam hidup saya.

Tak apalah Diana Amir. Benda yang dah lepas jangan dikenang. Setiap orang pun berubah. Inilah cabaran untuk mereka-mereka yang berubah ke arah kebaikan. Yang penting, daripada nada kata-kata Diana Amir, Abang Nara dapat merasakan penyesalan yang teramat sangat.

Tiada apa yang boleh saya lakukan selain meyakinkan peminat dan orang ramai bahawa apa yang mereka lihat itu adalah diri saya sebelum ini yang kurang keteguhan dan pendirian agama.ilem ini juga sudah menjadi hak milik MIG. Saya hanya akur dan redha walaupun pengarahnya, Azahari Zain telah datang kepada saya dan melahirkan rasa serba salah terhadap saya.Apa yang berlaku bukan salah sesiapa, tetapi semua adalah tanggungan saya. Kini saya hanya berserah kepada Tuhan kerana Dia yang maha mengetahui segalanya. Apa yang penting, saya mahu minta Tuhan ampunkan segala dosa saya yang lalu kerana saya benar-benar kesal. Namun saya redha.

Bagi Abang Nara, penerangan Diana Amir di atas adalah penerangan yang sangat bijak dan berilmu. Good job. Semoga peminat Diana Amir tidak akan melabelkan dirinya sebagai cakap tak serupa bikin. Apa pun, Abang Nara percaya ramai di luar sana yang menyokong dan memahami apa yang berlaku. Tak gitu?

Written by AbangNara | January 17th, 2012

Selalu kalau pemain bola sepak mesti gambar Apek je Abang Nara keluarkan. Kali ini Abang Nara nak berkongsi gambar si hitam manis Baddrol Bakhtiar pulak. Asyik-asyik Apek jemu jugak kan? Siapa sini yang minat kat si Baddrol nie?

baddrol bakhtiar

Masih nampak gaya malu-malu kucing di situ. Tapi tak apa, lepas nie kalau ada photoshoot lain boleh try buat posing yang lebih gagah. Awal-awal biasalah kan malu-malu camnie. Tak gitu?