Written by AbangNara | April 16th, 2011

Serius kreatif Nabil buat lawak untuk Maharaja Lawak minggu 3. Kelakar tak ingat. Tak pernah terfikir nak buat lawak muzikal guna lalat. Memang awesome. Adakah Nabil akan berjaya menaikkan namanya kembali menggunakan platform Maharaja Lawak?

Keputusan kali ini agak mengejutkan dengan R2 terkeluar sementara Amir yang buat lawak ke laut masih terselamat. Bak kata sesetengah orang, bagus gak Amir ada sebab ada time untuk pergi ke tandas membuang apa yang patut. Keputusan minggu lepas menyaksikan No Entry dan Wai terkeluar.

Nanti Abang Nara update video daripada kumpulan Jozan, Sepah, Jambu dan Man. Semuanya persembahan yang mantap-mantap. Kalau tak sabar sangat sila ke channel Youtube GuaTV. Diorang rajin update kat situ. Untuk pengetahuan, sistem pemarkahan ialah 50% juri dan 50% sms.

 
Written by AbangNara | April 15th, 2011

sam nora

Mesranya eh. Anda jeles? Bengang? Jangan emo ye terutama buat peminat Shaheizy Sam. Rapat semacam je dipeluk Nora Danish. Kena faham perasaan Nora Danish yang masih belum menjumpai pengganti Jejai. Tak gitu?

Lagi gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Media Malaya.

 
Written by AbangNara | April 15th, 2011

kris dayanti mengandung

Pantas, tepat dan padat. Dengar-dengar cerita kecoh kawasan perumahan Kris Dayanti dengan perkhabaran Kris Dayanti sudah mengandung 2 bulan. Dan oleh kerana kekecohan tersebut, Kris Dayanti tak jadi berpindah seperti yang dinyatakan sebaliknya hanya menetap di kawasan rumah suaminya.

Tapi agak misteri jugak kalau gosip ini benar. Sebabnya Kris Dayanti baru je kawin sebulan. Tup tup dah 2 bulan mengandung? Abang Nara rasa Kris Dayanti memang sudah mengandung tetapi mungkin bukan 2 bulan. Mungkin baru beberapa minggu.

Apa pun tahniah kepada Kris Dayanti dan suami jika benar perkhabaran ini. Semoga kawan baiknya, Datuk Siti Nurhaliza bakal mendapat tempias tak lama lagi.

Written by AbangNara | April 14th, 2011

Kalau video tersebut tak boleh loading harap anda dapat bersabar. Ramai sangat yang teruja nak dengar suara Zara Ayu nie. Dari pendengaran Abang Nara, suaranya memang best. Cuma sebutan perlu dijaga. Tak perlu nak macam dibuat-buat sangat. Overall memang lagi bagus daripada peserta AF tapi kurang sikit daripada Salma Mentor. Tak gitu?