Written by AbangNara | March 7th, 2012

Kepada kelab peminat Lisa Surihani, silalah jeles melihat keromantikan pasangan pengantin baru ini yang sedang berbulan madu di Zurich. Nampak macam best sangat-sangat. Kalau tak silap sekarang musim sejuk. Memang makin romantik la dibuatnya.

gambar honeymoon lisa yusry

Lagi 9 keping gambar bulan madu Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | March 6th, 2012

Hate her or love her (aceh speaking) nama Fasha Sandha tak pernah lekang daripada bibir setiap manusia yang mengikuti perkembangan dunia hiburan. Dan selepas tersebarnya gambar Fasha Sandha dan Jejai menghadiri kursus kahwin, Harian Metro hari ini melaporkan yang Fasha sudah pun dirisik oleh Jejai.

fasha dan jejai

Kata Fasha Sandha:-

Alhamdulillah saya terima lamarannya dan dia sudah bertemu keluarga saya untuk merisik. Insya-Allah jika tiada aral melintang dan diberikan rezeki, kami berkahwin dalam tahun ini.

Dan Fasha Sandha mengakui yang dia sememangnya menghadiri kursus kahwin minggu lalu:-

Memang saya dan Jejai menghadiri kursus kahwin minggu lalu. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar dan ia satu pengalaman yang baru buat saya. Saya akur dengan gambar yang tersebar kerana status sebagai selebriti membuatkan saya tidak boleh lari. Namun, perkara baik seperti ini tiada apa yang perlu disembunyikan lagi.

Buat masa ini, tempat dan tarikh perkahwinan masih dirahsiakan oleh Fasha. Harap-harap Abang Nara nanti dapatlah jemputan daripada Fasha. Tak sabar nak tengok Fasha dan Jejai bersanding. Confirm meriah. Info kredit Harian Metro.

Written by AbangNara | March 6th, 2012

Pertama-tamanya memang comel sungguh puteri sulung Bienda yang diberikan nama Lavienda Namiraz ini. First time dengan nama yang agak pelik ini, Abang Nara tertanya juga macam mana Bienda boleh dapat idea untuk nama seunik ini. Rupa-rupanya Bienda suka melayan telenovela Latin semasa hamil dulu.

gambar anak bienda

Kata Bienda:-

Nama Lavienda diilhamkan daripada gabungan nama saya dan salah satu watak dalam telenovela Latin yang saya gemar tonton ketika mengandung dulu. Kebetulan pula, suami juga ada nama pilihannya iaitu Namiraz yang diambil daripada nama Zariman yang diterbalikkan. Untuk berlaku adil, kamu gabungkan dua nama itu.

Nasib baik Bienda tak namakan anak dia Maria Mercedes. Hehehe. Apa-apa pun harap nama Lavienda ini ada maksud yang elok walaupun di dalam bahasa Latin. Abang Nara rasa mungkin maksud Lavienda ialah bunga sebab sebutan dekat-dekat dengan Lavender. Tak gitu? Info kredit Mstar.

Written by AbangNara | March 6th, 2012

Abang Nara suka Ella. Suara dia memang rock. Perwatakan pun manja-manja kucing. Kadang-kadang Abang Nara pelik kenapa Ella tak kawin-kawin. Takkanlah tak ada lelaki yang berjaya memikat hati Ella. Itu tidak logik sama sekali kan?

ella kahwin

Namun kemungkinan besar Ella bakal menamatkan zaman daranya tidak lama lagi. Ini kerana Ella dilihat menghadiri kursus kahwin pada 3 dan 4 Mac iaitu Sabtu dan Ahad yang lalu. Dengar-dengar calon suami Ella ialah seorang jejaka yang diberi nama “A”. “A” apa Abang Nara tak tahu. Jangan Along Bukit Beruntung sudah la ye.

Apa pun Abang Nara doakan agar Ella ketemu jodohnya pada tahun ini juga. Sama-samalah kita doakan.

P.S: 28 saat je selesaikan kiub rubik. Tutup mata lagi tue.