Written by serenity | December 3rd, 2012

Mungkin ada yang belum tahu yang malam tadi telah berlangsung Konsert Jennifer Lopez di Stadium Merdeka, Kuala Lumpur. Konsert ini ialah sebahagian dari siri Konsert Jelajah Dunia Dance Again 2012. Apabila berada di Malaysia, Jennifer telah tweet satu gambarnya dengan teman lelakinya di balkoni hotel Kuala Lumpur yang merupakan penari latar konsertnya, Casper Smart.


Photobucket
Photobucket

Konsert tersebut telah berlangsung dengan jayanya malam tadi dan peminat-peminat beliau dikatakan amat berpuas hati dengan persembahan JLo yang meletup katanya. Cuma ada sedikit komplen tentang pembeli-pembeli tiket termahal yang tidak dapat masuk bersama VVIP, sebaiknya dibiarkan menunggu selama dua jam dalam hujan di luar stadium. Bagaimanapun itu tidak melemahkan semangat masing-masing untuk menonton JLo. Beliau juga dikatakan banyak berinteraksi dengan peminat dan telah sudi turun  pentas memijak padang yang becak untuk bersalam dengan peminatnya.

Kami pasti peminat-peminat yang bersalam tidak akan membasuh tangan mereka selama sepuluh tahun. LOL.  Casper dikatakan telah mereka koreografi tarian untuk konsert ini. Lagi enam gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar DailyMail UK.

 
 
Written by AbangNara | December 3rd, 2012

Wow. Awesome sungguh gambar-gambar majlis persandingan Ella dan Azhar yang telah dirakamkan oleh Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography ini. Tak berkelip mata Abang Nara melihatnya. Memang cantik sangat-sangat.

gambar persandingan ella

Daripada apa yang dibaca, khabarnya Amy Search telah membuat persembahan khas dengan menyanyikan lagu “Rozana” yang ditukar kepada “Norzila” ketika majlis persembahan ini berlangsung. Confirm semua tetamu teruja dengan persembahan tersebut. Raja Rock Malaysia menyanyikan lagu di hari perkahwinan Ratu Rock Malaysia. Awesome!!!

gambar persandingan ella

Lagi 12 keping gambar majlis persandingan Ella dan Azhar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook Mukhriz Latif & Udey Ismail Photography sebagai tanda terima kasih atas kesudian mereka berkongsi gambar-gambar ini.

 
Written by serenity | December 3rd, 2012

Filem Istanbul Aku Datang yang menampilkan gandingan Beto Kusyairy, Lisa Surihani dan Tomok khabarnya telah berjaya mendapat kutipan box-office sebanyak RM 3.5 juta setelah ditayangkan di pawagam-pawagam tempatan. Ini pencapaian yang dikira cukup baik memandangkan kutipan filem tempatan untuk tahun 2012 ini secara umumnya boleh dikatakan lesu. Nampaknya menjadi juga gandingan mereka dan kami pasti ramai pembaca BeautifulNara.com telah menonton filem ini.


Photobucket
Photobucket
Setelah mencatatkan kutipan yang memberangsangkan, filem ini kini boleh ditonton di Astro First, rangkaian 480 hanya dengan bayaran sebanyak RM 15. Sesiapa yang tidak puas menonton sebelum ini bolehlah sambung menonton sampai puas melalui medium tersebut. Secara peribadi, kami berpendapat yang lakonan Lisa memang berkesan. Beto Kusyairy agak garang di hampir keseluruhan filem manakala lakonan Tomok dikira okay juga tetapi masih banyak ruang untuk diperbaiki.

Apa pun memang dah agak lama industri kita tidak menghasilkan filem komendi romantik seperti ini. Untuk makluman anda, filem ini diarahkan oleh Bernard Chauly yang pernah mengarahkan filem Pisau Cukur beberapa tahun lepas. Lagi 82 gambar dari penggambaran filem Istanbul Aku Datang dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Fanpage Istanbul Aku Datang. Untuk rebiu filem ini, apa kata anda ke blog That Movie Blogger Fella.

 
Written by AbangNara | December 3rd, 2012

Abang Nara saja nak biar korang tertunggu-tunggu gambar-gambar hi res majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle. Mesti ramai yang dah tak sabar kan? Abang Nara rasa mesti ada yang refresh selang 5 saat menanti gambar-gambar ini.

gambar sanding

Farid Kamil tampil kacak bergaya dengan pakaian PDRM. Sementara itu Diana Danielle tampak semakin berseri-seri dengan kehamilan 5 minggu. Abang Nara paling suka gambar pasangan ini tiba dengan kereta kuda. Nampak awesome dan gah sangat-sangat.

gambar sanding

Lagi 38 keping gambar majlis persandingan Farid Kamil dan Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Sila LIKE Facebook BlissCandid yang sudi berkongsikan gambar-gambar ini dengan pembaca BeautifulNara.