April 15th, 2010

maya karin cerai

Menjadi wanita tercantik Malaysia tidak semestinya bermakna anda bakal menikmati kebahagiaan sepanjang masa. Agaknya itulah yang sedang dirasai oleh Maya Karin sekarang ini. Dengan hubungan antara suaminya agak tidak berapa baik, Maya Karin nampaknya mengambil langkah bijak untuk pergi bercuti menenangkan fikiran. Dari sumber-sumber yang kurang boleh dipercayai, katanya rumah tangga Maya Karin dan suami bak retak menanti belah. Sama-samalah kita doakan yang terbaik buat mereka berdua.

Semoga dengan langkah mengambil cuti untuk menenangkan fikirkan ini mampu memberikan Maya Karin ketenangan fikiran dalam membuat keputusan yang tepat. Kalau boleh elakkanlah penceraian. Sudah cukup rasanya cerita-cerita artis kita yang kahwin dan cerai. Sikit-sikit kawin pastue cerai. Macam dah jadi lumrah dunia artis Malaysia pulak.

Advertisement
Advertisement
 
April 15th, 2010

Photobucket

Pelakon Ada Apa Dengan Cinta yg dulu sangatlah digilai semua jejaka Malaya & Gadis-Gadis Melayu sudah mahu kahwin rupanya. Sapa tengok cerita AADC ni sampai 5 kali, angkat tangan~~

Dian Sastrowardoyo akan kahwin dengan sorang bisnesman yg masih muda lagi ganteng, Indraguna Sutowo dlm bulan Mei ni..

Advertisement

alahai melepasss laa lagiii ….

Ops, jangan tak tahu pula cerita pasal Kris Dayanti yg baru bagi statement kata dah clash dengan buah hatinya Raul, tapi lepas tu kuar pulak statement

“Ya memang ada kemungkinan itu dan tak mustahil mereka akan kembali bersama semula. Tapi, pada saat ini, KD dan Raul masih belum berhubungan lagi.

Waduh waduh kami peminat enggak ngerti dong, yang mana satu betul ni??

gambar dari KapanLagi.com

Advertisement
April 14th, 2010

aril rain

Tak sangka yang idola Aril AF7 ialah Rain, penyanyi dan pelakon tersohor dari Korea. Memang lain daripada yang lain. Dengar sikit kata-kata dari Rain wannabe nie:-

[note]Memang saya selalu berangan ingin jadi seperti Rain. Malah, saya ingin mengecap populariti dan kejayaan yang ‘lebih besar’ daripadanya. Imej dan pesona yang ditampilkan olehnya bukan sahaja terbina dalam tempoh yang singkat, malah memberi impak kepada perkembangan muzik sejagat. Saya ingin berjaya dalam bidang seni ini seperti Rain. Perubahan muzik dan dunia hiburan hari ini menuntut seorang penghibur itu untuk tampil dengan pakej lengkap yang merangkumi lagu, imej dan aura yang hebat untuk berjaya. [/note]

Advertisement

Selaku peminat industri hiburan Korea, meh kami betulkan sedikit tentang kata-kata Aril nie. Rain tidak mengecapi keglameran dalam masa yang singkat. Rain sebelum dikeluarkan sebagai seorang artis telah pun ditrain dekat 7, 8 tahun supaya betul-betul bersedia untuk menjadi seorang artis. Bukannya macam sesetengah artis program realiti yang belajar setakat 2 3 bulan. Tup-tup dah boleh keluar jadi artis.

So nasihat kami, jangan berharap untuk menjadi Rain jika anda tidak membuat persiapan yang secukupnya. Banyak lagi benda yang Aril perlu belajar dan contohi Rain. Mungkin boleh try toughkan badan setough badan Rain. Barulah lebih nampak jantan gitu. Tak gitu?

Advertisement
April 14th, 2010

aishah sinclair mengandung

Kawan kami yang dah kawin selalu cakap yang kalau isteri diorang nampak lebih seksi, menggoda dan menarik bila mengandung. Mula-mula kami ingat dia kencing je. Tapi lepas tengok gambar Aishah Sinclair yang tengah mengandung 5 bulan nie kami terpaksa bersetuju dengan kata-kata dia. Memang Aishah Sinclair nampak lebih cantik dan menawan selepas mengandung. Apa pendapat anda?

Tahniah kepada Aishah Sinclair dan suami kerana bakal menimang cahaya mata pertama mereka tak lama lagi. Kami doakan semoga Aishah Sinclair dan kandungan selamat sehingga dilahirkan. Tahniah sekali lagi.

Advertisement
Advertisement