December 24th, 2009

zizie ezette

Akhirnya semalam dalam Harian Metro, Zizie Ezette dah pun keluarkan kenyataan pertama kali tentang perkahwinannya dengan Bung Mokhtar. Memang sebab nak menjaga hati isteri pertama Bung Mokhtar, sebab tuelah Zizie terpaksa berdiam diri selama nie. Moh kita dengar sikit apa Zizie cakap:-

[note]Saya tak kisah orang nak cakap apa pun selepas ini. Itu terpulanglah kepada mereka. Pada masa sama, saya juga tidak tertekan dengan apa yang berlaku. Apa yang penting, saya melakukan perkara yang baik di sisi Allah. Siapa pun jodoh saya, itu ketentuan Allah. Saya juga mendapat restu keluarga sebelum memutuskan untuk berkahwin dengannya. [/note]

Betul kata Zizie. Jodoh tue memang ketentuan dari Allah. Nak wat camner memang dah ditentukan Zizie akan kawin dengan Bung Mokhtar yang tak cukup kacak tue. Tapi kami gembira dengar yang keluarga Zizie merestui perkahwinan dia.

[note]Maaflah, saya tak boleh beritahu lebih lanjut di mana dan bilakah majlis pernikahan kami berlangsung. Saya juga tak dapat mengulas lanjut cerita berkaitan majlis pernikahan kami kerana perlu menjaga hati pihak satu lagi (isteri pertama Bung Moktar, Datin Nor Asidah Alimuddin)[/note]

Harapnya semua orang pun dah berpuas hati dengan pengakuan jujur Zizie nie. Skang kita dah boleh tutup buku @ gosip pasal Zizie dan Bung Mokhtar. Meh la sama-sama kita doakan diorang berbahagia.

 
December 23rd, 2009

Siapa gamaknya yg layak mendapat anugerah ini? jeng jeng jeng…..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

nantikan…gambar2 ni ada lagi sambungannya. Terima kasih kepada pembaca yg meng-email kami.

December 23rd, 2009

bmw x5 ekin

Terkeluar dan terleleh kejap air liur kami tengok gambar Ekin dan kereta BMW X5 dia kat atas tue. Warna biru lagi tue. Memang warna feveret kami tue. Teruja diri ini melihat gaya manja Ekin membuka pintu nak naik kereta dia. (sebenarnya jeles pun ada jugak)

Kot-kot nanti kalau terjumpa Ekin leh la tumpang merasa duduk atas kereta dia barang sesaat dua. Orang kata amik berkat. Mana tau satu hari nanti dapat beli kan?

Sapa sini minat kereta? Leh borak-borak pasal kereta idaman korang. Nak tengok gak taste pembaca BeautifulNara. Kongsi ek kat ruangan komen tue.

December 23rd, 2009

konsert bagaikan sakti

Apa yang anda bakal dapat apabila anda menggabungkan seorang sifu + seorang diva? M. Nasir + Siti Nurhaliza? Jawapannya ialah sebuah konsert Bagaikan Sakti. Berkemungkinan besar konsert ini bakal menjadi antara konsert terhebat Malaysia. Almaklumlah, kedua-dua penyanyinya memang ada nama, ada suara dan ada kualiti yang terjamin.

Sebab tuelah kami rasa konsert nie diberi nama Bagaikan Sakti. Compem tak kelip mata kalau tengok nanti. Maybe kita akan terasa bagai di”magik”kan oleh kedua-dua nama besar nie. Memang pandai Astro bagi nama konsert nie. Sangat sesuai dengan kehebatan M. Nasir dan Siti Nurhaliza. Maklumat lanjut baca kat bawah yek.

konsert bagaikan sakti

Sempena membuka tirai menyambut tahun baru 2010, Astro dengan bangganya membawakan siaran langsung gabungan bersejarah dua gergasi seni buat pertama kali iaitu Konsert Bagaikan Sakti M. Nasir & Dato’ Siti Nurhaliza dari Esplanade, Singapura secara eksklusif menerusi Astro Box Office Events (saluran 955).

Peminat penyanyi tersohor, M Nasir dan Dato’ Siti Nurhaliza berpeluang untuk menonton Konsert Bagaikan Sakti M. Nasir & Dato’ Siti Nurhaliza secara langsung pada 1 Januari 2010, jam 8 malam. Pelanggan Astro boleh melanggan Astro Box Office Events (saluran 955) untuk menyaksikan konsert ini hanya dengan harga RM10.00. Siaran ulangan konsert berkenaan pula akan bermula pada 2 hingga 10 Januari 2009 di saluran yang sama.