Written by AbangNara | November 15th, 2008

Pelakon sinetron Bawang Merah Bawang Putih versi Indonesia yang pernah hangat di Malaysia nampaknya semakin liar dan semakin sukar dikawal kehidupan sosialnya. Gambar berbikini Bawang Merah di tepi kolam mandi sememangnya menjelikkan mata mereka yang memandang.

Sesuai dengan wataknya yang jahat ala ala setan dalam drama tersebut, kini Bawang Merah atau nama sebenarnya Nia Ramadhani @ Prianti Nur Ramadhani beraksi seksi bukan sahaja dalam drama tetapi dalam kehidupan sebenar.

Mungkin Nia Ramadhani terlalu menghayati watak Bawang Merah sehingga terbawa-bawa dalam kehidupan sehariannya. Ataupun perangai sebenar Nia memang begini yang memungkinkan dia melakonkan watak Bawang Merah dengan berkesan.

Baca artikel sepenuhnya untuk melihat lebihan gambar-gambar berbikini si Bawang Merah.

 
 
Written by AbangNara | November 15th, 2008

Gambar hangat bachelor party Bunga Cinta Lestari atau kalau dalam bahasa Melayu bakunya gambar parti bujang Bunga Cinta Lestari.

Minuman yang ditelan masa parti ini memang agak diragui status halalnya jika dilihat secara mata kasar menerusi gambar ini.

Cerita banyak tak guna. Jom baca artikel ini sepenuhnya kalau nak tengok macam mana Bunga Cinta Lestari berfoya-foya buat kali terakhir sebelum menjadi bini Ashraff Sinclair.

 
Written by AbangNara | November 15th, 2008

Wah, Fasha Sandha dah berjaya menjejakkan kakinya ke bumi Winter Sonata rupa-rupanya. Yang bagusnya Fasha bawak ahli keluarga dia sekali. Memang bertuah budak-budak kecik yang dapat join Fasha ke Korea. Dah la masa winter pulak tue. Mesti kesejukan diorang kat sana.

Tahniah buat Fasha Sandha kerana walau sesibuk mana berlakon masih ingat kat mak ayah dan bawak mereka bercuti. Kesian pulak kat orang tua Fasha. Mesti tak tahan sejuk bumi Korea. Tengok baju masing-masing tebal betul.

Yang penting Fasha Sandha pun nampak macam awek Korea bila pakai baju winter. Siap pakai penutup telinga lagi.

Untuk gambar percutian Fasha Sandha di Korea sila baca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 14th, 2008

Walaupun dah “kantoi” berpegangan tangan dengan Scha Al-Yahya(pelakon drama Awan Dania), Fahrin Ahmad masih menafikan yang dia mempunyai hubungan cinta dengan Scha. Dalam video penafian terhadap gossip hangat tersebut, Fahrin menyatakan yang dia hanya sedang berkawan dengan Scha.

Come on lah Fahrin. Be a gentleman. Kalau dulu dengan Linda Onn punyalah beria-ria cakap teman tapi mesra walaupun satu Malaya dah tau korang berdua bercinta, takkan kali nie pun nak ulang kesilapan yang sama.

Jangan malu-malu nak mengaku bercinta. Tak jatuh saham punyalah. Lagi peminat suka sebab gentleman dan berani. Lagipun Scha tue lawa, kalau asyik nafi-nafi je nanti orang lain pulak yang kebas. Merana satu badan nanti.

Nak tengok video full penafian Fahrin dan komen Linda Onn tentang gossip ini, sila baca artikel ini selengkapnya.