Written by AbangNara | November 14th, 2008

Anita Baharom yang cun melecun melaram untuk Anugerah Skrin 2008 baru-baru ini dengan baju hijaunya. Memang mengancam habis potongan baju dan solekan Anita Baharom yang femes dengan drama Dunia Baru.

Kepada lelaki-lelaki atau lebih khasnya kepada Dato’- Dato’ yang terkeluar air liur nak kat Anita Baharom nie, lupa-lupakan ajerlah hasrat anda. Anita Baharom dah pun selamat berkahwin dan dah ada anak perempuan seorang.

Jom kita layan gambar Anita Baharom masa Anugerah Skrin 2008 anjuran TV3. Baca artikel sepenuhnya untuk melihat gambar-gambar pose Anita Baharom special untuk Dato’ Dato yang dah terlepas chance nak ngorat dia.

 
 
Written by AbangNara | November 14th, 2008

Song Hye Kyo menembusi pasaran drama Malaysia dengan dramanya bersama Rain yang bertajuk Full House. Lebih pendek daripada kebanyakan pelakon-pelakon Korea yang lain, Song Hye Kyo tidak menggunakan kelemahan tersebut sebagai penghalang untuk kejayaannya.

Kini merupakan salah seorang pelakon pujaan ramai lelaki bukan sahaja di Korea tetapi juga di rantau Asia Tenggara, Song Hye Kyo menambat jutaan lelaki dengan tarian beruangnya dalam drama Full House.

Baca artikel sepenuhnya untuk gambar dan Facebook Song Hye Kyo.

 
Written by AbangNara | November 14th, 2008

Berikut ialah dialog antara Norman Hakim dan Memey Suhaiza semasa penggunaan tuala lembab:-

Norman: Memey, kenapa abang tengok u berpeluh nie darling?
Memey:  Tak taulah bang, aircond dah pasang tapi memey still berpeluh lagi. Don’t know why la abang.
Norman: Ish, peliknya. Selalu time abg bersama dengan akak Abby, abang yang berpeluh. Akak Abby setitik peluh pun tak ada keluar.
Memey: Tak taulah bang. Maybe sebab Memey teruja dengan kumis abang kot. Nampak macho dan gagah kumis abang tue.
Norman: Abang dah agak sayang akan teruja. Itu yang abang saje simpan kumis nie. Akak Abby tak suka kat kumis abang nie. Demi Memey, abang sanggup kena leter ngan dia.
Memey: Oh Abang Norman Hakimku…
Norman: Oh Memeyku. Meh abang lapkan dengan tuala nie.

(dialog seterusnya tidak dapat dirakamkan kerana rengekan Memey yang melampau)

Written by AbangNara | November 14th, 2008

Gambar diambil dari laman web OhBulan.

Nasha Aziz yang tahun ini telah putus tunang dengan jurugambar kini dilaporkan sedang hangat bercinta dengan lelaki di atas. Dikenali dengan nama Nur Iman Tang, pakwe baru Nasha Aziz ini adalah seorang mualaf yang juga memeluk Islam tahun ini.

Tambah hangat ada gosip-gosip panas yang menyatakan Nur Iman Tang ini dahulunya pernah mengorat Maya Karin dan Maia Ahmad tetapi gagal. Masalahnya ada hati lagi mamat ini nak mengorat Nasha Aziz yang cun melecun.

Nak dipanaskan lagi cerita yang dah panas, mamat ini juga dilaporkan banyak hutang walaupun bergaya dengan kereta mewahnya. Nampaknya banyak cerita-cerita buruk tentang kekasih terbaru Nasha ini. Harap-harap Nasha Aziz tidak membuat kesilapan yang sama seperti semasa dengan bekas tunangnya dahulu.