Written by AbangNara | November 14th, 2008

Berikut ialah dialog antara Norman Hakim dan Memey Suhaiza semasa penggunaan tuala lembab:-

Norman: Memey, kenapa abang tengok u berpeluh nie darling?
Memey:  Tak taulah bang, aircond dah pasang tapi memey still berpeluh lagi. Don’t know why la abang.
Norman: Ish, peliknya. Selalu time abg bersama dengan akak Abby, abang yang berpeluh. Akak Abby setitik peluh pun tak ada keluar.
Memey: Tak taulah bang. Maybe sebab Memey teruja dengan kumis abang kot. Nampak macho dan gagah kumis abang tue.
Norman: Abang dah agak sayang akan teruja. Itu yang abang saje simpan kumis nie. Akak Abby tak suka kat kumis abang nie. Demi Memey, abang sanggup kena leter ngan dia.
Memey: Oh Abang Norman Hakimku…
Norman: Oh Memeyku. Meh abang lapkan dengan tuala nie.

(dialog seterusnya tidak dapat dirakamkan kerana rengekan Memey yang melampau)

 
Written by AbangNara | November 14th, 2008

Gambar diambil dari laman web OhBulan.

Nasha Aziz yang tahun ini telah putus tunang dengan jurugambar kini dilaporkan sedang hangat bercinta dengan lelaki di atas. Dikenali dengan nama Nur Iman Tang, pakwe baru Nasha Aziz ini adalah seorang mualaf yang juga memeluk Islam tahun ini.

Tambah hangat ada gosip-gosip panas yang menyatakan Nur Iman Tang ini dahulunya pernah mengorat Maya Karin dan Maia Ahmad tetapi gagal. Masalahnya ada hati lagi mamat ini nak mengorat Nasha Aziz yang cun melecun.

Nak dipanaskan lagi cerita yang dah panas, mamat ini juga dilaporkan banyak hutang walaupun bergaya dengan kereta mewahnya. Nampaknya banyak cerita-cerita buruk tentang kekasih terbaru Nasha ini. Harap-harap Nasha Aziz tidak membuat kesilapan yang sama seperti semasa dengan bekas tunangnya dahulu.

Written by AbangNara | November 14th, 2008

Did you read the post regarding Fasha Sandha going to further study at Indonesia? For sometimes, Fasha Sandha has been boycott by Malaysia media. I was told before the reason of this boycott campaign was because Fasha Sandha’s “duck voice” and her problem with the some reporters.

However the real reason wasn’t the reason above. Some sources said that a male reporter has started the boycott campaign because his love for Fasha was rejected. The male reporter claimed himself as the “GOD OF ARTIST” and tried to use his credibilty to tackle Fasha but failed.

Feeling dejected and dissapointed, the male reported started a campaign to boycott Fasha. Other reporters knew about the real story but still support the campaign because afraid of this male reporter. Poor Fasha Sandha. Because of her honesty to reject people’s love, now she has to run away to Indonesia.

I bet the male reporter look ugly like a duck.

More pictures of Fasha Sandha and Awie after the jump.

 
Written by AbangNara | November 14th, 2008

25 years old Malaysia artist, Sarah Lian is still unknown to Malaysia acting industry’s fan like us. However she got an impressive resume with featuring as a hot asian chick in American Pie 6: Beta House The Film. Considering she’s the successor to beautiful FHM lady before like Hannah Tan and Amber Chia, Sarah Lia is doing herself good with an interview with Gua.Com.My.

Named as the 3rd most wanted people in FHM Magazine didn’t make Sarah Lian a sombong person. She’s still down to earth girl with the interest in politics, acting and blogging. You can catch her blog at http://sarah-lian.com/blog. I believe this girl is a Malaysia film-star in the making.

More pictures of Sarah Lian after the jump:-

 
Page 3,236 of 3,244« First...102030...3,2343,2353,2363,2373,238...Last »