Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3236
Written by AbangNara | June 2nd, 2009

statistik

Kagum sebentar kami melihat statistik blog BeautifulNara semenjak kewujudannya. Dari bulan November 2008 dengan hanya 5,440 pengunjung kepada lebih 341,528 pengunjung di bulan May 2009.

Tak sampai 8 bulan dah bertambah hampir 60 kali ganda. Google Page Rank pun dah naik jadi 2. Alexa Rank pun dah menjadikan blog ini antara 90 ribu blog paling popular dunia.

Terima kasih banyak-banyak kepada anda semua yang terus menyokong kami. Tanpa anda siapalah kami. Jangan lupa ajak kengkawan, makcik-makcik, anak-anak, bapak-bapak, bini-bini dan awek-awek untuk melawat blog ini.

Untuk bulan May 2009, 5 artikel yang paling popular ialah:-

  1. (KANTOI)Gambar Akhil Hayy Dan Waheeda Di Tepi Pantai Yang Indah
  2. Terlalu Panas, Lagi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  3. Gambar Adik Ekin, Sheera La Pulak Nak Interframe
  4. Gambar Siti Nurhaliza Ke Siti Saerah Nie? Mengelirukan
  5. Gambar Anak Perdana Menteri Malaysia, Hensem Tak?

Teruskan bersama kami di bulan Jun 2009 untuk lebih hiburan dan info-info yang sensasi dan terkini.

 
Written by AbangNara | June 2nd, 2009

ciuman dewi perssik

Sungguh kami terkejut dan seram. Tak sangka lidah seorang manusia boleh jadi sepanjang lidah di dalam gambar bercium Dewi Perssik nie. Jadi geli geleman kami melihatnya.

Oh ya, Dewi Perssik nie adalah artis Indonesia ye. Bukan artis Malaysia. Nasib baik tak ada lagi artis Malaysia yang fesyen amik gambar bercium sambil jelir lidah nie. Kalau ada mesti lagi femes daripada Nek Jijah.

Lagi gambar @ foto hangat Dewi Perssik sedang bercium dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 2nd, 2009

makcik fazura

Itulah tajuk email yang kami terima daripada saudari Zarina. Kalau betullah ini adalah makcik Fazura, memang cun-cun belaka keluarga Fazura nie. Like auntie, like nephew. Hehe, terspeaking la pulak.

Pengiran Sufri nie tak pulak didedahkan sapa. Maybe orang-orang besar Brunei kot. Kalau makcik Fazura pun boleh kawin dengan orang kenamaan Brunei, inikan pulak Fazura. Setakat Dato-Dato kat Malaysia nie petik jari jer.

Lagi gambar makcik Fazura yang tak diketahui namanya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | June 1st, 2009

memey suhaiza

Kalau korang dengar Hot FM minggu lepas, ada cerita panas yang cakap Norman dan si Memey nie bakal berkahwin 6 Jun nie. Sumbernya sudah tentulah dari penelefon-penelefon yang kononnya ada bau-bau bacang tak pun jiran dengan keluarga si Memey nie.

Hari nie keluarlah kenyataan dari si cantik Memey nie. Katanya dia masih muda dan rugi pulak kalau kawin awal. Tawaran berlakon tengah masuk mencurah-curah. Time nie la nak carik duit.

Yang paling tak tahan dengar bila dia kata dia dan Norman masih di peringkat kawan dan mengenal hati budi masing-masing. Mungkin zaman moden sekarang nie kalau dah kantoi berkhalwat pun masih dikira peringkat kawan kot. Kena kantoi tengah buat betul-betul baru dikira tak mengenal hati budi la kot.

Apa-apa lah cik Memey. Asalkan anda bahagia dan tak mengacau rumah tangga orang lain. Cukuplah dengan rumah tangga si Norman Hakim jer ye.

P.S: Ramai orang cakap yang si Waheeda nie pun sama taraf ngan Memey. Kami tak berani nak komen sampai ke tahap tue. Apa pendapat anda?