Written by Bella | February 25th, 2017

Akhirnya desas-desus mengenai percintaan dan juga perancangan perkahwinan antara Jep Sepahtu dan Sari Yanti terjawab apabila kedua-duanya sudah sah menjadi suami isteri dalam satu majlis akad nikah yang diadakan di Dewan Mercu Mustapha Kamal pagi tadi.

Majlis tersebut diadakan secara tertutup dan dihadiri kira-kira 250 orang tetamu terdiri daripada keluarga dan rakan rapat sahaja. Beberapa rakan turut  hadir seperti  Shuib Sepahtu, Rahim Sepahtu, Wan Sharmila, Angah Raja Lawak, Hael Hussaini , Nazim Othman, Syazwan Zulkifly dan Abby Fana.

Sebenarnya pihak media sudah boleh menghidu majlis pernikahan mereka dan sudah berada di lokasi akad nikah sejak awal pagi lagi tetapi mereka dilarang masuk.

Ia adalah perkahwinan kedua buat Sari. Sebelum ini beliau pernah mendirikan rumah tangga bersama , Mohd Eddy Casmadi  dan bercerai pada 11 Disember 2014. Mereka dikurniakan dua anak, Barr Al Aly dan Basit Al Haq.

Tahniah kami ucapkan kepada Jep dan Sari Yanti, semoga perkahwinan mereka berkekalan sehingga akhir hayat dan dilimpahi dengan kebahagiaan.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : CST PRODUCTION / PROJECT TWO-PI

 
Written by Bella | February 25th, 2017

Ini satu berita yang agak sensasi dimana portal Utusan Online melaporkan pelawak Jep Sepahtu dan Sari Yanti bakal bernikah secara rahsia di sebuah dewan perkahwinan di kawasan Damansara, Petaling Jaya hari ini ( 25 Februari 2017).

Majlis pernikahan mereka hanya akan dihadiri oleh keluarga dan rakan-rakan terdekat pasangan tersebut.

Walaubagaimanapun, tiada sebarang pengesahan baik daripada pihak Jep ataupun Sari Yanti kerana usaha pihak media untuk menghubungi mereka gagal.

Umum mengetahui, mereka berdua sememangnya kelihatan rapat bersama tetapi sering menafikan sedang bercinta dan turut menepis gosip mereka akan mengikat tali pertunangan. Malah, Jep pernah menafikan beliau dan Sari Yanti tidak pernah mempunyai perancangan untuk berkahwin.

Namun, Jep juga akui selesa berkawan dengan Sari Yanti dan tidak menolak jodoh sekiranya pelakon wanita itu ditakdirkan untuk menjadi isterinya.

Jika berita ini benar, kami harap majlis pernikahan Jep dan Sari Yanti akan berjalan lancar seperti yang dirancang, semoga berkekalan sehingga ke jannah. Lagipun mereka berdua tampak sesuai dan serasi. Kata orang, benda baik jangan ditangguh ye dak?

Sumber Berita : Utusan Online

Written by AbangNara | February 24th, 2017

Kecantikan adalah hak milik setiap insan terutamanya wanita. Tak pernah lagi Abang Nara jumpa mana-mana wanita yang tak mahu tampil jelita, menawan dan muda. Semuanya kalau boleh nak wajah mereka tampak lebih muda berbanding usia sebenar. Dalam dunia hiburan tanah air, Abang Nara perhatikan ada 3 selebriti wanita sentiasa nampak awet muda daripada dulu sehinggalah sekarang.

1. Rozita Che Wan

olay

Che Ta bagi Abang Nara adalah contoh terbaik bahawa kita masih boleh tampak muda dan bergaya walaupun usia sudah mencecah 40-an. Abang Nara percaya mereka yang tak mengenali Che Ta confirm akan ingat yang isteri Zain Saidin ini baru berusia awal 30-an. Cun melecun kalah anak dara. Kulit wajahnya pun mulus, berseri-seri dan tak ada sebarang kedutan.

2. Nora Danish

olay

Nora Danish ini sejak dari awal kemunculannya sehingga ke hari ini tetap muka nampak macam budak baru habis SPM. Comel lote, cute mute, dan tak dimamah usia langsung padahal dah pun berusia 34 tahun. Kalau suruh foreigner teka umur Nora Danish silap-silap ada yang cakap baru 21 tahun.

3. Erra Fazira
olay

Telah pun berusia 42 tahun, Erra Fazira masih mengekalkan keeleganan, kecantikan dan kejelitaan wajahnya sehingga ke hari ini. Ibu kepada seorang anak ini menjadi idola kepada ramai ibu-ibu di luar sana yang mahu mengekalkan penampilan jelita. Kalau tengok muka Erra Fazira masa awal kemunculannya sebagai pemenang Miss Malaysia, memang tak banyak yang berubah. Still look young sehingga ke hari.

olay

wife Abang Nara pun tengah berusaha untuk mengekalkan keremajaan wajahnya

Dengan kecanggihan teknologi dan lambakan produk kecantikan di pasaran pada masa ini, memang mudah untuk kaum Hawa mengekalkan kejelitaan dan terus tampak muda. Abang Nara tak tahulah Nora Danish, Erra Fazira dan Che Ta guna produk apa, akan tetapi wife Abang Nara sekarang ini sedang menggunakan produk Olay untuk wajahnya. Rasanya dah hampir sebulan wife Abang Nara menggunakan Olay Regeneris Micro Sculpting Night Cream dan juga 2.Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence. Memang nampak kesannya. Abang Nara tengok wife Abang Nara memang makin cun melecun. Kulit bersih licin, lembut, tiada kedutan dan nampak macam sweet 17. Makin jatuh cinta Abang Nara dibuatnya. Memang power #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

1. Olay Regenerist Micro-Sculpting Night Cream

olay

Malam-malam sebelum tidur, wife Abang Nara akan tepek kat mukanya Olay Regenerist MIcro Sculpting ini. Menurut wife Abang Nara, krim moisturer ini dilengkapi dengan amino-peptide complex dan Hydra-Firming Complex untuk menghidratkan kulitnya sepanjang malam. Selepas 2 minggu wife Abang Nara guna, terus hilang kedut-keduit pada wajah. Memang makin berseri-seri wajahnya. Setiap malam memang wife Abang Nara tak akan pernah terlepas menggunakan krim Olay ini. Itu yang wajahnya makin berseri-seri tue.

2. Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre-Essence

olay

Masa mula-mula guna Olay Regenerist Miracle Boost Youth Pre Essence ini, wife Abang Nara agak skeptikal jugak. Biasalah kadangkala sesuatu produk itu digembar-gemburkan kehebatannya. Tapi lepas sebulan guna, memang wife Abang Nara mengakui betapa “miracle”nya produk terbaru Olay ini. Muka wife Abang Nara sekarang dah macam time dia umur 18 tahun. Memang 10 tahun lagi muda dibuatnya bila mengamalkan penggunaan miracle boost ini. Kulit pun lebih tegang dan bintik-bintik pada muka wife Abang Nara terus hilang. Power sungguh!!!


Kalau wife Abang Nara pun dah berjaya mendapat wajah idamannya dengan Olay Regenerist, korang pun pasti boleh juga. Nak cantik tak susah sebenarnya. Yang penting usaha kena ada. Bila nampak kesannya, korang pasti akan gembira dan puas hati sangat-sangat. Abang Nara memang suggestkan korang cuba set Olay Regenerist hari ini juga. Jangan lupa LIKE Facebook Olay Malaysia untuk membaca lebih banyak pengalaman mereka yang telah menggunakan produk #OlayMalaysia #BestBeautiful #MiracleDuo ini.

Written by Bella | February 24th, 2017

Pelakon Fathia Latiff dan Uqasha Senrose sememangnya bersahabat baik. Mereka sering menyokong antara satu sama lain dalam setiap perkara dan meluangkan masa agak kerap juga bersama. Walaubagaimanapun, tidak semua orang senang hati melihat keakraban mereka, ada sesetengah pihak yang takut jika Fathia akan terpengaruh dengan Uqasha untuk membuka hijabnya.

Namun, Fathia memberitahu beliau mempunyai pendiriannya tersendiri. Fathia cuma mahu mencontohi kebaikan Uqasha.

Bagi saya, biarlah saya menjadi diri sendiri, tak perlu mengikut sesiapa. Saya cuma belajar dan mencontohi kebaikan orang lain. Kadang-kadang, saya sendiri rasa mahu mencontohi kebaikan yang dilakukan oleh Uqasha. Saya merupakan sahabatnya, saya tahu dia seorang yang mempunyai kelebihan tersendiri.

Dia juga mempunyai peribadi yang baik dan seorang sahabat yang menyenangkan. Orang luar sahaja yang tidak tahu.

Mungkin Uqasha ada silapnya dalam tindakan membuka hijabnya, tetapi tidak bermakna beliau tiada kebaikan langsung didalam dirinya. Orang kita mudah menilai daripada luaran sahaja dan kami pasti Fathia juga mempunyai pendirian beliau tersendiri selain tahu membezakan perkara baik dan buruk.

Sumber Berita : Astro Gempak

Page 3 of 3,1691234567...Last »