March 10th, 2011

movie day out

Nampaknya ramai yang dah ternanti-nanti info details mengenai “Movie Day Out BeautifuLNara” Sabtu ini, 12 Mac 2011. Dan pagi tadi barulah pihak Cineleisure The Curve mengconfirmkan waktu tayangan filem Merong Mahawangsa yang bakal kita tonton bersama-sama Sabtu ini. Berikut adalah infonya:

Tarikh: 12 Mac 2011 (Sabtu ini)
Masa Tayangan: 3.30 petang
Tempat: Cineleisure The Curve

Waktu tayangan tersebut sememangnya jam 3.30 petang tetapi kaunter ambil tiket hanya akan dibuka sampai jam 3. Dan tempat duduk adalah berdasarkan first come first serve. Anda semua boleh jumpa Abang Nara di Cineleisure The Curve bermula jam 12.30 petang. Nanti akan ada satu meja yang bertulis “BeautifulNara” ataupun “Nara Media”. Sila ambil tiket anda di situ.

Kalau anda baik hati dan sporting, silalah pakai baju biru untuk tema warna. Kalau tak baik hati, pakailah baju warna apa-apa pun. Jangan tak pakai baju pulak. Jumpa anda di sana Sabtu nanti.

P.S: Abang Nara tak habis pilih pemenang lagi. Malam nie Insya-Allah akan pilih lagi 20 pemenang dan akan hantar SMS kepada anda. Sorry sebab lambat. Agak bz sedikit.

 
March 10th, 2011

deja moss

Aduh. Kelakar sungguh kes bunga antara Deja Moss, Norish Karman dan Faradhiya nie. Ceritanya berlaku semasa teater Terima Kasih Cinta di mana Deja Moss dengan sengaja menempah jambangan bunga untuk kesemua pelakon kecuali Norish Karman dan Faradhiya. Kiranya masa semua pelakon berdiri di hadapan penonton, semua orang kecuali Faradhiya dan Norish Karman ada bunga. So nampak macam akan memalukan Faradhiya dan Norish Karman la.

Tapi sayangnya pelakon Tony Yusof dan Shojiri telah pun memberikan bunga mereka kepada Faradhiya dan Norish Karman. Maka gagallah usaha Deja Moss. Dan apabila tiba di bilik persalinan, Deja Moss telah pun meminta balik jambangan bunga tersebut daripada Norish Karman dan Faradhiya. Tapi Deja Moss ada penerangan yang baik untuk tindakannya itu:-

[note]Ini sebenarnya hal kecil dan tidak perlu diperbesarkan. Sikit pun saya tiada niat mahu malukan mereka. Sebenarnya sepanjang latihan TKC selama tiga bulan, mereka tidak pernah menegur saya. Nanti kalau saya beri bunga kepada mereka, tak fasal-fasal ia dipulangkan semula kepada saya. Jadi apa salahnya saya ambil semula bunga tersebut kerana niat saya bukan untuk memberikan bunga itu kepada mereka. Bagi saya, Norish dan Farahdhiya tidak perlu rasa malu jika bunga itu tidak diberikan kepada mereka, kerana mereka dah jadi seperti “diva” sejak awal lagi, [/note]

deja moss

Pergh ayat Deja Moss memang pedih menusuk jiwa. Tapi logik jugak kan? Dah dia yang beli bunga tue, suka hati dialah nak bagi bunga kat sapa-sapa yang dia nak. Duit Deja Moss jugak, bukannya duit orang lain. Ke memang tak baik buat macam tue? Dan untuk pengetahuan, Deja Moss dan Norish Karman memang tak ngam dari dulu lagi.

[note]Seperti yang anda tahu, saya tak ‘ngam’ dengan Norish dan ketika menerima tawaran berlakon TKC, saya tahu, dia tiada kaitan dengan teater ini sehinggalah selepas dua minggu latihan dia pula muncul. Saya tak boleh halang kerana ini semua rezeki masing-masing. Bagaimanapun, sebagai seorang yang profesional, saya bekerja seperti biasa. Lagipun, hal yang lepas saya dah tak ambil peduli lagi. Begitu juga dengan Farahdhiya, saya kagum dengan bakat lakonan serta nyanyiannya. Tapi bila dia bersama Norish, dia sedikit berubah. Saya tak kisah dan tak terkejut pun kalau mereka berdua rapat kerana Norish merupakan kekasih abangnya[/note]

deja moss

Hmmmm. Macam-macam artis Malaysia nie. Pasal bagi bunga pun nak gaduh. Cuba lah gaduh hal yang mendatangkan manfaat sikit. Gaduh hal ekonomi negara ke, politik ke. Barulah nampak macam artis yang cerdik pandai. Setakat hal bunga nie memang tersangatlah keciknya. Buang karan je nak gaduh. Tak gitu?

P.S: Hadiahkan wanita kesayangan anda dengan rawatan Jacuzzi Spa + Full Body Scrub + Hot Stone Back Massage + Aromatherapy Full Body Massage untuk 90 minit hanya dengan RM36 (harga asal RM168). Hadiah terbaik untuk si dia daripada MilkADeal.

March 9th, 2011

maya karin datuk seri effendi

Tak semena-mena nama Maya Karin dikaitkan dengan Datuk Seri Effendi. Selama ini Abang Nara mati-mati ingatkan Maya Karin digosipkan dengan Remy Ishak. Tup-tup nama Datuk Seri Effendi timbul kononnya beliau bercinta dengan Maya Karin. Sepantas kilat Maya Karin menafikan gosip murahan ini. Kata Maya:-

[note]Mana mungkin saya ada hubungan dengan Datuk Seri Effendi. Memang tak logik kerana saya sendiri memang berkawan baik dengan anaknya, Elyna. Malah, saya juga selalu melepak di rumah Elyna. Takkanlah saya nak buat macam itu. Saya dan Elyna sangat rapat. Kami juga berkawan rapat dengan Jeslina Hashim dan beberapa lagi kawan perempuan yang lain.Tak mungkin saya akan tergamak bercinta dengan bapa kawan sendiri dan suami orang pula itu. No way! [/note]

Sememangnya penyebar gosip ini tak berfikir langsung masa buat gosip. Patut gosipkanlah dengan Datuk-Datuk lain yang berstatus single atau duda. Korang pun tahu yang Datuk Seri Effendi ini adalah suami kepada Datin Seri Tiara Jacquelina. Takkanlah Maya Karin yang berkawan baik dengan Datin Tiara nak bercinta dengan suami kawan baiknya kan? Tak logik!!

[note]Saya tak mungkin akan berkawan dengan suami orang. Semua orang tahu Datuk Seri itu suami kepada Datin Seri Tiara Jacquelina dan saya harap sangat orang yang menyebarkan gosip itu berfikir dua atau tiga kali sebelum menyebarkannya. Saya sendiri kenal baik dengan Datin Seri Tiara dan cerita ini sangat mengarut. [/note]

Kepada Maya Karin, orang cantik jelita seperti anda memang akan sentiasa digosipkan dengan kisah-kisah cinta. Lagi-lagi bila anda dah single. Tabahkan hati. Kuatkan semangat dan cepat-cepat cari pengganti. Barulah tak ada gosip liar yang tak logik macam nie. Tak gitu?

Oh ye, dengar cerita filem Cun lakonan Maya Karin dan Remy Ishak memang sangat best. Kalau ada yang dah tengok, boleh sharekan review filem Cun kat ruangan komen. Abang Nara teringin pulak nak tengok cerita tue.

 

March 9th, 2011

gambar sazzy falak mengandung

Orang perempuan kalau mengandung memang glowing semacam. Nampak makin cantik dan makin cute. Tak sabar rasanya nak tengok kecomelan anak kembar Sazzy Falak. All the best dan semoga semuanya dipermudahkan.

Lagi gambar Sazzy Falak mengandung yang terbaru dengan membaca entri ini sepenuhnya

P.S: Menangi iPhone hanya dengan menghantar gambar paling ganas anda di pertandingan Axe Most Wanted.

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung
gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung

gambar sazzy falak mengandung