Written by AbangNara | February 27th, 2009

fizzow omar

Sebelum ini kami ada berjanji untuk meletakkan gambar Fizzow Omar dengan awek Chinese yang mantap bodynya ini. Mungkin ada yang bertanya kenapa kami katakan awek ini Chinese. Sebabnya mudah sahaja, kerana rantai yang dipakainya berbentuk salib.

Oh ya, jika anda sudi berkongsi maklumat apa kata kongsikan sedikit info tentang Fizzow Omar dengan kami. Bukan apa, namanya tercalon dalam senarai finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 sebagai Artis Lelaki Baru Popular walhal namanya baru pertama kali kami dengari(maafkan diri kami yang serba kekurangan)

Anyway jom layan gambar Fizzow Omar dengan awek model yang mantap dan cun nie. Baca artikel ini sepenuhnya ya.

 
 
Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar seksi almy nadia

Pelakon wanita remaja Malaysia yang namanya sedang mencanak naik, Almy Nadia diberikan watak yang pelik dalam filem terbaru Profesor Razak, Rasukan Ablasa. Sebelum korang layan gambar-gambar si comel Almy Nadia ini, jom dengar satu sebab kenapa jangan tengok filem ini nanti.

Jalan ceritanya dah confirm la tak logik. ada ke puja syaitan nak suruh isteri setia kat kita, tapi last-last isteri jadi makin tak setia. Siap curang dan berasmara lagi depan suami. Itu satu dah pelik kat situ.

Yang paling tak puas hati ialah watak si Almy Nadia. Mula-mula jadi seorang pemalu, lepas tue kena rasuk jadi watak penggoda. Kat situ tak kisah lagi, tapi yang peliknya bila Almy Nadia dimasukkan ke dalam wad rawatan mental sebab suka menggoda lelaki. Ada ke logik benda macam tue?

Malas la nak cerita tentang kebodohan jalan cerita Rasukan Ablasa nie lagi. Lagi best kita layan gambar-gambar comel dan cantik si Almy Nadia masa pelancaran filem nie.

 
Written by AbangNara | February 26th, 2009

beyonce nipple

Cuba tengok betul-betul gambar di atas. Adakah anda nampak apa yang kami nampak? Gambar ini diambil semasa persembahan Beyonce untuk Anugerah Oscar.

Written by AbangNara | February 26th, 2009

farid kamil dan lisa surihani

Inilah masalah artis-artis dan selebriti-selebriti Malaysia. Belum kahwin dah dapat duduk serumah. Dah merasa hidup macam suami isteri.

Itu yang bila dah kawin nanti, cepat mual, bosan dan mudah muntah bila tengok muka pasangan masing-masing. Lepas tue tak sampai setahun kahwin dah sibuk nak bercerai berai.

Siapa agaknya artis ini ya? Ada pendapat atau info-info menarik nak dikongsi bersama? Meh bergosip dan share ngan kitorang kat sini.

P:S ==> Gambar di atas hanyalah hiasan semata-mata dan tiada kena mengena dengan gosip ini.