BeautifulNara Sepanjang Tahun 2012

Hiburan

BeautifulNara Sepanjang Tahun 2012

Sebentar sahaja lagi, tahun 2012 akan melabuhkan tirainya. Kami di BeautifulNara, mengharapkan agar tahun 2013 yang bakal menjelma akan membawa lebih banyak kegembiraan, kebahagiaan dan keceriaan dalam hidup anda.

2013

Advertisement

Untuk menutup tirai 2012, Abang Nara ingin berkongsi dengan anda beberapa perkara menarik tentang BeautifulNara sepanjang tahun 2012. Mari kita mulakan dengan 10 artikel yang paling mendapat perhatian daripada anda semua sepanjang tahun ini.

Tahun 2012 juga menyaksikan BeautifulNara berada di kedudukan pertama untuk “Google Most Searched Blog”. Ini satu peningkatan kerana pada tahun 2011, BeautifulNara berada di kedudukan kedua. Tahniah juga diucapkan kepada rakan-rakan blogger lain yang berjaya memasuki carta Top 10 ini.

beautifulnara

Selain itu, jumlah pelawat BeautifulNara pada tahun 2012 sangat-sangat memberangsangkan. Jika pada tahun 2011 menyaksikan hanya sekitar 63 juta pageview, tahun 2012 angka tersebut melonjak kepada 309 juta. Apa pun yang paling mengharukan ialah jumlah “returning visitor” yang mencecah hampir 80%.

beautifulnara

Lebih membanggakan ialah BeautifulNara merupakan laman web Malaysia yang ke 10 paling ramai dilawati berdasarkan statistik yang dikeluarkan sekitar bulan Mac 2012. Bertanding dengan nama-nama besar seperti The Star, Harian Metro dan Utusan, ini satu pencapaian yang sangat-sangat memberangsangkan untuk sebuah blog.
beautifulnaraDi kesempatan ini, kami ingin mengambil kesempatan memohon ampun dan maaf sekiranya ada salah silap sepanjang tahun 2012. Nantikan lebih banyak kejutan untuk anda (terutamanya pembaca setia BeautifulNara) pada tahun 2013 kelak. Teruskan membaca, teruskan memberi sokongan dan teruskan melayari BeautifulNara pada tahun hadapan. Terima kasih!!!

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

Comments are closed.