Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nazim Othman Dihentam Kerana Tweetnya Tentang Keusangan UKM

Kalau dah namanya artis, memang perkara kecil pun boleh jadi besar. Pagi tadi, Nazim Othman telah menimbulkan sedikit kontroversi apabila mengeluarkan tweet tentang keusangan UKM. Nazim Othman telah tiba di UKM di awal pagi untuk membuat penggambaran di situ dan meluahkan perasaanya tentang keadaan UKM di kala itu.

ukm usang nazim othman

Advertisement

Oleh kerana tweet di atas, banyak pihak terutamanya pelajar UKM yang melahirkan rasa tidak puas hati. Mungkin mereka kecewa apabila universiti kesayangan mereka dikatakan usang oleh Nazim Othman yang sedang mencipta nama menerusi drama Dejavu Di Kinabalu. Namun Nazim Othman ada penjelasannya yang tersendiri.

ukm usang nazim othman

Secara jujur, ada logiknya penjelasan Nazim Othman itu. Namun sebentar tadi, Nazim Othman telah pun memohon maaf kepada semua pihak yang terasa hati dengan kata-katanya. Yang penting, Nazim Othman tidak berniat langsung untuk mencari publisiti murahan menerusi tweetnya itu.

ukm usang nazim othman

Diharap student UKM yang emosi dengan kenyataan Nazim Othman dapat memaafkannya. Abang Nara dapat rasakan keikhlasan Nazim dalam hal ini. Untuk langkah seterusnya, ungkin pihak UKM boleh menceriakan kembali UKM dengan mengecat kembali bangunan-bangunannya dengan warna yang lebih ceria. Tak gitu?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

556 Comments

  1. er

    October 21, 2012 at 4:35 pm

    hahha tau x nazim ni nme ape? nama ank syaitan lh

  2. ex student

    September 24, 2012 at 12:29 am

    aduhai….kpd siapa yg mrh2,baik student ukm atau [email protected] tu….tolonglah ek…

    ukm mmg bangunan dia usang.bende tu xjadi masalah.yg jadi masalah bile student ni dangkal sgt

  3. gadis melayu

    September 23, 2012 at 12:50 am

    kalian semua yang mengutuk dan marah2 pasal statement nazim ni wake up la . dia dah minta maaf pun . lagi pun rasanya dia tak menghina . memang emo lebih sangat . selagi kowg timbulkan isu ni selagi tu benda ni tak selesai . ntah pape . nama je masuk U tapi otak sempit . sedih dengan kowang semua. padahal mula2 masuk u dulu pun bukan kowg puji pun . saya ni pun dulu study kat Ukm bangi tu . dah biasa sangat dengar bdk2 kampus yg merendahkan Ukm sendiri . haishhh …

  4. Tok Ibu

    September 21, 2012 at 11:31 am

    UKM usang? di waktu subuh…memang la, usang & seram. Tapi di waktu pagi & tengahari, bila pelajar ramai barulah nampak cantik tersendiri…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top