Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar seksi azharina

Ada beberapa persoalan yang menerjah benak kepala kami apabila mendapat gambar seksi terbaru Azharina di atas. Antaranya ialah:-

  • Apakah motif Azharina bermain air di tepi kolam renang dengan memakai kasut tinggi?
  • Kenapa tak pakai bikini jer terus? Alang-alang lepas tue boleh terus berenang dalam kolam renang tue
  • Adakah Azharina bergelak ketawa kerana bangga dapat menunjukkan betisnya yang banyak lemak?

Sejak bergelar janda nie, gambar-gambar Azharina makin mengancam dengan posing baju tak cukup kain. Mungkinkah ini yang dinamakan teknik memikat hati Dato’ Dato’ yang gersang?

Korang layan ajerlah lagi gambar-gambar Azharina dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | April 15th, 2009

fasha sandha abpbh 2008

Kesian betul kami dengan Fasha Sandha. Walaupun memang kami tak suka sangat dengan si Fasha Sandha sebab gosip dia dengan bekas suami Nora Danish, tapi rasa sedih jugak kat dia sebab dipulau oleh wartawan.

Tapi Fasha Sandha still maintain professional dengan datang ke malam ABPBH 2008. Perasaan tak dia dah potong rambut jadi pendek? Nampak lawa la pulak.

Nasib baik Fasha Sandha tak menang malam tue. Kalau tak mau bergaduh besar dengan Nora Danish yang jadi pengacara umumkan pemenang.

Written by AbangNara | April 15th, 2009

gambar abpbh2008

Lagi koleksi gambar-gambar di malam ABPBH 2008. Betapa comelnya Lisa Surihani dan hensemnya Farid Kamil di malam ABPBH 2008.

Lagi gambar sekitar malam ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Hari ini hari terakhir peraduan pengkomen terbanyak. Pengiraan akan berakhir tepat jam 12 tengah malam. Pemenang akan diumumkan pada 20hb selepas audit. Terima kasih kepada semua yang menyertai.

 
Written by AbangNara | April 15th, 2009

red carpet abpbh2008

Akhirnya dah jumpa jugak koleksi gambar-gambar red carpet ABPBH 2008(Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008). Lawa-lawa baju artis-artis Malaysia malam tue. Berposing sakan nampaknya semua.

Lagi gambar red carpet ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.