Written by AbangNara | February 27th, 2011

gambar kahwin siti sarah shuib

Dengan hanya sekali lafaz sahaja, kini Siti Sarah sah menjadi isteri kepada Shuib Sepah. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada anda berdua. Majlis pernikahan telah berlangsung semalam di Masjid Saidina Abu Bakar As-Siddiq, Bangsar. Majlis dihadiri kira-kira 200 orang tetamu. Wang hantaran dirahsiakan dan dulang hantaran ialah 5 berbalas 7.

Lagi gambar sekitar majlis pernikahan Siti Sarah dan Shuib dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Main game Facebook je boleh menang hadiah bernilai lebih RM40,000. Memang best betullah Milo Fuze Jam Pack nie.

 
 
Written by AbangNara | February 26th, 2011

leman keluar raja lawak 5

Dari dulu lagi memang Abang Nara tak faham macam mana Leman boleh bertahan begitu lama di Raja Lawak. Lawak Leman memang tak lawak. Tagline “Aku Tak Faham” memang sangat sesuai dengan Leman. Sumpah Abang Nara tak faham langsung lawak yang dibuatnya. Rasa menggigil tangan menahan kegeraman setiap kali Leman buat lawak. Lawak yang tak lawak langsung.

Akhirnya semalam Leman telah pun diundi keluar daripada Raja Lawak. Dengar ceritanya siap ada orang bercakap “YES” meraikan tersingkirnya Leman. Dan memang rasanya Leman layak keluar. Cukup-cukuplah buat lawak yang tak lawak. Pening kepala mendengarnya.

Apa pendapat korang? Adakah korang sokong Leman?

P.S: Baca gosip baca jugak. Jangan lupa amik Nestle Profiler Test untuk tahu taraf kesihatan korang. Nanti baru boleh dapat gaya hidup yang seimbang.

Written by AbangNara | February 25th, 2011

paknil

Setiap hari kita membaca berita-berita tentang penganiayaan dan penderaan terhadap wanita. Rogol sana, rogol sini. Dera sana dera sini. Hentak sana hentak sini. Kesian wanita-wanita yang sepatutnya disayangi tetapi dicederakan oleh mereka-mereka yang tak berguna. Apa nak jadi dengan dunia sekarang?

Bersempena dengan kempen anti keganasan terhadap wanita, Paknil dan geng-geng Hero Malaya bakal berada di Pavilion esok untuk menyokong kempen ini. Khabarnya Paknil dan kawan-kawan akan buat flashmob dan mengedarkan flyers untuk memberikan kesedaran kepada orang ramai tentang isu ini.

Kalau anda berminat untuk turut serta, jangan segan-segan untuk pergi ke Pavilion esok. Boleh follow twitter Paknil untuk info lanjut

Written by AbangNara | February 25th, 2011

tiz zaqyah

Bakat lakonan Tiz Zaqyah memang tak dinafikan sangat marvelous, tapi bagaimana pula dengan bakat menyanyi? Nampaknya bersempena dengan filem Nur Kasih yang bakal ditayangkan pada 19 Mei 2011 ini, Tiz mencuba nasib dalam bidang nyanyian dengan menyanyikan lagu tema filem tersebut bersama Yassin. Video klip official di bawah:-

Satu percubaan yang menarik daripada Tiz kali ini. Tak sedap sangat dan tak sumbang sangat. Orang kata sedang-sedang sahaja. Mungkin Tiz dalam proses belajar vokal untuk meningkatkan lagi mutu nyanyiannya. Tak sabar pulak nak tunggu Tiz bergelar pernyanyi. Apa pendapat korang? Sesuai ke tak sesuai Tiz menyanyi?