Written by AbangNara | April 6th, 2009

Kalau Syafinaz tengok video dia zaman muda-muda dulu mesti dia sendiri akan ketawa terbahak-bahak macam kitorang sekarang nie. Lawak gile ah. Dengan rambut kerinting dan baju warna oren, sapa sangka Syafinaz dulu macam nie.

Kalau anda nak buat perbandingan antara Syafinaz dulu dan Syafinaz sekarang, boleh tengok gambar seksi Syafinaz tayang lurah dia. Kami boleh confirm anda akan terkejut dengan transformasi si Syafinaz nie.

Kalau anda nak layan video zaman muda-muda Ida Nerina, Maria Tunku Sabri, Jasmin Hamid dan Ezzah Aziz Fawzy, sila baca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | April 6th, 2009

siti nurhaliza nik aziz

Kalau pergi kenduri kawin kawan Dato’ K, bertudung tapi nampak jambul dekat depan.

Kalau pergi melancong di tempat tak ramai orang, tudung hilang pakai topi pulak.

Tapi kalau buat konsert Sirah Junjungan Nabi, pandai pulak cantik manis bertudung litup.

Dan bila jumpa Nik Aziz seperti gambar di atas, sangat sopan dan bertudung ayu gitu.

Kesimpulannya? Lu pikirlah sendiri. Hehehe.

P.S: Tunggu petang nanti kami letak pulak gambar Dato’ Siti Nurhaliza semasa jadi juri di konsert Akademi Fantasia ke 7.

Written by AbangNara | April 5th, 2009

Akhirnya kelemahan Tomok dijumpai jugak. Lemah English rupanya si Tomok nie. Sebutan Tomok semasa menyampaikan lagu Umbrella nyanyian Rihanna agak tidak jelas kedengaran.

Namun secara overallnya video Tomok menyanyikan lagu Rihanna untuk OIAM Top 6 ini memang mantap. Ada showmanship, ada confidence dan yang penting ada auranya tersendiri.

Untuk peminat Tomok di OIAM @ One In A Million, mulai minggu ini dah tak ada imuniti. Jadi pastikan anda terus mengundi sebab undian andalah penentu Tomok tersingkir atau tidak.

P.S: Kami ada simpan koleksi gambar Tomok yang dah macho dan hensem. Kalau anda berminat nak tengok, bagitaulah kami. Akan kami uploadkan di sini.

Written by AbangNara | April 4th, 2009

shinjuku incident film review

Petang tadi kami telah berjaya melayan filem terbaru dari Jackie Chan yang bertajuk Shinjuku Incident. Bagi peminat filem Jackie Chan yang dah terbiasa dengan aksi-aksi lawan dan lawak dari dia, sila jangan berharap anda boleh bergelak tawa dalam filem Shinjuku Incident ini.

Jackie Chan sangat-sangat serious dalam filem Shinjuku Incident yang ceritanya tentang pendatang asing China di Jepun. Dari tak ada apa-apa, Jackie Chan berjaya menyatu padukan pendatang-pendatang asing China ini untuk menguasai daerah Shinjuku.

Sepanjang lebih kurang 2 jam menonton filem ini, tak ada sekali pun perasaan boring yang timbul. Jalan cerita menarik, lakonan mantap dan aksi-aksi kejam pun banyak jugak.

Cuma kecewa dengan banyak sangat potongan telah dilakukan pada filem ini. Tengah syok-syok layan aksi-aksi potong tangan tetiba jer scene kena cut. Apa kejadahnya? Kalau dah letak 18pl buat apa nak potong lagi kan?

Dari 10 bintang, kami bagi 7 bintang kepada filem Shinjuku Incident ini. Pergilah layan, anda pasti tak akan kecewa.

P.S: Lepas tengok filem ini terfikir tentang pendatang-pendatang haram kat Malaysia ini. Bahaya jugak tiba-tiba diorang terfikir nak buat kongsi gelap dan ambik alih daerah-daerah kat Malaysia ini. Terfikir jugak tentang Cheras yang dah jadi macam bandar orang Negro.