Written by AbangNara | January 22nd, 2010

abang nara

Tengah syok-syok melayari Internet semalam, tiba-tiba ada sorang member kitorang bagitau yang gosip cinta kami dengan Fasha Sandha telah dikeluarkan. Alamak, macam mana nie? Terbongkar sudah segala rahsia. Kalau nak baca sila klik di sini:-

P.S: Artikel ini sebagai cuma untuk menghargai blogger-blogger yang kami sudah jumpa di alam nyata. Bukan nak syok sendiri ek. Sangat-sangat berterima kasih dengan para blogger semua yang membantu memfemeskan BeautifulNara.

 
Written by AbangNara | January 22nd, 2010

diana danielle

Lepas sorang, sorang lagi artis Malaysia dilamar syarikat antarabangsa untuk buat rakaman album. Kalau sebelum nie Yuna dalam proses perbincangan dengan sebuah syarikat Amerika, skang nie Diana Danielle pun dah dapat tawaran yang sama. Adakah bakat artis Malaysia kini dah pun diiktiraf oleh orang luar?

Secara ikhlasnya kami rasa suara Diana Danielle nie not bad lah jugak. Kalau nak compare dengan Liyana Jasmay, kami lagi suka suara DD. Walaupun macam tak boleh nak pergi high note sangat, tapi takderlah sakit telinga dengar suara si DD nie. Rasanya dia tau kot lagu yang jenis macam mana sesuai ngan tone suara dia.

Walaupun tawaran yang diterima tue datangnya daripada kawan baik mak dia (kira macam guna orang dalam gak la nie), tapi peduli apa kan? Bukan senang nak dapat tawaran dari syarikat antarabangsa nie. Kalau dah ada peluang tue, amik jer. Pedulikan apa orang kata. Yang penting boleh penuhi hajat di hati. Tak gitu?

Written by AbangNara | January 21st, 2010

twitter liyana jasmay

Lama betul rasanya kami tak buat kuiz. Cuba korang baca apa yang ditulis oleh Liyana Jasmay di Twitternya kat atas tue. Nampak sangat-sangat taking care, penyayang dan seperti dalam in love. Tapi untuk siapakah pesanan di atas itu ditujukan? Rasa-rasanya korang tau tak?

Kami bagi satu klue yang mampu membuatkan anda terus dapat meneka. Orang yang dimaksudkan oleh Liyana Jasmay di atas tue baru menang satu pertandingan baru-baru nie. Haaaaaaaa, apa lagi. Sila teka. Jangan malu-malu.

P.S: Pening kepala pagi-pagi bangun tidur adik kami nyanyi lagu Liyana Jasmay. Aku tak percaya cinta, aku tak percaya cinta. Sumpah tak best lagu tue di telinga kami.

Written by AbangNara | January 21st, 2010

remy ishak tiz zaqyah

Banyak la pulak cerita pasal Tiz Zaqyah hari nie. Takper-takper. Orang tengah popular la katakan. Kali nie lebih hangat sikit cerita dia. Remy Ishak sejak dah tak ada apa-apa dengan Ummi Nazeera kini mengaku makin rapat dengan Tiz Zaqyah. Mungkin persahabatan di lokasi drama Nur Kasih kini terbawa-terbawa ke alam nyata. Kalau ayat senangnya, cinta lokasi lah kiranya nie.

Dengar sikit apa lelaki kacak bergaya lagi tampan nie cakap:-

[note]Terus-terang, saya tidak lagi berhubung dengan Ummi. Saya tidak ambil tahu lagi tentang mahupun keluarganya. Buat masa sekarang ni,saya tiada hubungan rapat dengan mana-mana wanita lain. Tapi saya semakin rapat dengan Tiz Zaqyah dan selalu lepak dengan dia dan kawan-kawan lain.[/note]

Kata orang tua-tua, mula-mula kawan dulu. Lama-lama hati makin suka. Lagi lama lepas tue terus bercinta. Memang bakal bergegar dunia hiburan Malaysia kalau betul Remy Ishak dan Tiz Zaqyah bercinta. Almaklumlah kedua-dua nie pun memang artis yang paling menonjol sekarang nie. Tak salah kalau kami cakap diorang dua nie future hero dan heroin industri lakonan Malaysia.

Suatu hari nanti jika benar anda berdua bercinta, bagitaulah kami kat BeautifulNara nie. Terasa nak buat ekslusif interview tentang kisah cinta anda berdua. Kredit cerita kepada Murai.

P.S: Apa cerita report polis yang Remy buat masa kes dia kena belasah gak Istana Budaya hari tue? Senyap jer. Takkan tak dapat carik lagi kot sapa yang jadi tukang belasahnya?