Written by AbangNara | August 24th, 2009

siti nurhaliza

Diam tak diam sudah 3 tahun Dato’ Siti Nurhaliza bergelar isteri kepada Dato’ K. Nak kata lama sangat, taklah jugak. Orang kata usia perkahwinan diorang berdua nie tengah sedap-sedap lagi lah. Yang buat kami kagum ialah walaupun banyak fitnah, gosip tentang perkahwinan mereka berdua, sampai sekarang diorang still maintain loving gitu.

Tahniah buat Dato’ K kerana berjaya menyayangi Dato’ Siti Nurhaliza sepenuh hati beliau. Oh ya, lupa pulak. Ulangtahun perkahwinan ke 3 mereka ini jatuh pada 1 Ramadhan yang lalu. Harapnya makin bertambah berkatlah.

Buat Dato’ K dan Dato’ Siti Nurhaliza, semoga perkahwinan anda berdua kekal bahagia hingga ke hujung ayat.

Lagi gambar Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ K dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

#Sumber dari Sultan Muzaffar

 
 
Written by AbangNara | August 24th, 2009

fasha sandha

#Sumber dari Myspace Fasha Sandha

Salam Ramadhan buat semua sahabat yang saya sayangi di Myspace. Terima kasih kerana masih sayangkan saya,masih ambil tahu tentang perkembangansaya,masih menghantar comments dan masih bertanya khabar mengenai sayasehingga ke hari ini. Maafkan saya,tak dapat balas semua. Insyaallahjika ada kelapangan saya akan balas dan approve semua friend request.Insyaallah esok jika ada kelapangan saya akan upload gambar2 terbaruya..

Saya sudah selesai shooting filem ‘4madu’ arahan profrazak, drama ‘lakar’ arahan aziz m osman dan drama ‘madu di tasikhempedu’ arahan murali. Drama bersiri ‘cuci2 the series’ akanditayangkan di rtm tak lama lagi. Jangan lupa tengok ya dear!!

Perkembanganterbaru,saya baru selesai pengambaran iklan Habib jewel. 25hb augustsaya akan mula shooting drama terbaru saya untuk tv3 yang bertajuk‘akulah perempuan itu’ arahan fairuz loy. Akhir September nanti sayaakan memulakan pengambaran filem terbaru saya yang bertajuk ‘langkawikamikaze’. Alhamdulillah,masih ada rezeki dalam bidang ni walau macam2 cerita tak enak tentang diri saya diperkatakan banyak pihak baru2 ni.

Baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui tentang pengakuan berani mati Fasha Sandha.

 
Written by AbangNara | August 23rd, 2009

sunway extreme park

Sunway Extreme Park. Dengar nama pun dah dapat bayangkan betapa “Extreme“nya segala jenis permainan kat tempat nie. Bagi korang yang sukakan challenge yang macam go kart, naik ATV, flying fox, reverse bungee jumping dan macam-macam lagi la kami berani jamin Sunway Extreme Park nie memang tempat terbaik untuk anda.

Shooting untuk Projek Alpha, 7 Malaysia Top Bloggers tempatnya kali ini tak lain tak bukan di Sunway Extreme Park. Planningnya ialah BeautifulNara akan bertarung dengan Budiey.com untuk menentukan blog siapa yang lebih hangat di pasaran sekarang nie.  2 challenge yang sepatutnya kitorang kena buat ialah:-

1. Flying Fox

flying fox

2. ATV Race

atv sunway extreme park

Tetapi disebabkan kekejaman si pengarah Projek Alpha (Michael) nie yang mahukan aksi yang lebih mencabar, challenge lumba guna ATV dicancelkan dan digantikan dengan Reverse Bungee Jumping.

3. Reverse Bungee Jumping

reverse bungee jumping

Ala, kalau bungee jumping selalu dari atas ke bawah kan? Yang nie dari bawah ke atas. Kira terbaliklah. Korang akan diikat dengan kemas di tempat duduk macam gambar kat atas tue. Pastue macam anak panah korang akan ditembak ke atas. Kelajuan benda nie boleh cecah 120km sejam dalam masa 2 saat jer!!! Memang extreme gile tapi keselamatan terjamin 100%. Tak perlu nak takut-takut.

Jadi siapakah yang gagah berani berjaya melepasi kedua-dua cabaran di Sunway Extreme Park ini? Adakah Budiey berjaya menewaskan BeautifulNara? Atau BeautifulNara dengan mudahnya menjuarai challenge yang extreme nie?

Nak tahu jawapannya? Nantikan Projek Alpha, 7 Malaysia Top Bloggers yang dibawakan kepada anda melalui Hitz.FM dengan kerjasama Sunway Extreme Park dan Adidas Action 3.

Written by AbangNara | August 23rd, 2009

tiz zaqyah sosial

Tiz Zaqyah, heroine drama Nur Kasih memang buat kami respek habis kat dia. Rasanya semua orang tau kami pernah keluarkan foto Tiz Zaqyah bersosial dengan kawan-kawan dia dulu. Hari nie dalam BIPOP, Tiz dah pun bagi komen tentang penyebaran gambar bersosial dia. Terharu pulak bila kami baca kenyataan awek Nur Kasih nie:-

[note]Bagi saya Tuhan Maha Adil. Apabila tersebarnya foto berkenaan di Internet, saya percaya ini mungkin pembalasan Tuhan pada diri saya di atas kelalaian dan kesilapan masa silam. Saya reda dan saya cuba memperbaiki diri saya sebaik mungkin[/note]

Tabik spring kami kat Tiz Zaqyah. Mana ada artis nak mengaku kesilapan dia macam si Tiz nie. Dulu pun Waheeda ngan Akhil Hayy dah kantoi gambar jalan-jalan pun taknak ngaku lagi. Tup-tup dah kawin dah. Tahniah kepada Tiz sebab tak hipokrit dalam hal nie. Yang penting sekarang nie Tiz dah sedar kesilapan dia dan pastinya kena berhati-hati lepas nie.

Eh, tapi lupa nak cakap yang Tiz pedih kena hentam pasal gambar sosialnya dalam blog gosip. Tapi ternyata blog itu bukanlah BeautifulNara. Kami nie mengutuk tue mengutuklah jugak. Mana yang tak betul kami akan cakap tak betul. Tapi semuanya dibuat secara berlapik. Takderlah hentam terus. Bak kata kami sendiri, bergosiplah secara berhemah. Kutuk boleh, tapi pakailah ayat-ayat sindiran.

Buat Tiz Zaqyah, semoga terus maju jaya dalam bidang lakonan anda. Bak kata anda sendiri, hati-hatilah memilih kawan. Gambar sosial Tiz Zaqyah yang tersebar tue takkan jadi tatapan ramai orang kalau bukan kerana ada kawan yang dah jadi lawan. Harap Tiz dapat hati-hati selepas ini.

P.S: Makin lama makin best drama Nur Kasih kat TV3 tue. Jangan lupa tengok setiap Jumaat. Memang mantap beb.