Written by AbangNara | November 13th, 2009

astro supersport 2

Berita gembira buat peminat-peminat sukan dan pelanggan Astro. Astro nak tambah satu lagi channel (816) khas bermula 18 Nov untuk pelanggan pakej sukan Astro. Nie semua free je nie. Takder kena bayar apa-apa charge. Sapa-sapa yang suka badminton ngan tinju memang seronok la sebab channel nie akan tunjukkan semuanya. Cuba baca sikit apa yang ditulis kat bawah nie:-

[note]Astro SuperSport 2 ialah lanjutan kepada Astro SuperSport (saluran 811) yang akan memberikan para pelanggan lebih banyak pilihan untuk mengikuti acara-acara sukan yang menarik seperti BWF Badminton, ATP Tennis, Italian Serie A, French Ligue 1 serta sukan Amerika seperti NFL dan NHL. Tambahan pula, sesetengah acara sukan tinju yang sebelum ini dikenakan bayaran tambahan pada setiap tontonan kini sudah dimuatkan di saluran ini dan menjanjikan pakej sukan yang lebih menarik bagi para pelanggan Astro. [/note]

Ada lagi berita gembira untuk peminat-peminat bola sepak EPL:-

[note]Tambahan pula, peminat suka bola sepak pasti akan teruja apabila mendapat tahu bahawa program-program baru ini merangkumi Chelsea TV, Liverpool TV dan Barcelona TV yang memberikan peluang kepada para peminat untuk menerima berita dari kelab bola sepak kegemaran masing-masing, termasuk berita terkini di dalam liga-liga premier seperti UEFA Champions League, piala FA, ulasan pra and pasca perlawanan serta temubual bersama lagenda bolasepak kini dan lampau, siaran belakang tabir secara eksklusif dan siaran ulang semula perlawanan klasik.[/note]

Tunggu apa lagi ?? Jom layan channel Astro Supersport 2 kat 816 Astro ~~.

 
Written by AbangNara | November 13th, 2009

Siapa yang dah lama tidak buat senaman? Angkat tangan!! ( kami angkat gak) . Haa, jika anda memang malas nak bersenam untuk menyihatkan badan (orang kurus kena senam gak tau), korang kena tengok cerita yg bakal keluar 24hb ni kat Hallmark 702 Astro sebab kompem lepas tu korang terus pegi buat 8 pusingan jogging. Tengok preview ni sedih tau…..Ingat senang ke kalau macam Syanie nak jadi macam Sarimah?

Kasik korang teruja sikit nak tengok The Biggest Loser Asia ni dengan gambar-gambar kat bawah ni.

p/s: memang cantik betullah Sarimah ni..kagum tgk kulit Sarimah yg halus mulus pulus.

 
Written by AbangNara | November 13th, 2009

nora danish

Sesungguhnya kami sukar nak percaya apa yang portal Murai bagitau pasal cerita sebenar Nora Danish tak jadi berlakon dalam drama Spa Qistina. Sebelum nie ada dengar jugak khabar-khabar angin cakap ada pergaduhan lokasi antara Nora Danish ngan Fasha Sandha. Sampai tarik-tarik rambut lagi. Tapi bila baca-baca balik segala info yang diberi, takder la sampai tarik-tarik rambut. Cuma ada berlaku sedikit pengamukan dari Nora Danish sebab Fasha Sandha pun ada sekali masa shooting tue.

Tak sangka di sebalik keayuan dan kelembutan muka Nora Danish nie, boleh jugak dia mengamuk rupanya. Itu yang kami susah nak percaya tue. Mungkin amarah dia terhadap Fasha Sandha memang dah sampai tahap dewa dah.  Selepas mengamuk, Nora Danish siap  chow terus dari lokasi penggambaran dan pulangkan balik cek bayaran untuk berlakon dalam Spa Qistina nie. Katanya dah taknak berlakon dalam Spa Qistina dah sebab hal tue.

Susah nak cakap siapa yang bersalah dalam hal nie. Mungkin sewajarnya Nora Danish bersikap lebih professional. Iyelah, masing-masing cari rezeki dalam lakonan. Tapi hati orang mana la kita tau kan. Kalau dah benci tue banyak sangat, tengok bayang orang tue pun dah menyampah gila-gila. Inikan tengok muka depan-depan. Tak gitu?

Bagi kami, Fasha Sandha memang tak bersalah dalam hal nie sebab dia sekadar datang untuk shooting jer. Tak sangka plak bleh bertembung dengan Nora Danish kat tempat shooting tue. Memang Fasha datang lebih awal daripada waktu sepatutnya, tapi rasanya bukan sengaja untuk berjumpa ngan Nora Danish. Maybe nak buat make up preparation kot.

Akhirnya dalam cerita pergaduhan siapa yang untung ? Umi Nazeera gak yang untung sebab watak Nora Danish tue dia jadi pengganti. Tapi kesian gak kat penerbit drama Spa Qistina nie. Dah 40 babak dah Nora Danish berlakon. Skang semua tue kena retake balik sebab Nora Danish dah tarik diri. Banyak gak tue rugi tue.

Kalau korang nak baca apa cerita sebenarnya yang terjadi, sila baca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | November 12th, 2009

fizz fairuz almy nadia

Rasanya satu Malaya dah tau kot Fizz Fairuz ngan Almy Nadia nie bercinta. Kalau anda tak tahu lagi maknanya anda sememangnya tak baca suratkhabar Bahasa Melayu. Sebab rasa-rasanya dah dekat berpuluh kali jugak Almy ngan Fizz Fairuz nie keluar suratkhabar mengaku diorang tengah jiwang karat tahap paku besi punya.

Rupa-rupanya dah dekat 3 tahun dah diorang nie bercinta. Itu yang Fizz Fairuz dah teruja kot. Tapi nasib baik Fizz Fairuz masih dapat kontrol “kemachoannya” sebab nak bagi Almy Nadia berlakon puas-puas.

[note]Bukan tak mahu berkahwin sekarang tapi saya bagi peluang untuk Almy berlakon sepuas-puasnya sebab dia nak sangat jadi artis. [/note]

Tapi kena hati-hati gak ye. Bercinta boleh tapi kalau lama-lama sangat nie banyak rintangan dan cabarannya. Lelebih lagi bila yang lakinya hensem macam Fizz Fairuz nie. Mesti ramai awek-awek gatal datang menggoda. Yang Almy Nadia nie jangan kira la plak kan. Mesti Dato’ Dato’ tua ada yang dah try nak cucuk line dah.

Tapi apa-apa hal pun kami di BeautifulNara sentiasa mendoakan agar Almy Nadia dan Fizz Fairuz berbahagia sehingga ke jinjang pelamin. All the best in percintaan anda berdua.