Written by AbangNara | March 17th, 2010

zaris nellydia

Dari gaya memang bukan nampak macam 16 tahun. Tapi itulah info yang diberikan oleh seorang pembaca yang menghantar gambar Zaris Nellydia nie.

Katanya si Zaris nie popular dengan lakonan dia dalam drama Spa Q. Kami secara ikhlas memang tak kenal si Zaris nie. Mungkin sebab dia nie masih baru dalam dunia lakonan.

Takper dik Zaris, harap-harap lepas nie makin popular ek. Tapi kalau boleh biarlah popular sebab bakat lakonan. Jangan popular sebab-sebab yang lain pulak. Lagipun awak tue muda lagi. Banyak lagi benda yang kena belajar ngan otai-otai dunia lakonan. Timbalah ilmu sebanyak mungkin.

Lagi gambar Zaris Nellydia, pelakon Spa Q dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Bukan senang nak paham isi pompuan, rupanya lelaki pun dua kali lima jer.

 
 
Written by AbangNara | March 16th, 2010

contest

Berita baik buat pembaca BeautifulNara,

BeautifulNara dengan kerjasama blog SetelKahwin bakal mengadakan satu contest yang memberikan anda peluang untuk memenangi hadiah wang tunai yang agak banyak. Jumlah sebenar masih dalam perbincangan tapi confirm berbaloi-baloi.

Tapi untuk layak menyertai pertandingan ini, anda semua kena jadi Fan Facebook BeautifulNara (klik sini) dan Fan Facebook SetelKahwin (klik sini). Kena jadi fan kedua-duanya sekali kalau tak penyertaan anda tak dikira. Sebabnya segala klu-klu tentang pertandingan ini hanya akan diberitahu melalui Facebook sahaja.

Tunggu apa lagi. Jadi fans kami sekarang dan nantikan update tentang contest ini selewat-lewatnya minggu depan. Tunggu ~~~~~~~

Written by AbangNara | March 16th, 2010

fesyen rambut baru fauziah ghaus

Wah ~~ Agak comel jugak si Fauziah Ghaus nie dengan fesyen rambut baru dia. Orang fesyen kata nie style “fringe”. Kami yang buta fesyen nie memang tak tau la apa menatang “fringe” nie. Kalau “fridge” tue kami tau la.

Selain menyerlahkan kecomelan, satu lagi kelebihan fesyen rambut Fauziah Ghaus nie ialah dapat menutup dahi jendul. Dahi si Fauziah Ghaus nie memang tak jendul, tapi kalau anda berdahi jendul, mungkin anda boleh cuba meniru fesyen rambut Fauziah Ghaus. Selain itu dapat jugak menghalang debu daripada bertapak di dahi anda.

Kalau nak menambahkan kecunnan diri anda, kami cadangkan cuba beli Sephora Maskara nie. Murah gila beb. Cuma USD 39 jer. Harga asal dia USD 104 tue. Diskaun dekat 70% jugak.

Disebabkan set maskara Sephora nie cuma boleh dibeli dan dihantar ke alamat di US, kami cadangkan anda guna perkhidmatan vsHub untuk memudahkan urusan pembelian dan penghantaran. Cuma daftar di vsHub dan anda akan diberi alamat US anda.

Jadi masa korang beli set maskara Sephora tue, alamat penghantaran tue letakkan alamat US yang telah diberi oleh vsHub. Nanti pihak vsHub akan setelkan penghantaran dari US ke depan pintu rumah anda. Mudah jer kan? Layari vsHub untuk maklumat lanjut.

Written by AbangNara | March 16th, 2010

Jeng jeng jeng (bunyi saspen). Bukak-bukak email hari ini ada seseorang yang menggelarkan dirinya sebagai Kak Long telah berkongsi gosip agak panas. Kata Kak Long, Noh Hujan dan kekasih hatinya, Nina dari Teh Tarik Crew sedang bercuti-cuti Malaysia di Pulau Perhentian.

Kebenaran cerita ini sudah semestinya tidak diketahui sebab namanya pun dah gosip. Mungkin ada benarnya jugak sebab kalau tak silap kami, baru-baru ini adalah hari jadi Noh. Mungkin bersempena dengan besday Noh meluangkan sedikit masa untuk celebrate dengan kekasih hati yang tercinta di Pulau Perhentian.

Kata Kak Long lagi mereka sudah ada di Pulau Perhentian dekat 2, 3 hari jugak. Baguslah begitu. Sekali sekala rehatkan badan apa salahnya kan? Jangan kerja sampai badan rasa nak meletup.

Kalau betul lah berita yang disampaikan ini harap-harap Noh dan Nina (matching pulak nama diorang dua nie) tak pergi berdua jer. Bahaya kalau berdua-duaan nie. Lagi-lagi di tempat romantik macam kat Pulau Perhentian. Kami percaya Noh dan Nina ada bawak kawan masing-masing untuk temankan diorang.