Written by AbangNara | September 1st, 2010

majlis berbuka puasa beautifulnara

Ahad yang lepas, satu majlis berbuka puasa BeautifulNara telah diadakan di Qaseh Bistro, Shah Alam. Meriah tak hengat dengan kehadiran rakan-rakan BeautifulNara. Kebanyakkan yang hadir sememangnya telah mengenali sesama sendiri menyebabkan kemesraan yang ada terserlah jua.

Jutaan terima kasih kepada semua yang sudi hadir(you know who you are) termasuklah buat saudara Eyriqazz dan Jejai. Semoga ikatan silaturahim yang wujud akan terus berkekalan. Kepada mereka yang nak hadir tapi masih segan-segan, mungkin gambar-gambar yang kami sharekan di sini membuatkan anda hilang rasa malu itu.

Lagi gambar semasa majlis berbuka BeautifulNara dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Lepas nie kita buat tour Raya pulak. Terima kasih sekali lagi kepada semua yang sudi hadir.

 
 
Written by AbangNara | September 1st, 2010

rozita che wan

Pergh. Gila beza gambar Rozita Che Wan time kawin dulu. Tapi still maintain cun melecun. Apa cerita agaknya bekas suami Rozita Che Wan. Mesti kecewa melihat bekas isteri makin cun melecun sejak diceraikan.

Kita tunggu pulak bila Rozita Che Wan nak berkahwin untuk kali kedua. Mesti lagi meriah dan lagi gah. Sesiapa tolong gi masuk meminang dia nie. Gambar ehsan ZonArtis.

Written by AbangNara | September 1st, 2010

norman memey bertunang

Mati-mati kami ingat Norman dan Memey nie dah kawin rupanya baru nak bertunang raya keempat nie. Dari apa yang kami dengar, mereka berdua bakal berkahwin awal tahun depan. Ada sesiapa kecewa Memey diambil oleh Abang Norman yang kacak bergaya ini?

Apa pun tahniah kepada mereka berdua sempena pertunangan ini. Nanti kalau ada gambar majlis pertunangan Norman dan Memey kami akan uploadkan.

P.S: Ada berani nak rempit ngan minah nie?

Written by AbangNara | August 31st, 2010

aida aris kahwin

Rasanya macam jarang dibuat orang, tapi Aida Aris akan bernikah Sabtu ini di bulan Ramadhan. Agak pelik jugak tapi kalau perkara baik buat apa nak ditangguhkan. Mungkin Aida Aris ingin berhari raya dengan status seorang isteri. Kalau nikah lambat nanti tak dapat bermaaf-maafan dengan suami tercinta di pagi hari raya. Oh ya, untuk yang tak tahu, Aida Aris adalah seorang janda manakala suaminya adalah seorang duda anak dua.

Bila ditanya kenapa nampak macam tergesa-gesa ajer nak berkahwin, inilah jawapan Aida Aris:-

[note]Kami hanya mendapat kebenaran untuk berkahwin baru-baru ini dan terus mengadakan majlis nikah pada bulan yang mulia ini. Kami juga tidak merancang untuk mengadakan majlis resepsi perkahwinan seperti bersanding selepas ini kerana lebih mementingkan majlis akad nikah dahulu. [/note]

Apa-apa pun tahniah kami ucapkan kepada Aida Aris atas perkahwinan ini. Semoga berbahagia.