Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 14
Written by Bella | December 7th, 2017

Sejak beberapa hari lalu, ramai juga yang mempertikaikan cara Neelofa menemu bual penyanyi lagu viral Tak Tun Tuang iaitu Upik Isil di dalam rancangan MeleTOP. Mereka menyifatkan Neelofa kelihatan sedikit berlagak, kasar dan seakan tidak ikhlas untuk melayan Upiak sebagai tetamu rancangan tersebut.

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau tidak pernah berniat sebegitu dan memohon maaf jika ada yang menganggap beliau ingin merendah-rendahkan Upiak.

Ketika mengacarakan program itu bersama Nabil Ahmad, kami sangat seronok menemubualnya. Kami ketawa kerana dia memang seorang yang kelakar dan spontan.

Cuma, ketika program itu bersiaran, saya dan Nabil tidak faham bahasa yang digunakan kerana loghat penyanyi dari Bukit Tinggi, Padang, itu sangat pekat, hinggakan saya sendiri terpaksa ulang soalan dan apa yang diperkatakannya berkali-kali. Saya cuba memahami apa yang dituturkan olehnya sebaik mungkin sebelum melontarkan soalan seterusnya.

Jika ada yang salah anggap dan nampak diri ini kasar atau bersikap kurang ajar, saya dengan rendah hati memohon maaf.

 

Kadang-kadang memang kita akan kelihatan agak kekok kerana susah untuk memahami bahasa lain bukan? Mungkin itu yang dialami oleh Neelofa. Apa-apa pun, beliau sudah pun memohon maaf dan harap ia tidak berpanjangan. Bukan mudah sebenarnya hendak menjadi pengacara di program secara langsung.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Video : YouTube MeleTOP

 
Written by AbangNara | December 6th, 2017

Sememangnya warna merah ni memang nampak exclusive dan fashionable, tak perlu nak dipadan kan dengan aksesori yang mewah, ia pasti nampak lebih terserlah dan menawan. Banyak jugak artis Malaysia yang menggemari warna merah ini, dalam erti kata lain anda tak perlu ‘try hard’ untuk nampak exclusive.

OPPO Malaysia baru sahaja melancarkan OPPO F5 6GB Red Edition dan kali ini Neelofa sebagai duta OPPO, akan mewakili OPPO F5 6GB Red Edition ini. Baru – baru ini OPPO Malaysia juga telah membawa neelofa ke shanghai bagi menghadiri Victoria Secret Fashion show dan neelofa sendiri membawa dan menggunakan OPPO F5 6GB Red Edition ini di pertunjukkan fashion tersebut. Memang power habis.

Neelofa, Duta OPPO F5 6GB Red Edition

Perempuan dan selfie berpisah tiada. Tapi lelaki sekarang pun jangan pandang sebelah mata ye. Diorang pun kaki selfie jugak. Lebih-lebih lagi kalau handphone tu ada fungsi beautify yang boleh menghasilkan gambar yang terus cantik tanpa perlu sebarang edit. Kalau macam ni gaya, sehari tak terkira berapa kali nak selfie. Masuk kereta pun nak selfie beb!

Tapi tak semua handphone boleh hasilkan gambar yang cantik bila berselfie ni taw. Kadang-kadang dah 50 keping gambar yang kita ambil pun, satu pun belum tentu cantik pada mata kita. Hidung sengetlah, senyum lebar sangat lah. Aishhh macam-macam! Ada tu, sampai lubang pori pun boleh nampak! Jujur sangat kamera tu haha.

Sekarang zaman dah terlajak canggih. Banyak sangat dah handphone yang boleh hasilkan selfie yang cantik. Tetapi kena pandai pilih jugak. Kadang-kadang ada jugak yang berikan hasil gambar yang nampak ‘fake’ sangat weh! Nanti kalau dah upload di FB semua kecam sebab nampak sangat editnya. Haha.

OPPO F5 6GB Red Edition ini mempunyai fungsi AI Beautify yang memboleh kan selfie korang nampak semula jadi cantik. Ini kerana ia mempunyai fungsi AI Beautify yang boleh mengesan tona kulit, umur dan jugak jantina, bukan itu sahaja, ia jugak mempunyai 200 facial spot yang memberikan selfie nampak lebih semula jadi. Dan neelofa jugak mengakui akan kehebatan OPPO F5 6GB Red Edition ini, kerana posting beliau mencecah 200++ ribu like! Power betol.

Di ambil dengan OPPO F5 6GB Red Edition

Di ambil dengan OPPO F5 6GB Red Edition

Selain 5 sebab di atas, OPPO F5 6GB Red Edition ni best jugak sebab skrin depan sebesar 6″ FHD+ yang dijana pemproses MediaTek Helio P23, dan kapasiti phone sebesar 6GB RAM dan 64GB ROM jadi korang boleh simpan gambar selfie banyak – banyak.

OPPO F5 6GB Red Edition

OPPO F5 6GB Red Edition

Phone ni belum lagi masuk Malaysia, dan kalau korang nak dapat kan phone ni boleh Pre – Order di http://www.oppostore.com.my/products/f5red/, dan yang paling best, pada 1000 yang terawal Pre – Order OPPO F5 6GB Red Edition ini, korang berpeluang untuk dapat kan Edisi Terhad casing yang di perbuat dari batu  swarovski berserta dengan gift box. Jadi korang jangan la tunggu lama- lama , cepat  pre – order OPPO F5 6GB Red Edition ini dan dapat kan casing yang bukan biasa – biasa tau, ada batu swarovski lagi. Bolehlah nak acah-acah bergaya lepas ni. Kawan-kawan korang pasti cemburu nanti. Hehe.

OPPO F5 G6B Red Edition

OPPO F5 G6B Red Edition

 

 

Mana yang berhajat nak tukar phone tu, bolehlah survey-survey OPPO F5 6GB Red Edition ni cepat-cepat ye. Lagi bagus kalau korang buat order paling awal pada 6 Disember pada pukul 12.30pm. Harga seunit adalah RM1698. Sangat berbaloi dan setanding dengan kualiti yang ada pada Oppo F5 6GB Red Edition ini. Bukan selalu dapat pakai Swarovski. Nak beli sendiri memang fikir 10x lah jawabnya. Haha.

Info lanjut dan pra tempahan, layari http://www.oppostore.com.my/products/f5red/ dan segala maklumat lanjut boleh ke Facebook OPPO.

Written by Bella | December 6th, 2017

Drama Dendam Aurora menerusi Slot Tiara di Astro Prima sudah hampir tiba ke penghujungnya dan tidak lama sahaja lagi drama Syurga Yang Kedua gandingan mantap Fasha Sandha,  Zarul Husin serta Siti Elizad sebagai pelakon utama bakal ditayangkan.

Untuk pengetahuan semua, drama yang dinantikan ramai ini adalah adaptasi daripada sinetron popular Indonesia dan ia berkisarkan kisah hidup berpoligami dan memaparkan kisah konflik kesetiaan, pengorbanan, persahabatan, perkahwinan serta pengkhianatan demi mencapai kebahagiaan terindah.

Drama 70 episod arahan Zamri Zakaria dan Bahri Umar ini turut membariskan pelakon lain seperti, Datuk Jalaluddin Hassan, Sherry Ibrahim, Azizah Mahzan, Beego, Dynas Mokhtar, Afifah Nasir dan ramai lagi.

Ia bakal menemui penonton bermula 12 Disember ini setiap Isnin hingga Jumaat jam 6 petang di Astro Prima dan Maya HD.

SINOPSIS SYURGA YANG KEDUA

Konflik antara anak menantu dan ibu mertua. Daniel dan Sabrina sudah lama berkahwin namun masih belum dikurniakan cahaya mata. Suatu hari ibu Daniel menyuruh Daniel berpoligami dan berkahwin dengan Doktor yang merawat ibunya iaitu Vivy.

Jom kita lihat foto- foto sewaktu majlis pelancaran drama Syurga Yang Kedua dengan membaca entri ini sepenuhnya.

 
Written by Bella | December 6th, 2017

Kemesraan Mawar Rashid bersama dua orang anak tirinya, Raden Ahmad Rayyan dan Raden Seri Raysaa Chanela disalah erti oleh sesetengah pihak yang menuduh Mawar hanya ingin sekadar menunjuk beliau boleh menjadi seorang ibu tiri yang baik.

Namun, Mawar menafikan tuduhan tidak berasas itu dan memberitahu beliau memang seorang yang sukakan kanak-kanak serta ikhlas menyayangi mereka seperti anak kandungnya sendiri.

Bagi yang mengenali saya, pasti tahu saya sukakan kanak-kanak dan sangat rapat dengan tujuh anak buah saya. Apabila menerima Raf sebagai suami, saya sentiasa berdoa diterima baik anaknya. Alhamdulillah doa saya dikabulkan. Saya menganggap mereka anak sendiri dan sangat gembira bersama mereka. Apa yang pasti saya ikhlas menyayangi mereka. Ia bukan dibuat-buat. Keikhlasan itu biarlah antara saya dan Allah saja tahu. Orang lain tiada hak menilai saya.

Mawar cukup teruja dan bahagia menjadi ibu sekarang dan mengakui anak-anak Raf kini lebih rapat dengannya berbanding dengan ayah mereka sendiri.

Sumber Berita : Harian Metro

Page 14 of 3,542« First...1213141516...203040...Last »