Written by AbangNara | April 14th, 2010

aril rain

Tak sangka yang idola Aril AF7 ialah Rain, penyanyi dan pelakon tersohor dari Korea. Memang lain daripada yang lain. Dengar sikit kata-kata dari Rain wannabe nie:-

[note]Memang saya selalu berangan ingin jadi seperti Rain. Malah, saya ingin mengecap populariti dan kejayaan yang ‘lebih besar’ daripadanya. Imej dan pesona yang ditampilkan olehnya bukan sahaja terbina dalam tempoh yang singkat, malah memberi impak kepada perkembangan muzik sejagat. Saya ingin berjaya dalam bidang seni ini seperti Rain. Perubahan muzik dan dunia hiburan hari ini menuntut seorang penghibur itu untuk tampil dengan pakej lengkap yang merangkumi lagu, imej dan aura yang hebat untuk berjaya. [/note]

Selaku peminat industri hiburan Korea, meh kami betulkan sedikit tentang kata-kata Aril nie. Rain tidak mengecapi keglameran dalam masa yang singkat. Rain sebelum dikeluarkan sebagai seorang artis telah pun ditrain dekat 7, 8 tahun supaya betul-betul bersedia untuk menjadi seorang artis. Bukannya macam sesetengah artis program realiti yang belajar setakat 2 3 bulan. Tup-tup dah boleh keluar jadi artis.

So nasihat kami, jangan berharap untuk menjadi Rain jika anda tidak membuat persiapan yang secukupnya. Banyak lagi benda yang Aril perlu belajar dan contohi Rain. Mungkin boleh try toughkan badan setough badan Rain. Barulah lebih nampak jantan gitu. Tak gitu?

 
Written by AbangNara | April 14th, 2010

aishah sinclair mengandung

Kawan kami yang dah kawin selalu cakap yang kalau isteri diorang nampak lebih seksi, menggoda dan menarik bila mengandung. Mula-mula kami ingat dia kencing je. Tapi lepas tengok gambar Aishah Sinclair yang tengah mengandung 5 bulan nie kami terpaksa bersetuju dengan kata-kata dia. Memang Aishah Sinclair nampak lebih cantik dan menawan selepas mengandung. Apa pendapat anda?

Tahniah kepada Aishah Sinclair dan suami kerana bakal menimang cahaya mata pertama mereka tak lama lagi. Kami doakan semoga Aishah Sinclair dan kandungan selamat sehingga dilahirkan. Tahniah sekali lagi.

Written by AbangNara | April 14th, 2010

tweeter fasha sandha

Nampaknya perang Twitter antara Fasha Sandha dan seseorang itu masih belum tamat lagi. Ada sahaja benda-benda baru yang ditulis oleh dua orang artis nie. Nasihat kami di sini, sudah-sudah la tue. Anda masing-masing ada peminat sendiri. Anda masing-masing akan cakap diri anda betul dan tak bersalah. So daripada bergaduh tak tentu pasal, baik tingkatkan mutu kerja dan mutu lakonan. Lagilah peminat bertambah dan makin sayang kepada anda berdua. Tak gitu?

Hal ini mungkin tak ada kaitan dengar artikel ini tapi cuba ada cari sesuatu yang tidak kena dengan gambar Fasha Sandha di bawah nie. Kalau jawapan anda betul, Abang Nara akan cuba bawak balik bunga sakura dari Korea untuk kenang-kenangan anda. Ushar betul-betul gambar di bawah dan cuba cari sesuatu yang agak pelik.

gambar fasha sandha

Written by AbangNara | April 13th, 2010

Sungguh diva sekali abang Azwan Ali kita dalam trailer untuk Projek Alpha 2 nie. Memang kalah kedivaan Abang Nara masa Projek Alpha yang pertama dulu. Habis kena marah kak Redmummy. Kesian plak kami tengok. Tapi apa-apa pun memang hebat Azwan Ali nie. Apa-apa pun video trailer Project Alpha Musim Ke 2 yang kat atas nie memang gempak gile di mata kami.

Selain dari Azwan Ali, Projek Alpha 2 nie mengumpulkan lagi 6 top blogger Malaysia seperti Ninie Ahmad, Niki Cheong, Kyspeaks, Klubbkidd, Cheeserland dan Shaolin Tiger. Kesemuanya best-best belaka lagi-lagi Ninie Ahmad yang badan dia boleh liang lentuk macam ular. Kalau korang nak tau rahsia dia, kenalah layan Project Alpha Musim Ke 2 yang akan bermula minggu depan. Semua video boleh ditengok di www.projectalpha.com.my.

Project Alpha dibawakan khas untuk anda oleh Adidas Action 3, P1 Wimax dan juga MAS Airlines. Jangan lupa tengok sebab banyak gak selebriti-selebriti Malaysia yang terkenal akan keluar time episod Azwan Ali nanti. Lisa Surihani kesayangan Abang Nara pun ada jugak.