Written by AbangNara | January 8th, 2014

Impian untuk melihat Nur Fazura mengacarakan program Nona nampaknya tidak akan kesampaian. Ini kerana Fazura telah pun menolak tawaran tersebut kerana terikat dengan komitmen lain. Abang Nara agak kecewa sebenarnya. Fazura memang sesuai dengan Nona kerana dirinya memang “vogue”, bergaya dan ekslusif. Sesuai dengan tema program Nona itu sendiri.

fazura tolak nona

Kata Fazura kepada Berita Harian hari ini:-

Memang Faz ada terima tawaran daripada penerbit eksekutif Nona, Ezzah Aziz Fawzy, yang mahukan Faz jadi pengacara Nona. Terus-terang Faz sangat terharu apabila beliau sendiri datang ke butik Faz untuk bertanyakan hal itu.

Bagaimanapun Faz terpaksa menolak tawaran berkenaan secara baik kerana kesuntukan waktu, selain terikat dengan pelbagai komitmen yang dipersetujui lebih awal. Insya Allah jika ada rezeki Faz pada masa akan datang, Faz akan terima.

fazura tolak nona

Namun begitu diharap anda semua tidak salah faham. Tawaran yang diberikan kepada Fazura bukanlah untuk menantikan pengacara sedia ada iaitu Neelofa dan Fara Fauzana. Namun ia adalah tawaran sebagai pengacara jemputan. Terang penerbit eksekutif Nona iaitu Ezzah Aziz Fawzy:-

Memang kami ada menawarkan kepada Fazura untuk menjadi pengacara Nona, namun ia bukanlah untuk menggantikan sesiapa. Sebaliknya ia lebih sebagai pengacara jemputan.

Manalah tahu jika ada pengacara tetap yang bercuti atau ada hal yang tak dapat dielakkan, sekurang-kurangnya adalah juga pengganti.

Kontrak untuk 2 pengacara Nona sebleum ini sudah pun diperbaharui. Jadi mana mungkin ada bakal menggantikan sesiapa.

fazura tolak nona

Jadi kepada peminat-peminat Neelofa, bolehlah anda menarik nafas lega. Mungkin satu hari nanti apabila Faz sudah ada kelapangan, kita boleh melihat gandingannya dengan Neelofa mengendalikan Nona. Mesti kebabom punya. Kedua-duanya pun memang ada daya tarikan tersendiri. Tak gitu? Beberapa lagi gambar terbaru Fazura dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
mawar fareedaP.S: Ingin tampil secantik Mawar, isteri Fizo Omar? Ingin nyata jelita? Rahsia kelihatan menawan dengan tudung terkini dari Fareeda. Jangan bertangguh lagi…layari segera Facebook Fareeda Nyata Jelita sekarang juga.

 
 
Written by AbangNara | January 7th, 2014

Tahun 2014 adalah tahun permulaan untuk kami di BeautifulNara melakukan sesuatu yang istimewa buat anda semua, pembaca setia blog ini yang telah memberikan sokongan tidak berbelah bagi selama ini. Perancangan yang ingin kami lakukan ialah mewujudkan satu komuniti ekslusif BeautifulNara.
komuniti beautifulnaraAntara perancangan komuniti ekslusif BeautifulNara ini ialah:-

1. Maklumat terkini mengenai perkembangan dunia semasa yang tidak dikongsikan di sini.
2. Peraduan khas untuk pembaca BeautifulNara
3. Promosi, diskaun dan tawaran hebat daripada jenama-jenama besar untuk anda.
4. Interaksi lebih “direct” dengan kami
5. Aktiviti-aktiviti khas bersama pembaca akan diwar-warkan menerusi komuniti ini

Anda hanya perlu memasukkan nama dan email anda didalam borang di bawah. Selepas itu, jangan lupa periksa inbox email anda untuk mengaktifkan keahlian. Buat masa ini, sudah lebih 500 orang mendaftar dengan kami. Jangan lepaskan peluang ini.

Terima kasih diucapkan atas kesudian anda. Anda semua memang awesome.

UPDATE: Tahukah anda mereka yang telah menjadi ahli kami berpeluang memenangi RM500 bulan ini? Tunggu apa lagi? Takkan taknak dapat wang tunai semudah ABC ini kan? Letakkan email dan nama anda di borang di atas dan anda berpeluang untuk menang. 

Written by AbangNara | January 7th, 2014

Johan Raja Lawak berjaya memenangi saman RM1 juta ke atas Juara Film Production Sdn. Bhd. dan pengarah, Mohd. Javed Mohd. Nizar. Keputusan itu telah diumumkan Hakim Mahkamah Tinggi, Datuk Su Geok Yiam.  Johan memenangi saman tersebut akibat kecederaan di dahi yang dialaminya selepas dibaling gelas kaca.
johan menang saman

Kejadian ini telah berlaku pada tahun 2010. Pada Jun 2010 lalu, Javed telah membaling gelas kaca ke arah Johan sehingga mengalami kecederaan di bahagian dahinya ketika sedang berbincang di sebuah restoran. Johan mengambil keputusan untuk menyaman Javed berikutan tindakan pengarah berusia 33 tahun dan menuntut ganti rugi sebanyak RM1 juta.

johan menang saman

Javed turut dituntut agar meminta maaf secara terbuka dan menarik balik surat dan email yang diedarkan kepada persatuan-persatuan dan media bagi menjelaskan keadaan tersebut serta merta mengenai berita palsu mengenainya. Ozlynn Wati Ismail atau Ozlynn yang mempertahankan suaminya daripada terus menjadi mangsa pukul, turut ditendang di beberapa bahagian badan!
johan menang samanBaca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui kisah lengkap tragedi yang telah berlaku terhadap Johan. Info asal Berita Harian.

 
Written by AbangNara | January 7th, 2014

Dunia Internet memang macam-macam ragam. Kalau dulu hendak mengikuti perkembangan artis kena beli majalah Mangga, Media Hiburan dan URTV, sekarang ini dengan kewujudan Instagram dan Twitter, kesemuanya berada di hujung jari. Agak menyedihkan perkara yang terjadi kepada Shila Amzah ini. Gambar berbaju pengantin yang dikongsi menerusi akaun Instagramnya digunakan untuk membuat berita palsu kononnya dia sudah berkahwin.

shila amzah dah kahwin

Berita palsu ini disebarkan menerusi Facebook Page Shila Amzah yang palsu. Daripada “screenshot” di atas, lebih kurang 230,000 ribu LIKE telah diterima untuk laman ini. Satu angka yang cukup besar. Menggunakan gambar Shila berbaju pengantin, pengendali laman ini menulis caption “Married! Hahaha” yang telah menimbulkan persoalan di kalangan peminatnya.

shila amzah dah kahwin

Untuk makluman anda, Shila Amzah memakai baju pengantin bersempena persembahan tahun baru 2014 yang menggunakan tema perkahwinan. Gambar-gambar dirinya memakai pakaian tersebut telah pun dikongsikan di akaun Instagramnya. Bengang dengan tindakan si pemilik laman Facebook palsu ini, Shila Amzah bertekad untuk mencari pemiliknya sehingga jumpa.

This is wayyyyyyy tooo much!i am not married!!! And Sha tak create controversy apa pun…Fake acc kat fb ni sgt melampau!!!!!!!!!!!!!!!!boleh stop tak?dah la ramai yang like page penipu ni…sha akan cari owner account ni sampai dapat.. PLS SEBARKAN.

Buat peminat Shila Amzah, pastikan anda mengikuti akaun Instagram dan Twitter Shila Amzah yang betul. Rasaya sietakat ini Shila Amzah tiada akaun Facebook yang rasmi. Jangan terikut yang palsu pulak. Takut informasi salah. Apa pun, Abang Nara kongsikan beberapa lagi gambar Shila Amzah dalam baju pengantin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.