Written by AbangNara | February 2nd, 2010

siti nurhaliza

Akhirnya Siti Nurhaliza mengaku yang dia bukanlah memakai tudung tetapi sekadar berselendang sahaja. Semalam dalam rancangan Terjah TV3, Dato’ Siti Nurhaliza telah pun membuat kenyataan yang bunyinya lebih kurang macam nie :-

[note]Saya hanya berselendang, bukan bertudung. Saya tahu ini bukan cara bertudung. Cara bertudung spt kakak-kakak dan adik tu. (sambil menuding jari). Jangan ikut saya. [/note]

Nampaknya selama nie memang Siti Nurhaliza tau yang cara pemakaian selendang dia nie menjadi topik hangat. Mungkin sebab dia terlepas berjanji akan memakai tudung pas balik umrah hari tue. Tapi tup-tup tengok lepas balik umrah masih tersembul lagi rambut dia.

Pendapat kami, mungkin Dato’ Siti Nurhaliza belum bersedia sepenuhnya untuk memakai tudung seperti cara sebenar. Sama-samalah kita doakan agar dia cepat-cepat terbuka hati. Benda baik jangan dibiar lama-lama. Lagi cepat lagi bagus kan? Apa pendapat korang?


 
Written by AbangNara | February 2nd, 2010

tiz zaqyah

Yeeehaaaaaaaa ~~ Menjerit kegembiraan kami apabila Tiz Zaqyah kata yang dia dan Remy Ishak cuma kawan biasa je. Bukan kami nak mengorat dia, cuma tumpang happy kepada anda-anda di luar sana yang menaruh hati kepada Tiz. Kiranya Tiz masih single, boleh dingorat dan mungkin menunggu untuk dingorat oleh anda. Kami cadangkan anda try ngorat dia. Mana tau rezeki anda.

Cuba dengar sikit apa Tiz cakap mengenai kata-kata Remy Ishak yang mengaku dia rapat dengan Tiz Zaqyah.

[note]Oh… really? We’re just friends. Nothing more. Fokus saya sekarang hanyalah pada kerjaya. Soal cinta tu bukan keutamaan saya buat masa ini. [/note]

Tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai try ngorat si Tiz nie. Eh sebelum terlupa kami rasa Tiz bakal menang ABPBH 2009 untuk kategori Pelakon TV Wanita Popular. Memang meletop nama dia time 2009 hari tue sebab drama Nur Kasih kan?

Written by AbangNara | February 2nd, 2010

lisa surihani

Sebenarnya kami letak gambar-gambar artis Malaysia semasa malam bersama bintang FINAS nie sebab ada Lisa Surihani je. Super duper cute dia nie. Ayu semacam je. Renungan mata Lisa memang mencairkan. Menusuk tajam ke dalam jiwa raga kami. Ternyata kami tewas dengan renungan dia.

Ada gak gambar Melisa Saila yang tetap maintain macam umur 20-an. Serius muka dia tak berubah langsung. Sebijik macam dulu. Kalau tak caya korang kena tengok gambar dia dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan CuteCarry.

 
Written by AbangNara | February 1st, 2010

fasha sandha hisap rokok

Fasha Sandha. Satu nama yang sentiasa penuh dengan kontroversi. Kontroversi dengan Facebook I Hate Fasha Sandha, kontroversi gambar mesra dengan bekas suami Nora Danish dan hari ini kontroversi gambar Fasha Sandha hisap rokok. Katanya gambar nie diambil semasa sambutan hari jadi Fasha Sandha.

Kami taknak salahkan Fasha Sandha kerana merokok. Kami pun ramai jugak kawan-kawan perempuan yang hisap rokok. Cuma nasihat kami kepada artis-artis Malaysia nie, kalau boleh janganlah amik gambar time tengah hisap rokok ke, pegang botol arak ke, menari tak ingat dunia ke. Anda tue tumpuan ramai. Jadi berhati-hatilah dengan kelakuan anda.

Lagi gambar Fasha Sandha dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar ehsan ZonArtis.