Written by AbangNara | March 3rd, 2010

final raja lawak 4
Terima kasih kepada pihak Astro yang telah sudi untuk membenarkan kami menjemput 10 pembaca bertuah untuk menonton final Raja Lawak 4 Ahad ini. Sebelum kami bagitau cara-cara nak memohon, baca details tentang final Raja Lawak ini dulu:-

Tempat: Auditorium MBSA, Shah Alam
Tarikh: 7 Mac 2010, Ahad
Jam: 8.00 malam

Disebabkan tempat adalah terhad, apa yang anda perlu lakukan ialah menghantar email ke borakartis@gmail.com. Pastikan anda sertakan nombor telefon, nama sebenar dan nama manja anda. Kalau korang nak bawak awek/pakwe/bini/bekas bini pun sila bagitau sekali dalam tue. Nanti kami bagitau boleh ke tak.

Pastikan yang korang betul-betul boleh datang sebelum menghantar email tue. Check dulu jadual korang. Kesian kat orang lain yang nak datang tapi tak dapat datang disebabkan korang yang gatal-gatal nak join tapi sebenarnya memang tak boleh nak join pun. So jangan susahkan orang lain ye.

Nanti kami akan update senarai mereka-mereka yang dapat tiket ke final nie. Jangan risau ini bukan satu gurauan di bulan Mac. Terima kasih sekali lagi kepada pihak Astro yang sudi memberikan tiket ini kepada kami dan anda semua. Jom join ramai-ramai.

P.S: Kalau korang tak boleh join tapi rasa-rasa ada kawan yang nak join, tolong sharekan news nie kat Facebook. Nampak kan huruf “F” warna biru kat atas belah kanan nie? Klik je tue nanti korang boleh share benda nie kat Facebook korang. Thanks a lot.

 
Written by AbangNara | March 2nd, 2010

Dulu ada kami keluarkan carta 10 Artis Malaysia Paling Seksi. Malah kebanyakan gambar-gambar yang kami keluarkan di sini adalah gambar selebriti-selebriti wanita Malaysia. Kami pasti ramai pembaca-pembaca wanita kami yang kecewa dengan kami. Kami pasti anda mahukan carta untuk artis-artis lelaki pulak.

Jadi untuk tidak menghampakan anda, kami bawakan carta 5 Selebriti Bujang Terhangat Malaysia untuk tatapan anda semua. Kalau rasa ada artis lelaki hot yang kami tertinggal, sila maklumkan kepada kami di ruangan komen. Kami akan cuba update carta ini dari masa ke masa.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui siapa yang kami calonkan untuk carta 5 selebriti bujang terhangat Malaysia ini.

 
Written by AbangNara | March 2nd, 2010

nabil raja lawak

Terkedu lidah ini bila mendengar yang pengarah filem Lu Fikirlah Sendiri, Aminah Rhapor tetap akan meneruskan penyamanan ke atas Nabil Raja Lawak. Inilah akibat kenyataan tak sayang mulut Nabil pasal filem lakonan dia tue. Kami ingatkan kes ini akan berakhir tanpa aksi saman-menyaman, nampaknya kami silap.

[note]Saya dan seorang lagi penerbit filem ini, Datuk Suhaimy Othman tetap akan menyaman Nabil kerana ramai yang enggan menonton LPSdM disebabkan kenyataannya semasa tayangan perdana filem itu. Saya mendapat tahu respons itu menerusi cakap-cakap orang di Internet. Itu pun sudah membuktikan yang penonton tidak mahu menontonnya. [/note]

Adakah Aminah Raphor membaca komen-komen anda semua di entri tentang filem Lu Fikirlah Sendiri yang pernah kami keluarkan dulu? Nampaknya ada impak jugak penulisan kami dan kata-kata anda semua. Siapa kata blog tak ada kuasa? Sedikit sebanyak mempengaruhi jugak orang seperti Aminah Rhapor nie.

Walaupun filem Lu Fikirlah Sendiri nie mengutip RM2.1 juta (not bad jugak tue), tapi nampaknya saman akan tetap diteruskan. Semoga perkara ini menjadi pengajaran buat Nabil dan juga artis-artis lain. Jangan main cakap lepas je. Sama-samalah kita mengambil pengajaran daripada peristiwa ini.

Written by AbangNara | March 2nd, 2010

betty benafe

Seram sejuk sekejap kami dibuatnya melihat kegothikan gambar Betty Benafe nie. Bulu mata dia panjang semacam je. Lagi panjang dari bulu mata unta nie. Mungkin keadaan di studio agak berhabuk. Itu yang dia pakai bulu mata panjang mengalahkan Rozita Che Wan. Kalau Azwan Ali mesti dia akan cakap “Kelas gitu nyah ~~~

Dahulunya kami fikirkan artis Malaysia nie tak cukup duit beli kain jer, tapi lepas tengok gambar Betty Benafe kami dah buat kesimpulan baru. Tahap kemiskinan diorang semakin tegar sehingga terpaksa recyle tali bra letak kat depan baju. Wajarkah kami membuat tabung derma kepada artis-artis sebegini? Kesian pulak kami tengok diorang.

Lagi gambar Betty Benafe dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Terima kepada sengkuang basi yang menghantar gambar ini. Anda juga boleh berkongsi gambar/gosip/pandangan menerusi email kami di borakartis@gmail.com Gambar asal dari blog RajaFaisal.