Written by AbangNara | May 19th, 2011

ziana zain

Pergh. Umur dah cecah 40 lebih tapi body macam anak dara. Respek dan tabik spring kepada Kak Ziana Zain yang pandai menjaga bodynya. Macam inilah baru disayangi suami. Kalau ramai wanita yang maintain meletup macam Kak Ziana Zain, confirm suami-suami di luar tak ada terfikir nak kahwin dua. Tak gitu?

Lagi gambar Kak Ziana Zain dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada QarlHaiqal.

 
 
Written by AbangNara | May 19th, 2011

khairul fahmi dan elia sudah bertunang

Setelah mendapatkan pengesahan daripada beberapa orang semalam, sememangnya Elia (Jejariruncing) dan Khairul Fahmi (penjaga gol bola sepak Malaysia) sudah sah bertunang. Tahniah Abang Nara ucapkan kepada mereka berdua. Nantikan gambar ekslusif pertunangan mereka di BeautifulNara kelak. Abang Nara doakan hubungan mereka berkekalan sehingga ke jinjang pelamin.
kad tunang elia

Comelnya kad tunang diorang nie.

Written by AbangNara | May 18th, 2011

artis bujang dari terengganu

Misterinya. Puas sudah Abang Nara meneka siapakah gerangan artis lelaki bujang berusia 29 tahun yang berasal dari Terengganu dan ditangkap akibat kes pecah rumah seperti yang dikeluarkan di Buletin Utama sebentar tadi. Menurut Buletin Utama, artis ini pernah menjadi artis rakaman sebuah syarikat di Kuala Lumpur dan pernah memenangi pertandingan rock dan balada. Mesti artis popular jugak kan?

Semasa tangkapan dibuat terhadap artis ini, dadah turut ditemui bersama dengan artis tersebut. Abang Nara dah habis blur memikirkan identiti sebenar artis ini. Kita tunggu berita lanjut nanti. Semoga penangkapan artis ini menjadi iktibar kepada kita semua. Sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.

Written by AbangNara | May 18th, 2011

tasha shilla

Sudah lama sebenarnya Abang Nara nak berkongsi dengan anda semua tentang Tasha Shilla, pelakon drama Gemilang yang pernah popular di TV3 suatu ketika dahulu. Tasha Shilla memang ada pakej. Wajahnya menarik, bakat lakonan not bad dan dengar cerita memang mesra peminat. Senang cerita Tasha adalah salah seorang pelakon yang memang boleh pergi jauh.

Kalau korang tak kenal Tasha Shilla, maka inilah peluang anda untuk mengenalinya dengan lebih rapat. Follow Twitter Tasha Shilla ataupun LIKE Facebook Tasha Shilla. Lagi 29 keping gambar Tasha Shilla dengan membaca entri ini sepenuhnya.