Written by AbangNara | December 2nd, 2010

mulan jameela

Asyik-asyik cerita artis Malaysia pun muak jugak kan? So hari ini kami bawakkan satu cerita tentang Mulan Jameela, penyanyi yang femes tak hengat dengan lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi. Dulu Mulan Jameela ini memang seksi gila kentang punya. Tapi sekarang sejak bercinta dengan Ahmad Dhani, Mulan Jameela sudah pun bertudung litup seperti gambar di atas.

mulan jameela

Respek kami kepada Ahmad Dhani yang mampu mengubah Mulan Jameela ke arah kebaikan. Kau memang jantan bro. Gambar di atas diambil semasa Mulan dan Ahmad Dhani melawat adik Ahmad Dhani yang baru beranak. Semoga Mulan kekal bertudung litup begini. Nampak cantik dan cute sangat-sangat. Tak gitu?

P.S: Mari menari Hindustan di pasar raya.

 
Written by AbangNara | December 2nd, 2010

Apa kejadahnya filem terbitan Ahmad Idham semenjak dua ini? Baru-baru ini kontroversi dialog “Nasik lemak 50 sen” dalam filem Cuti-Cuti Cinta, sekarang nie ada pulak dialog “Aku sangap lubang” dalam filem Aku Masih Dara. Apa dah tak ada idea nak buat dialog yang lagi bermutu ke? Ini confirm satu teknik murahan nak tarik penonton pergi tengok filem dia.

Dan kalau anda tengok trailer di atas, ada satu dialog yang berbunyi lebih kurang begini:-

[note] Sekarang ini pun ramai yang pakai tudung sebab nak sembunyikan love bite [/note]

What the fish? Dialog ini boleh timbulkan kontroversi. Kami faham genre filem ini adalah komedi tapi janganlah membuat dialog yang boleh mendatangkan persepsi negatif terhadap wanita bertudung. Dan rasanya tak ada pompuan kat dunia ini yang tiba-tiba pakai tudung semata-mata nak cover lovebite. Dah la si mak budak tue cakap sejuk hati tengok anak pakai tudung tapi sendiri tak pakai tudung. Macam agak tak logik kan?

Kami tak boleh nak kritik lebih-lebih filem Aku Masih Dara nie sebab tak tengok full lagi cerita ini. Apa pun kalau anda berminat, bolehlah pergi tengok di pawagam bermula 16 Disember ini. Apa pun kami harap Ahmad Idham boleh buat filem yang bermutu sedikit lepas nie. Janganlah asyik buat filem kontroversi murahan macam nie.

P.S: Sanggup ke korang makan makanan macam nie?

Written by AbangNara | December 2nd, 2010

bekas suami maya karin

Wow. Ketul-ketulan di badan bekas suami Maya Karin memang mampu mengcairkan hati Mak Limah sebelah rumah kami yang sudah lama bergelar ibu tunggal. Dah la muka handsome, badan pulak tough. Memang complete package nie. Kami dapat bayangkan betapa gembiranya Maya Karin apabila melihat ketoughan badan suaminya setiap malam. Hehehe.

Kesimpulan yang dapat kami buat ialah, walaupun anda berbadan tough dan bermuka handsome, itu tidak semestinya menjamin kebahagiaan rumah tangga anda. Akhir sekali yang penting ialah kasih sayang sesama suami dan isteri. Aceh, terasa macam Dr. Fadzilah Kam To Me la pulak. Hehehe.

Lagi gambar ketoughan bekas suami Maya Karin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Macam-macam sungguh idea buat tatu. Tengok boleh tiru jangan ye.

 
Written by AbangNara | December 1st, 2010

gambar anita sarawak

Lama tak dengar cerita pasal Anita Sarawak. Buat peminat-peminat Anita Sarawak, kami kongsikan kepada anda gambar terbaru Anita Sarawak. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kagumnya dengan keindahan masjid di seluruh dunia

P.S.S: Pakai Premium Beautiful ke Kak Nita?