Written by AbangNara | November 17th, 2009

nana era

Habis madu sepah dibuang. Akhirnya Nana telah ditamatkan khidmatnya di Era dan ditukarkan ke XFM. Tempatnya bakal digantikan oleh Dina yang dulunya jadi deejay di XFM (gambar atas sebelah kiri). Dengar-dengarnya Jumaat lepas ialah hari terakhir Nana di Era dan kini dia sedang cuti seminggu sebelum memulakan tugas baru di XFM.

Macam biasa pihak pengurusan AMP cakap benda nie semua untuk menaikkan rating radio-radio AMP. Mungkin kena marah kot sebab kalah ngan HOT FM masa kira rating baru-baru nie. Bagi kami tak guna pun tukar deejay sebab pendengar-pendengar pilih nak dengar radio bukan berdasarkan deejay. Tapi berdasarkan lagu yang dimainkan.

Pendapat kami, kalau nak naikkan rating Era masukkan la Abang Jem ke Era. Compem meletup. Hehehe. Lawak gile Salih Yaakob kat Sinar. Kalau masuk Era mesti gegak gempita punyalah nanti. Buat Nana dan Dina, semoga berjaya di tempat kerja baru. Berusahalah sebaik mungkin untuk menaikkan radio-radio anda selepas ini.

P.S: Kredit Xpax kitorang tak habis-habis semenjak Celcom buat program Double Bonus XXL nie. Leh dapat sampai 16% kredit dengan syarat guna minimum RM50. Memang berbaloi-baloi.

 
Written by AbangNara | November 16th, 2009

Ada sesiapa yang pergi ke konsert SIti Nurhaliza & sisters semalam? Kami tak pernah pegi konsert SIti, tapi cam biasa kompem mantap (kata orang). Tapi kalau Dato Siti memang tak perlu risau, pasti semua orang balik tidor dalam senyuman..

Written by AbangNara | November 16th, 2009

gadis melayu seksi

Wow. Tak percaya kami bila dapat email yang menyatakan awek-awek dalam gambar-gambar ini ialah awek-awek Melayu di satu event yang berlangsung kat KL baru-baru nie. Biar betik. Seksi tak hingat nie. Memang eksploitasi wanita tahap paling tinggi nie. Tengok jerlah muka laki-laki yang ada kat situ. Terbeliak bijik mata. Kalau kami pun compem akan terbeliak gak. Free show nie.

Tujuan berkongsi gambar-gambar gadis-gadis Melayu (tapi 2 3 kali tengok cam minah Indon pun ada gak) bukannya nak memalukan sesiapa. Cuma mungkin pihak yang berkaitan boleh jadikan benda nie sebagai pengajaran. At least untuk tahun-tahun mendatang leh dipantau. Kami di BeautifulNara sememangnya tak menyokong penggunaan wanita yang sebegini. Nampak murahan sangat~~

Kalau anda ada sakit jantung, diabetes, ataupun seorang duda yang telah lama kesepian, sila jangan tengok gambar-gambar ini. Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Kami dah buat double check yang sememangnya benda nie berlaku kat Malaysia. Apa pendapat anda?

 
Written by AbangNara | November 16th, 2009

siti nurhaliza

Ingat lagi gambar-gambar artis kat Malaysia International Fashion Week(MIFW) yang kitorang kongsikan baru-baru ni? Rupa-rupanya Dato’ Siti Nurhaliza pun ada gak kat sana. Siap jadi model lagi. Rasanya untuk koleksi baju Riezman. Tak sangka Dato’ Siti dah naik setaraf lagi dengan berjaya buat catwalk macam model-model professional. Tahniah~~

Lagi 18 gambar Dato’ Siti Nurhaliza di MIFW dengan membaca artikel ini sepenuhnya.