Written by AbangNara | March 25th, 2011

gambar intrend

Ramping bebenor Sharifah Amani nie. Sekali tengok macam orang Korea pulak. Ada sekali Abang Nara pernah terjumpa Sharifah Amani nie di majlis tayangan filem Hikayat Merong Mahawangsa. Memang kecik, comel dan innocent je muka dia. Macam anak patung. Memang genit sungguh Sharifah Amani ini!

P.S: Mungkinkah Sharifah Amani menggunakan korset Premium Beautiful untuk mendapatkan kerampingan ini?

 
Written by AbangNara | March 24th, 2011

 datuk m nasir ramli ms

Tahun 2011 ini ingatkan AC Mizal artis pertama yang akan bergelar Datuk. Tup-tup M. Nasir dengan Ramli MS dulu mendapat gelaran ini daripada Sultan Pahang. Nampaknya daripada gelaran “Sifu M. Nasir” kini kita kenalah panggil “Datuk M. Nasir”. Abang Nara memang percaya M. Nasir dan Ramli MS layak selayaknya mendapat gelaran Datuk kerana sumbangan mereka yang sangat besar dalam industri muzik tanah air.

Apa pun ucapan tahniah kepada M. Nasir dan Ramli MS sekali lagi atas gelaran ini. Kalau korang ada info mengenai bila tarikh AC Mizal betul-betul akan dapat gelaran Datuk bolehlah bagitau kat Abang Nara. Tak sabar nak ucap tahniah kat dia. Gambar kredit Mstar.

Written by AbangNara | March 24th, 2011

upiin ipin

Betul, betul, betul. Dengan kecomelannya, Upin dan Ipin kini semakin berkembang pesat. Bangga dengan adanya produk rakyat Malaysia yang mampu pergi ke merata negara. Dan paling terbaru, syarikat pencipta Upin dan Ipin, Les Copaque katanya nak buat game Upin dan Ipin pulak. Mesti comel kan?

upiin ipin

Buat masa ini, tarikh pelancaran rasminya masih lagi tidak diketahui lagi, namun ianya dijangka akan dilancarkan bersama-sama dengan filem Laksamana Upin dan Ipin, serta mengikut jalan cerita filem tersebut. Pembangunannya kini sedang dilakukan, dan melalui demo yang diperlihatkan oleh Les Copaque, permainan tersebut dijalankan sebagai aplikasi berasingan. Namun begitu, menurut pihak mereka, versi akhirnya kelak berkemungkinan besar akan menjadi permainan berasaskan pelayar web, membolehkan semua pengguna memainkannya dengan mudah.

Kalau nak mantap lagi buat version iPad dan iPhone. Mesti ramai yang main. Macam angry bird. Terima kasih kepada Amanz untuk info ini.

Written by AbangNara | March 24th, 2011

gambar elyana mengandung

Memang benar kata orang yang ibu mengandung ini wajahnya akan berseri lain macam sikit. Mungkin kalau diletakkan di tempat gelap, wajah-wajah mereka yang sedang mengandung akan glow in the dark. Kalau korang perasan, gambar terbaru Elyana yang sedang mengandung 3 bulan pun menyerlahkan keseriannya. Comel kan?

Dan seperti ibu-ibu mengandung yang lain, Elyana memang mengambil berat tentang perihal makanan. Satu langkah yang bijak buat Elyana untuk mengambil suplemen-suplemen tambahan. Membuatkan bayi dalam kandungan lebih sihat dan diri sendiri lebih bertenaga. Paling terharu bila suami Elyana pun turut sama join membantu isterinya. Inilah contoh suami mithali.

Bagaimanapun, sekarang ini saya sudah mula amalkan pengambilan suplemen untuk memastikan kandungan saya sihat. Selain kawan-kawan bagi tip, suami saya juga rajin membaca buku tentang penjagaan kesihatan wanita hamil ini. Jadi, dia pun sering galakkan saya supaya mengambil beberapa vitamin untuk kekal bertenaga

Elyana juga masih aktif menyanyi dan membuat persembahan walaupun sedang mengandung. Harap-harap jangan aktif sangat bila kandungan dah makin membesar nanti. Tak sabar rasanya nak tengok baby Elyana. Mesti comel macam maknya. Mari kita sama-sama doakan agar kandungan Elyana sihat sentiasa.

Lagi gambar Elyana yang sedang mengandung 3 bulan dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada portal GUA.

 

p:’s: Pakai korset untuk kembali Beautiful semasa dalam pantang, klik sini~~