Written by AbangNara | October 23rd, 2009

beautifulnara project alpha

Selamat pagi dan apa khabar anda semua?

Di pagi hari Jumaat yang indah ini, saya(Abang Nara) ingin memgambil kesempatan untuk membuat sedikit artikel yang lain daripada yang lain. Saya ingin mengucapkan jutaan ucapan terima kasih dan penghargaan kepada anda semua, pembaca BeautifulNara.com. Sesungguhnya ucapan ini lahir tulus dari hati saya yang hina ini kerana tanpa ada semua sememangnya BeautifulNara ini tak akan sepopular sekarang.

Saya tahu ramai yang semenjak dua ini agak kurang selesa dengan artikel-artikel yang kami paparkan tentang Project Alpha. Maaf saya pinta kepada mereka-mereka yang terasa begitu. Saya faham yang saya sepatutnya memperbanyakkan gosip-gosip untuk bacaan anda semua tetapi saya juga harap anda dapat memahami keadaan saya. Sebenarnya saya telah pun bersetuju untuk terlibat serta dengan Project Alpha dan sudah semestinya adalah tanggungjawab saya untuk mempromosi sebanyak boleh tentang video-video Project Alpha ini.

Di dalam Project Alpha ini, apa yang saya mahu kongsikan ialah bukan kehidupan saya yang tidak seberapa. Sekurang-kurangnya dengan menonton video-video BeautifulNara Project Alpha, dapatlah kalau tak banyak pun sedikit tips-tips blogging dari saya diapplykan dalam blog anda. Saya tahu saya memang nampak janggal dan kaku dalam lakonan, tetapi itulah yang terbaik dapat saya berikan. Jadi kalau rasa tak suka tengok Project Alpha pun tak apa sebab saya faham yang ianya tak sehebat mana.

Tapi tahukah anda bahawa sesungguhnya saya telah terpilih untuk membintangi Project Alpha dan juga tercalon untuk 2 anugerah Blog Awards Nuffnang(Best Entertainment Blog dan Most Influential Blog) adalah kerana anda semua? Sebab itulah saya menulis artikel ini untuk memberi penghargaan kepada anda. Walaupun umur BeautifulNara belum pun mencecah setahun tetapi pencapaian-pencapaian ini semuanya possible kerana anda semua yang terus menyokong BeautifulNara. Dari tidak dikenali langsung sehinggalah terpampang di suratkhabar Kosmo, sesungguhnya jasa baik anda menghebahkan tentang kewujudan BeautifulNara tidak dapat saya balas.

Dan untuk makluman anda, ketika anda sedang membaca artikel ini, saya sebenarnya berada di dalam bas ke Singapura untuk malam gala Blog Awards Nuffnang. Menang atau kalah itu belakang cerita. Kalau menang sesungguhnya kemenangan ini adalah milik pembaca-pembaca BeautifulNara yang tak putus-putus mengundi. Kalau kalah pun tetap kami hargai segala usaha-usaha dan undian-undian anda.

Buat semua, sekali lagi saya memohon maaf sekiranya anda merasakan BeautifulNara kurang memberikan gosip-gosip terbaru dan sensasi seperti yang anda harapkan. Kepada pembaca-pembaca dan pengkomen-pengkomen setia BeautifulNara (anda tahu siapa diri anda), terima kasih kerana sudi memeriahkan BeautifulNara. Teruskan menyokong BeautifulNara dan jangan lupa menjadi fan BeautifulNara di Facebook. Kalau cukup 1,000 fan kami akan usahakan untuk membuat sedikit small gathering jika ada permintaan.

Sekali lagi terima kasih dan jutaan penghargaan kepada anda semua.

 
Written by AbangNara | October 22nd, 2009

ziana zain

Ala Kak Ziana nie. Kitorang dah teringin benar nak nengok gambar anak kembar Kak Ziana. Mesti comel lote macam mak dia jugak. Tapi sayangnya Kak Ziana masih tak bersedia lagi nak tunjuk gambar anak kembar dia kat mana-mana media. Ini yang rasa nak pergi terjah rumah Kak Ziana nie. Ada sesiapa tahu alamat?

Sebelum terlupa, nama anak kembar lelaki dan perempuan Ziana Zain ialah Siti Nur Kasih dan Muhammad Ariel. Pergh, nama macam ikut drama TV3 ngan penyanyi Peter Pan jer. Sedap benar nama anak akak Ziana kita nie. Mesti cute mute kan? Sebenarnya kak Ziana bukan taknak tunjuk tapi menurut pengurus dia, disebabkan ini anak kembar yang pertama jadi Kak Ziana perlu lebih banyak masa untuk berehat.

[note]Sekarang, dia tiada pembantu untuk menjaga anak-anaknya dan pada November depan dia akan jalani rawatan badan pula. Jadi, berilah dia masa kerana kali ini juga pengalamannya juga berbeza kerana pertama kali dia mendapat bayi kembar/[/note]

Itulah kata-kata pengurus Ziana Zain. Nampaknya kenalah bersabar sikit lagi sampai Kak Ziana dah bersedia nak tunjukkan anak dia kat orang ramai. Kami sanggup tunggu. Nanti kalau ada wat majlis cukur jambul jemputlah kami yang kat BeautifulNara nie ye.

Written by AbangNara | October 22nd, 2009

dynas mengandung

Ingat lagi tak kisah Dynas keguguran anak dalam kandungan dia? Itu yang jadi punca dia tak dapat datang ABPBH 2009 tahun nie. Namun begitu khabarnya kali nie Dynas dah mengandung semula. Tahniah kami ucapkan kepada Dynas dan suami. Semoga kandungan beliau kali ini bakal selamat dilahirkan.

Kot-kot sapa-sapa ada tips masa mengandung yang nak dikongsi bersama meh la share-share kat sini. Kami tau ramai readers kami nie perempuan. Jangan segan-segan nak share.

Written by AbangNara | October 22nd, 2009

Sila skroll ke bawah untuk membaca gosip terbaru

Berani betul Abang Nara mencabar Budiey.Com untuk bertarung dengan dia. Yang misterinya apakah yang bakal dipertandingkan? Kalau nak tahu, kenalah tunggu episod 7 Project Alpha BeautifulNara. Kalau dah tak sabar sangat, ada skit hint kat video promo Project Alpha untuk Budiey.Com kat bawah nie.

___________________________________________________________________________________________

Dan untuk mengrefresh balik memori anda semua tentang Xpax Blackberry Curve 8520, kami lampirkan kembali apakah ciri-ciri menggiurkan Blackberry Curve 8520 nie dalam Bahasa Inggeris. Kalau berminat nak beli, pergi aje Blue Cube Celcom. Kat situ ada jual.

o Easy media sharing and stay social–post status, post comments on walls, poke your friends, accept an invitation, upload pics etc to Facebook, share music on MySpace). Basically still enjoy socializing or keeping in touch/updating your friends anytime, anywhere

o Instant Messaging (IM)—chat on-the-go with access to popular IM programs like Windows Live Messenger, Google Talk, Yahoo! Messenger, ICQ etc)

o Multimedia player—great multimedia experience with excellent music control and good video playbacks

o Email

o Slim and sleek

o 2.0MP digital camera / video camera

o Wi-Fi enabled

o Dedicated media keys (buttons specifically for media options)

o Trackpad navigation—1st Blackberry to have trackpad

o GPS

o Browser

o Phone

P.S: Ada berani tengok gambar terlampau Abang Nara yang berjaya dikantoikan oleh seorang blogger bernama Alam Maya? Meh klik sini.