Gosip Artis Malaysia Terkini & Gambar Artis Malaysia Terbaru Sensasi - Part 3114
Written by AbangNara | January 15th, 2010

stacy chaq

Umang aih ~~ Memang sebijik muka adik beradik nie. Stacy muka macam Chaq, Chaq muka macam Stacy. Hidung pun sama besar. Kitorang dah ukur pakai pembaris tadi. Fesyen rambut pun lebih kurang je gayanya.

Kepada Stacy, walaupun anda tak menang apa-apa time AJL 24 hari tue, tapi persembahan anda tetap mantap. Macam  Agnes Monica gitu. Kami suka tengok ~~

Lagi gambar Stacy dengan fesyen rambut terbarunya jika anda baca artikel ini sepenuhnya.

 
 
Written by AbangNara | January 14th, 2010

gosip heliza

Perasan tak kami letak suami orang sebagai pembuka tajuk gosip tentang Heliza AF5 nie? Sebabnya kami percaya yang si suami nie yang tergedik-gedik nak mengorat Heliza sampai lupa anak bini kat rumah. Kami faham hati dan perasaan si suami. Sapalah yang tak terpikat dengan keayuan dan mata besar Heliza tue. Jangan katakan suami orang, atuk orang pun silap-silap leh jatuh cinta.

Gosip nie timbul selepas ada seorang pendengar radio HotFM yang menelepon Fara Fauzana. Dia bagitau yang suaminya ada affair dengan seorang artis realiti bertudung litup. Selepas tue banyak lagilah description yang menggambarkan artis itu sebagai Heliza. Contohnya artis itu cantik, putih, mata galak dan kekadang cakap loghat utara, kekadang cakap loghat Sabah Sarawak.

Walaupun kami tak percaya dengan gosip murahan macam nie, rasanya lebih molek kalau Heliza sendiri keluar dan menafikan cerita dongeng nie. Bahaya jugak orang zaman sekarang nie. Boleh mencipta gosip hanya dengan sebuah panggilan telefon jer. Tup-tup nama artis yang memang bersih selama nie sekelip mata je boleh jadi kotor.

Benar atau tidak, sama-samalah kita nantikan penjelasan dari Heliza. Tapi hati kami berat mengatakan yang si suami tue angau @ syok sendiri kat Heliza. Sumber gosip dari Forum Cari.

Written by AbangNara | January 14th, 2010

konsert jelajah Eropah Search

Oh yeah ~~~~~~~~~ Kumpulan rock terhebat Malaya kini bakal menggegarkan Eropah pada bulan Februari nie. Search khabarnya dah compem akan menjelajah Dublin, London dan Liverpool bermula 12 Februari sampai 22 Februari. Konsert jelajah nie diberi nama “Search Live in UK & Ireland“.

Tahniah buat Search. Bukan senang nak dapat tajaan buat konsert kat luar negara. Artis kita nie konsert dalam Malaysia pun terkontang-kanting nak carik sponsor. Memang rezeki Search murah sampai dapat buat konsert kat luar negara. Yang bestnya untuk opening di London, band Hujan akan join diorang. Memang mantap gile nie!!!

Kepada student-student Malaysia yang berlambak di UK dan Ireland tue, tungggu apa lagi? Korang boleh layari laman web www.orangkita.eu untuk beli tiket. Kalau kitorang jadi anda, kompem kami akan tuang kelas semata-mata untuk layan Search. Bukan senang beb nak dapat peluang nie. Tak gitu?

Written by AbangNara | January 14th, 2010

lisdawati

Kagum kami dengan gambar Lisdawati yang terbaru nie. Kagum bukan sebab apa, kagum kerana kehebatan Lisdawati menjaga bentuk badan dia agar sentiasa kelihatan mantap. Baru lepas beranak je Lisdawati nie. Teknik menjaga bentuk badan oleh Lisdawati ini memang wajib dicontohi oleh wanita-wanita yang bergelar isteri. Barulah laki tak gi carik pompuan lain.

Selalu kalau wanita-wanita Malaysia nie lepas terberanak jer badan akan mengembung semacam. Bila dah start mengembung tue memang payah nak turun balik. Tapi Lisdawati nie rileks je dia badan macam time anak dara dulu. Ada apa-apa tips tak kak Lisda? Boleh share ngan readers BeautifulNara yang kebanyakannya adalah insan yang bergelar wanita?

Kepada Fauzi suami Lisdawati, tahniah kerana mendapat seorang isteri yang tahu menjaga badan. Sila jangan dia dengan sebaik mungkin dan tidak membuat perangai atau pun skandal. Sekian pesanan penaja.