Written by AbangNara | July 1st, 2009

gambar seksi lana nordin

Sesungguhnya kami hairan dengan saiz aset Lana Nordin nie. Sekejap nampak besar tahap Kak Pah, sekejap nampak sedang-sedang jer, sekejap dah terus tak nampak dah. Mungkin dia masih jauh lagi untuk mencapai tahap Pamela Anderson yang sebenar.

Tapi dalam gambar terkini dan terbaru Lana Nordin nie, asetnya nampak tersergam megah dari pandangan sisi. Nampak tak logik sebab saiz badannya yang agak kecik. Jadi kami buat kesimpulan yang Pamela Anderson Malaysia nie memakai push up bra yang agak mahal.

Jadi kami ada satu kuiz mudah untuk wanita-wanita di luar sana. Anda rasa berapakah harga push up bra yang dibeli oleh Lana Nordin untuk memastikan asetnya hebat seperti gambar di atas?

Ada lagi gambar-gambar terbaru Lana Nordin dengan membaca artikel ini. Mungkin anda akan boleh membuat tekaan yang lebih tepat dengan melihat gambar-gambar tersebut.

 
 
Written by AbangNara | July 1st, 2009

yasmin hani baru

Yeah. Berita baik kepada lelaki-lelaki di luar sana. Yasmin Hani dah buat pengakuan yang dia tak jadi kawin tahun nie. Dan yang pastinya dia dah clash ngan pakwe dia. si Don tue. Kitorang dulu ada kongsi gambar Yasmin Hani berparti bersama Don. Sila baca jika anda belum baca.

Bile tengok gambar terbaru Yasmin Hani kat atas tue, sapa sangka umur dia sekarang dah 30 tahun. Muka nampak muda. Dan yang penting tak nampak dicucuk ngan botox macam sesetengah artis. Comel pun comel jugak. Jadi buat lelaki-lelaki di luar sana, silalah hantar resume anda untuk try jadi pakwe Yasmin.

Kriteria lelaki pilihan Yasmin Hani adalah seperti berikut:-

[note]Saya tidak memandang paras rupa. Asalkan dia boleh menghormati saya, berdikari dan matang, itu semua antara kriteria yang memadai buat saya.[/note]

Mudah kan? Silalah try kalau anda berani. Ada satu lagi gambar terbaru Yasmin Hani dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Putih jugak gigi si Yasmin nie.

 
Written by AbangNara | July 1st, 2009

kak pah

Sungguh la sengal Kak Pah nie. Kalau dia ada kat sebelah kami, memang kami siku kepala dia. Lepas dikantoikan ngan S. Atan pasal duit RM83 ribu, tiba-tiba jer cakap dia halalkan duit tue. Nampak sangat dah kecut.

Berani kerana benar, takut kerana salah. Dalam hal nie, nampak sangat Kak Pah nie bukan sahaja penakut, malah sanggup menjatuhkan nama member semata-mata nak publisiti murahan. Bile S. Atan melawan, baru kelam kabut kononnya nak jadi orang yang baik dengan menghalalkan duit tue.

Yang lagi kurang ajarnya Kak Pah taknak buat kenyataan mintak maaf terbuka kepada S. Atan. Kononnya dia tahu undang-undang. Dan kali nie dia nak mengalah sebab kalau tak ada orang mengalah sampai bila-bila citer nie tak habis.

Ish, kalau kitorang lah gaduh pasal RM83 ribu takdernya nak mengalah. Sampai mati pun kitorang akan try nak dapatkan duit tue. Memang Kak Pah nie baik hati betullah. Seperti angel yang dicucuk botox di muka. Insaplah wahai Kak Pah oi. Nyampah kami.

Written by AbangNara | June 30th, 2009

review transformers 2

Akhirnya kami berjaya jugak menonton filem Transformers: Revenge Of The Fallen hujung minggu lalu. So kali nie kami nak kongsi review filem Transformer 2 : Revenge Of The Fallen ini bersama anda. Bagi yang dah tengok, boleh la share-share pendapat anda dengan kami.

First thing first, sesungguhnya watak Megan Fox di dalam cerita Transformers nie sangatlah sampah. Kerja dia hanyalah berlari-lari dengan baju yang hampir koyak di bahagian dada untuk tatapan ramai. Selaku wanita paling seksi 2009, Megan Fox memang menzahirkan keseksiannya dalam citer nie. Tahniah kami ucapkan kerana Megan Fox memang berjaya dalam menjiwai watak seksinya di dalam cerita ini.

Yang best bagi kami dalam Transformers 2 ini ialah scene lawan-lawan antara Autobot dan Decepticon. Kalau dalam yang first lawan dia dekat-dekat sangat sampai tak nampak apa yang terjadi, kali nie diorang lawan jauh-jauh skit. So nampak jelas dan terang aksi robot-robot nie berperang sesama sendiri.

Yang tak bestnya jalan ceritanya meleret sikit. Ada part-part macam kat kolej yang tak perlu ada. Lama sangat kat padang pasir (mungkin nak bagi can Megan Fox berseksi kat situ). Lepas tue The Fallen tue senang sangat kalah. Tak sampai seminit dah kena tarah ngan Optimus Prime.

Kesimpulannya ialah jika anda seorang yang gilakan aksi CGI dan grafik, silalah pergi tonton filem nie. Memang anda akan puas hati. Tapi kalau anda jenis seorang yang mementingkan jalan cerita, sila pergi download filem Memento.

Dari 10 bintang, kami bagi 7 bintang untuk Transformers: Revenge Of The Fallen. Anda pulak bagaimana?