April 26th, 2010

gambar resepsi kahwin umie aida

Di pagi Isnin yang mulia ini kami ingin memohon sepuluh jari memohon kemaafan kerana kekurangan update BeautifulNara kebelakangan ini. Ada komitmen kerjaya yang menyebabkan kami terpaksa terbang ke Korea. Mungkin ada yang dah tau sebab diorang dah jadi Fans Facebook BeautifulNara yang kini dah pun mencecah angka 8 ribu. Jadi anda pun kena jadi Fans Facebook BeautifulNara sebab ada update-update yang kami hanya keluarkan di situ.

Sebagai tanda kemaafan kami, ingin kami kongsikan gambar resepsi persandingan Umie Aida di Bukit Mertajam baru-baru ini. Super cun dan gorgeous sungguh Umie Aida bertudung. Nampak ayu dan nampak sangat bahagia di samping suami yang tercinta. Alhamdulillah kami terharu dengan kesungguhan Datin Umie Aida untuk cuba bertudung. Teruskan usaha anda!!!

Lagi gambar majlis resepsi Umie Aida di Bukit Mertajam dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit kepada Wawan_Azwani kerana berkongsi cerita ini dengan kami.

gambar resepsi kahwin umie aida

gambar resepsi kahwin umie aida

gambar resepsi kahwin umie aida

gambar resepsi kahwin umie aida

gambar resepsi kahwin umie aida

 
April 26th, 2010

kuman ku2 icu

Mengikut blog Azwan Ali yang merupakan salah seorang blogger dalam Projek Alpha 2, Kuman KU2 telah dimasukkan ke wad ICU di Hospital Tawakal. Puncanya masih tidak diketahui. Sama-samalah kita doakan yang terbaik untuk beliau. Kami akan updatekan dari masa ke masa tentang keadaan terkini Kuman KU2.

April 23rd, 2010

ayu oiam

Setelah lama membiarkan dirinya diselubungi misteri, akhirnya Ayu OIAM memunculkan dirinya dan membuat pengakuan tentang perkahwinannya dengan seorang duda. Dekat setahun jugak Ayu menyepikan dirinya disebabkan kontroversi nie.

Sebelum ini hangat diceritakan yang Ayu dah termengandung sebelum nikah, tapi Ayu menafikan gosip-gosip tersebut. Jujur atau tidak pengakuan tersebut, hanya Ayu OIAM sahaja yang tahu. Apa yang penting sekarang dah dapat anak maka silalah jaga elok-elok.

[note]Ya, saya menghilang selama ini kerana ingin menumpukan perhatian sepenuhnya kepada keluarga dan anak yang masih kecil. Saya minta maaf kerana tidak memberitahu tentang perkahwinan saya pada Januari tahun lalu atas permintaan keluarga kedua-dua belah pihak. Kini saya bahagia bersama suami iaitu Syed Fauzi Syed Baharuddin bersama anak kami, Syed Nashrul Haikal. Saya juga sudah bersedia untuk kembali aktif sebagai penyanyi.[/note]

Baguslah sebab bercuti nak jaga anak. Anak-anak masa kecik nielah perlukan kasih sayang yang secukupnya daripada ibu bapa. Terharu kami melihat kesanggupan Ayu OIAM untuk meninggalkan dunia glamer demi menjaga anak dia. Bukan senang nak buat macam tue.

[note]Spekulasi tentang saya hamil sebelum berkahwin itu tidak benar, saya telah berkahwin dahulu sebelum melahirkan anak. Kami berkahwin secara sederhana di Kuala Kangsar. Ketika majlis tersebut saya turut ditemani oleh bapa saya. Mulut orang kita tidak boleh tutup, jika orang masih ingin berkata tentang saya, biarlah. Saya hanya ingin minta maaf kepada peminat dan pihak pengurusan kerana menghilang selama ini. [/note]

Hmmm. Sepatutnya cakap kami telah berkahwin dulu sebelum mengandung. Baru tak ada keluar spekulasi lain yang bukan-bukan. Apa-apa pun tahniah kepada AYU OIAM yang dah bergelar ibu. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

April 21st, 2010

kes mahkamah bung mokhtar zizie ezette

Ish-ish. Tengok kat parlimen abang Bung kita nie punyalah garang macam harimau. Rupa-rupanya hari tue masa nak kahwin dengan Zizie Ezette tak mintak kebenaran bini first. Mungkin terlupa kot. Almaklumlah syok sangat nak berbinikan Zizie yang putih gebu.

Kes nie dah masuk jadi kes mahkamah. Dua adik dan abang kepada Zizie Ezette dituduh bersubahat dalam meneruskan poligami tanpa izin nie. Tak apalah. Yang penting nikah cara Islam. Kasi halal dulu. Bab-bab poligami nie kalau leh setel luar mahkamah lagi bagus.

Semoga kes nie tak berpanjangan. Kalau kena bayar denda tue bayar jerlah. Duit Abang Bung kan bersepah banyak.

P.S: Bila korang kahwin, jgn lupa korang kena kahwin dgn mak bapak dia sekali ye