October 5th, 2011

Ala berserinya muka Ekin yang kini sedang hamil 4 bulan. gambar terbaru Ekin ini diambil ketika jamuan hari raya Astro baru-baru ini. Untuk makluman, Ekin sebelum ini sudah keguguran sebanyak 2 kali.

ekin mengandung

Untuk kehamilan kali ketiga ini, Ekin dan Mawi mengambil langkah berjaga-jaga tahap tertinggi. Ekin dihantar pulang ke kampung untuk 3 bulan terawal untuk memastikan kandungan terjaga rapi. Malah Ekin dilarang untuk melakukan apa-apa kerja. Sekadar duduk berehat sepenuhnya.

Marilah kita sama-sama doakan agar kandungan Ekin kali ini tidak akan mengalami apa-apa masalah. Kalau anda ada petua untuk disharekan, sila tinggalkan di ruangan komen. Buat Ekin dan Mawi, semoga semuanya selamat.

October 5th, 2011

Nak gelak pun ada, nak menangis pun ada dan nak kagum dengan kepandaian rakyat kita berbahasa omputih pun ada. Elfira Loy semalam telah dibahan oleh warga Twitter apabila dia salah menggunakan satu perkataan omputih.

elifra loy

Ini yang ditulis di Twitter Elfira Loy:-

Guess what , tomorrow m wearing versace and it cause abt 45k. OMG!

Kalau anda bijak dan memang power, sila cari apakah kesalahan perkataan yang telah dilakukan di atas. Kalau anda tak jumpa, maknanya anda pun boleh kena bahan macam Elfira Loy kena. Cian kat dia.

Terfikir pulak takkan kena ada perfect English baru boleh nak speaking? Sampai bila kita nak maju dan pandai guna bahasa omputih kalau benda macam nie pun kena bahan kaw-kaw punya?

October 4th, 2011

Mati-mati Abang Nara ingatkan tak akan ada lagi selebriti Malaysia yang akan berpakaian seseksi Miera Liyana (seksi di mata seksa di hati). Tup-tup gambar Amanda Imani yang Abang Nara baru terima ini boleh tahan jugak. Nampaknya Amanda boleh fight dengan Miera untuk anugerah baju paling seksi.

amanda imani

Hmmmm. Bila ditenung lama-lama, sukar untuk memilih mana satu yang lebih seksi. Sama tarafnya. Mungkin hanya juri profesional yang mampu menentukan pemenangnya.

amanda imani

Apa kata anda selaku juri awam?

October 4th, 2011

Ah. Sedih pulak mendengar perkembangan terkini Abby Abadi. Menerusi Facebook Abby Abadi, pihak admin telah mengupdate status yang menyatakan Abby dimasukkan ke hospital akibat terlalu stress. Namun punca stress terpaksa dirahsiakan.

abby abadi masuk hospital

Buat pengetahuan semua, Abby Abadi admitted di sebuah hospital di KL krn teramat ‘stress’ dgn bbrape pkara yg tak dpt nk si kongsi disini. Mohon doa dr kalian semua agar Abby Abadi cepat sembuh yer. Page ni hilang sebelum ni, jd maaf sbb lambat umumkan hal ini.

Buat Kak Abby, semoga cepat sembuh dan tabah menghadapi dugaan hidup. Jangan stress kerana orang lain sebab diorang tak stress pun sebab kita. Tak gitu?