June 6th, 2018

Sering dihimpit gosip percintaan, selebriti Zizan Razak bagaimanapun sehingga kini masih belum mempunyai teman istimewa. Berjaya dalam kariernya, ramai juga peminat tertanya bila agaknya Zizan ingin mendirikan rumah tangga.

Sebut soal kahwin, saya memang berniat untuk berkahwin dalam tempoh terdekat, bukan tahun ini mungkin tahun hadapan. Segalanya masih dalam perancangan. Saya tak mahulah nak kahwin sekadar nak kahwin, tetapi saya mahu hidup bahagia.  Jadi, saya harus pilih yang terbaik.

Zizan akui beliau sebenarnya sudah mempunyai calon isteri tetapi tidak mahu mendedahkan identiti wanita tersebut. Bagaimanapun, Zizan seakan memberikan bayangan bahawa orang ramai mungkin tahu ataupun mengenali calon isterinya itu.

Sudah tentu dia perempuan. Buat masa ini lebih baik saya rahsiakan, kami masih dalam proses berkenalan. Saya tahu anda pun sudah tahu cuma saya takkan sebut. Dia perlu sesuai dengan hidup saya dan memahami satu sama lain, bukan sekadar tidur bangun bersama.

Wah, siapa agaknya wanita bertuah yang bakal disunting sebagai isteri Zizan? Mungkinkah beliau dikalangan artis terkenal yang sememangnya sedang rapat dan dikaitkan dengan pelawak itu sekarang? Ehem..

Sumber Berita : Astro Gempak

Advertisement
February 6th, 2018

Sering berkongsi foto di Instagram, kini pelawak Zizan Razak sudah mula aktif di Twitter pula. Menerusi status terbarunya, Zizan menarik perhatian ramai apabila berkata wanita yang lemah lembut di Instagram ini sebenarnya garang dan bengis.

Tweet tersebut yang turut disertakan dengan hashtag #lelakijangantertipu mendapat pelbagai respon daripada peminatnya.

Rata-ratanya bersetuju dengan fakta tersebut dan  ada juga yang sempat mengusik Zizan dengan menyebut nama Mira Filzah.

Sebab itu ada pepatah mengatakan jangan menilai seseorang itu dari luarannya sahaja. Tapi nak tahu juga, Zizan kongsi pengalaman beliau juga ke tu? Heh..

Advertisement
November 27th, 2017

Sejak tahun lepas lagi pelakon Mira Filzah dikaitkan dengan Zizan Razak tetapi sehingga hari ini mereka hanya memberikan jawapan yang sama iaitu hubungan mereka hanya sekadar teman. Walaubagaimanapun, baru-baru ini ada ada khabar mengatakan Mira ada bertemu dengan bekaks kekasih Zizan. Eh, untuk apa pula tu? Bukankah mereka tidak bercinta?

Mengakui ada bersemuka dengan bekas kekasih Zizan, Mira menjelaskan beliau bukan mahu menyelidik siapa sebenarnya Zizan tetapi kerana ingin mengenal Zizan dengan lebih mendalam.

Pertemuan itu lebih kepada perbincangan. Saya lakukan perkara itu atas nasihat ibu yang mahu saya mengenali lebih mendalam lelaki yang cuba mendekati. Zizan adalah selebriti jagi saya perlu tahu siapa dirinya. Lagipun, ibu mengambil berat dengan siapa saya berkawan dan mahu saya sentiasa berhati-hati dan jangan terlalu terburu-buru membina sesuatu perhubungan.

Sekali lagi, Mira berharap peminat tidak meragui hubungan beliau dengan Zizan kerana sejujurnya mereka hanya berkawan sahaja.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

Advertisement
August 29th, 2016

Zizan Razak sebelum ini pernah dikaitkan dengan ramai wanita. Semuanya cantik-cantik belaka, antaranya ialah pelakon berdarah kacukan Emma Maembong. Percintaan Zizan dan Emma mendapat publisiti meluas, namun hubungan yang berlangsung bertahun lamanya terputus di tengah jalan atas sebab yang tidak diketahui.


 photo zizang.jpg

Terbaru, kami menerima beberapa keping gambar Zizan dan seorang wanita bernama Aen Syahera dari pembaca BeautifulNara. Kata peminat itu, terdapat desas desus bahawa Zizan dan Aen sedang bercinta di kalangan penduduk Pantai Timur, kerana kebetulan, Zizan telah membuka Zizan Mart di Kelantan.

Aen yang merupakan pemegang Diploma Pengurusan Hotel, ialah pengasas produk kecantikan Syahera Beauty. Khabarnya, kisah perhubungan Zizan dan Aen pernah viral di laman sosial Pantai Timur sebelum ini, namun keduanya tidak memberi sebarang komen.

 photo 14159961_114857042301180_717590256_n.jpg
 photo 14169687_114916922295192_372156160_n.jpg
 photo 14139137_114858745634343_1967953844_o.jpg
 photo 14169747_114858742301010_2056216006_n.jpg

Sama ada dakwaan ini benar tidak dapat dipastikan. Sebelum ini Zizan pernah dikaitkan bakal mendirikan rumahtangga dengan seorang penjawat awam di sebuah pejabat kerajaan di negeri Terengganu, bagaimanapun gosip itu senyap begitu saja.

Benarkah Aen ialah kekasih Zizan yang terbaru? Kita nantikan perkembangan selanjutnya.

 photo Beau Nara Blog Post Picture.jpg

Korang dah melabur tak? Kalau belum, kenapa ya? Takut? Tak paham? Tak tau nak tanya siapa? Kalau macam tu, apa kata korang gi InvestSmart® Fest 2016! Bertempat di Mid Valley Exhibition Centre Kuala Lumpur, InvestSmart® Fest 2016 akan berlangsung dari 10 pagi hingga 9 malam pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad, 23 hingga 25 September 2016!

Kalau korang rasa cam pernah dengar nama InvestSmart® nih, dulu kan Abang Nara ada post pasal seminar diorang. Tak kiralah kalau korang minat saham, unit amanah, skim persaraan swasta, dana dagangan Bursa, pendanaan ekuiti ramai, InvestSmart® Fest 2016 ialah sumber maklumat pelaburan terbaik untuk korang! Diorang buat event ni ala-ala karnival sikit tau, ada ferris wheel la, carousel la, tembak itik la. Ais krim ngan popcorn free pun ada beb! Dahla pegi memang dapat goodie bag, cabutan bertuah (lucky draw) pun ada tau, ada iPhone la, Samsung la, TV la, macam-macam la!

Korang boleh call 03-6204 8127 atau Like FB “InvestSmart SC” untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang InvestSmart® Fest.

Bukan nak cakap ape la, retis pun dah post pasal InvestSmart® ni kat IG dorang. Check out IG dorang: Shaheizy Sam, Scha Al-Yahya, Awal Ashaari, Neelofa, Abam Aaron Aziz dan Elfira Loy. Abang dengar kan, mungkin satu atau dua daripada retis nih akan turun InvestSmart® Fest 2016! Ops, cakap pasal turun, korang tau tak Abang Nara pun gi InvestSmart® Fest 2016 nih tau, so kalau kelapangan datang la lepak ngan Abang Nara! Tapi hari apa ya Abang Nara turun? Ha, kalau nak tau kenalah gi InvestSmart® Fest 2016 nih, kita sama-sama sakat retis jom!

?Excited nak tahu teknik betul dan smart untuk belajar melabur secara sah! Tunggu ape lagi, jom ramai-ramai ajak mak ayah adik kakak abam semua pre-register untuk InvestSmart® Fest 2016!

Advertisement