August 29th, 2016

Zizan Razak sebelum ini pernah dikaitkan dengan ramai wanita. Semuanya cantik-cantik belaka, antaranya ialah pelakon berdarah kacukan Emma Maembong. Percintaan Zizan dan Emma mendapat publisiti meluas, namun hubungan yang berlangsung bertahun lamanya terputus di tengah jalan atas sebab yang tidak diketahui.


 photo zizang.jpg

Terbaru, kami menerima beberapa keping gambar Zizan dan seorang wanita bernama Aen Syahera dari pembaca BeautifulNara. Kata peminat itu, terdapat desas desus bahawa Zizan dan Aen sedang bercinta di kalangan penduduk Pantai Timur, kerana kebetulan, Zizan telah membuka Zizan Mart di Kelantan.

Aen yang merupakan pemegang Diploma Pengurusan Hotel, ialah pengasas produk kecantikan Syahera Beauty. Khabarnya, kisah perhubungan Zizan dan Aen pernah viral di laman sosial Pantai Timur sebelum ini, namun keduanya tidak memberi sebarang komen.

 photo 14159961_114857042301180_717590256_n.jpg
 photo 14169687_114916922295192_372156160_n.jpg
 photo 14139137_114858745634343_1967953844_o.jpg
 photo 14169747_114858742301010_2056216006_n.jpg

Sama ada dakwaan ini benar tidak dapat dipastikan. Sebelum ini Zizan pernah dikaitkan bakal mendirikan rumahtangga dengan seorang penjawat awam di sebuah pejabat kerajaan di negeri Terengganu, bagaimanapun gosip itu senyap begitu saja.

Benarkah Aen ialah kekasih Zizan yang terbaru? Kita nantikan perkembangan selanjutnya.

 photo Beau Nara Blog Post Picture.jpg

Korang dah melabur tak? Kalau belum, kenapa ya? Takut? Tak paham? Tak tau nak tanya siapa? Kalau macam tu, apa kata korang gi InvestSmart® Fest 2016! Bertempat di Mid Valley Exhibition Centre Kuala Lumpur, InvestSmart® Fest 2016 akan berlangsung dari 10 pagi hingga 9 malam pada hari Jumaat, Sabtu dan Ahad, 23 hingga 25 September 2016!

Kalau korang rasa cam pernah dengar nama InvestSmart® nih, dulu kan Abang Nara ada post pasal seminar diorang. Tak kiralah kalau korang minat saham, unit amanah, skim persaraan swasta, dana dagangan Bursa, pendanaan ekuiti ramai, InvestSmart® Fest 2016 ialah sumber maklumat pelaburan terbaik untuk korang! Diorang buat event ni ala-ala karnival sikit tau, ada ferris wheel la, carousel la, tembak itik la. Ais krim ngan popcorn free pun ada beb! Dahla pegi memang dapat goodie bag, cabutan bertuah (lucky draw) pun ada tau, ada iPhone la, Samsung la, TV la, macam-macam la!

Korang boleh call 03-6204 8127 atau Like FB “InvestSmart SC” untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang InvestSmart® Fest.

Bukan nak cakap ape la, retis pun dah post pasal InvestSmart® ni kat IG dorang. Check out IG dorang: Shaheizy Sam, Scha Al-Yahya, Awal Ashaari, Neelofa, Abam Aaron Aziz dan Elfira Loy. Abang dengar kan, mungkin satu atau dua daripada retis nih akan turun InvestSmart® Fest 2016! Ops, cakap pasal turun, korang tau tak Abang Nara pun gi InvestSmart® Fest 2016 nih tau, so kalau kelapangan datang la lepak ngan Abang Nara! Tapi hari apa ya Abang Nara turun? Ha, kalau nak tau kenalah gi InvestSmart® Fest 2016 nih, kita sama-sama sakat retis jom!

?Excited nak tahu teknik betul dan smart untuk belajar melabur secara sah! Tunggu ape lagi, jom ramai-ramai ajak mak ayah adik kakak abam semua pre-register untuk InvestSmart® Fest 2016!


Comments are closed.

Loading...