Written by Bella | November 27th, 2017

Sejak tahun lepas lagi pelakon Mira Filzah dikaitkan dengan Zizan Razak tetapi sehingga hari ini mereka hanya memberikan jawapan yang sama iaitu hubungan mereka hanya sekadar teman. Walaubagaimanapun, baru-baru ini ada ada khabar mengatakan Mira ada bertemu dengan bekaks kekasih Zizan. Eh, untuk apa pula tu? Bukankah mereka tidak bercinta?

Mengakui ada bersemuka dengan bekas kekasih Zizan, Mira menjelaskan beliau bukan mahu menyelidik siapa sebenarnya Zizan tetapi kerana ingin mengenal Zizan dengan lebih mendalam.

Pertemuan itu lebih kepada perbincangan. Saya lakukan perkara itu atas nasihat ibu yang mahu saya mengenali lebih mendalam lelaki yang cuba mendekati. Zizan adalah selebriti jagi saya perlu tahu siapa dirinya. Lagipun, ibu mengambil berat dengan siapa saya berkawan dan mahu saya sentiasa berhati-hati dan jangan terlalu terburu-buru membina sesuatu perhubungan.

Sekali lagi, Mira berharap peminat tidak meragui hubungan beliau dengan Zizan kerana sejujurnya mereka hanya berkawan sahaja.

Sumber Berita : Bipop Berita Harian

16 responses to Mira Filzah Jumpa Bekas Kekasih Zizan Razak?

  1. anon says:

    seriously mira? dalam ramai2 orang zizan jugak kau pilih?

    27

    1
    • Alien says:

      lorr… pesal pulak kalau jijan??
      jijan Alien ke sampai mira x leh pilih dia??
      huhu

      12

      0
      • Anonymous says:

        Xkesah la dia pilih zizan ke apa. But seriously kau perlu jumpa ex dia hanya untuk kenal dia mcm mana? Xperlu kot. Sikap manusia berbeza tau kt tiap2 org.

        14

        0
        • Miss Unibes says:

          MF ni kan kalau bab gosip ngan ZR dia yg mcm bunyi terhegeh2. Last2 ZR kata kawan biasa atau dah ada org lain, malu kau nanti. Kot2 ZR tu jenis suka kacau2 je tak ke malu nak mampos kau. Kalau tengok muka ZR yg mcm minta penampo tu pun dah nampak mcm suka kacau/sakat org je. Tak kisahlah “mana2 yg dekat” dgn engkau, perlu ke sampai tanya ex dia? Macammmm kalau lelaki2 lain yg bukan artis mcmana kau nak cari ex2 diorang? Macam ZR senanglah google ex dia. Yg ni ex dia yg mana kau cuba korek? Emmambong? Juliana Evans? Kena lempang kau ngan Tengku Adeq! Siapa lagi ex ZR? Eeee malu aku macam statement kau ni MF oi.

          5

          0
  2. Kobes Bunga says:

    zizan pon klu nk cepat2 la.. fatah amin ngan fazura pon da selamat btunang…

    8

    0
  3. EX-Amnet Forumer says:

    Bekas kekasih Zizan yang mana satu? Liz AF 4? Juliana Evans? Emma Maembong? Gadis T’ganu?

    28

    0
  4. anon says:

    nmpk sgt ko yg beriye riyeee
    alahaiiii dik non ..
    nanti jgn pulak ko up bideo nangis2 pulakss

    11

    1
  5. Anonymous says:

    tak perlu sampai sebegitu sekali nak ‘kenal’ zizan
    itukan masa silam dia
    pass is pass
    kalau ko yakin dengan dia maka bina la hub yang baru, banyak cara yang lebih positif untuk kenal pasangan, sementelah mereka tu sekadar exgf bukan exwife pun

    30

    1
  6. melati says:

    saya tgk Gaya & Rupa Mira Filzah ni katergori Mat2 Kete tayar terkankang jer taraf dia..!! kalau org yg baru dpt EPF…Taraf Rani Kulop jer yg minat….kikiki

    10

    0
  7. Anonymous says:

    Mengumpat dlm ketegori mulia!!!! LOL

    2

    0
  8. bekasgirlfriendzizzan says:

    gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. buat solat istikharahhlllll minah ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hang pi jumpa ex gf mestilahhh lalok dia cerita .gila bodoh punya milzahhhhh cnhdhfbdjkfn

    13

    0
  9. Rania says:

    G jumpa ex . .pastilah keluar citer buruk2 je . . Istikharah la Mira ooooi .. bongok gak dia ni

    6

    0
  10. Owh m g says:

    Org mcm ni pn ada? Alahai..

    1

    0
  11. Sabahan sumandak says:

    Kalau sy nak kenal lebih bakal boipren sy, tidak ingin sy mau tau siapa ex gf dia. Important thing is now. Dlm beberapa kali try ngedate pun boleh baca type of guy he is. First time sy dgr, perlu jumpa ex gf utk kenal bakal boipren dgn lebih dekat. Dunia dunia… cinta belasan tahun pun tidak cenggini.

    1

    0
  12. makenon says:

    mak kite kata,zizan kalau kentot bau mcm bangkai hindu.betul kew???

    0

    0

Leave a Comment

Optional