November 28th, 2012

Nasib baik Abang Nara terbaca komen seorang pembaca BeautifulNara yang menyatakan Fazura turut hadir ke Shout Awards 2012. Dengan pantas Abang Nara terus mencari gambar-gambar yang telah dikongsikan oleh tuan punya badan menerusi Instagram. Memang Fazura sangat-sangat dazzling di malam itu.

fazura shout awards

Baru-baru ini juga Fazura telah menghadiri satu program yang diberi nama “Bahagia & Membahagiakan”. Kehadiran Fazura di program tersebut dengan bertudung dan berjubah ternyata menarik perhatian ramai. Adakah Fazura sedang mempersiapkan diri untuk menempuh alam perkahwinan?

fazura shout awards

4 lagi gambar Nur Fazura di Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Mesej untuk semua pengguna telefon bimbit.

fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards

November 28th, 2012

Abang Nara baru perasan yang diri ini tidak berkongsi gambar-gambar sekitar majlis Shout Awards 2012 baru-baru ini. Mungkin majlis ini terlalu urban untuk Abang Nara yang hanyalah orang kampung sahaja. Orang bandar suka la kot majlis sebegini.

izara aishah

Antara selebriti wanita yang hadir di malam itu ialah Izara Aishah, Yuna, Siti Saleha, Nora Danish dan Sara Ali. Paling menarik sudah tentu apabila Izara Aishah tampil memegang erat tangan Farid Kamil ketika menyampaikan anugerah. Confirm Diana Danielle terbakar tengok. Hehehe.

izara aishah

Lagi 13 keping gambar selebriti-selebriti wanita di malam Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar BuahMulut.

izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah
izara aishah

November 25th, 2012

Penganjuran Shout Awards pada hari Jumaat lepas nampaknya dicemari dengan sikap tidak bermoral segelintir hadirin. 2 kumpulan Kpop iaitu Nu’est dan Vixx telah dijemput untuk memeriahkan lagi anugerah ini. Sayangnya layanan yang diterima oleh kumpulan ini sangat memalukan.

kpop

Mereka telah diboo, dibaling dengan kasut, botol dan kipas oleh segelintir pembenci Kpop. Ternyata mentaliti sesetengah rakyat Malaysia masih berada di tahap bawah. Tak perlu rasanya untuk berbuat demikian walaupun anda tidak menyukai Kpop.

shout awards

Abang Nara mendapat sepucuk email daripada seorang pembaca yang kecewa dengan sikap segelintir haters ini. Abang Nara kongsikannya untuk tatapan anda.

Just nak share something,notice x dkt twitter skang tgh trendding #malaysiasaysorrytivixxandnuest? smlm mase shout awards kt sunway surf beach rmai la kpop lovers yg dtg show support. I’m one of them. mmg rude giler kot haters, even x suke or x knal pon just listen and enjoy the music kan.lagipon free x payah nk boo~~ kn artis tu..sampai satu tahap diorg baling sampah atas stage. ktorg kt sane pon bole nampak sampah melayang layang ke pentas ,org kat rumah apatah lagi kn? Even sy pon x knal half drpada local artis yg buat performance smlm,just sit back n relax je la.cuba imagine Kalau Yuna ke Shila Amzah buat performance kt luar and received the same treat, org malaysia lagi la cepat naik angin. Bukan apa Gov sibok promote how ethic and behave Malaysian people kat org luar tp klu dh trending kt twitter, satu dunia tau kot. Just show some respect la, next time the organiser please do something to attract crowd.

kpop

Betul kan kata si pengirim email? Kalau orang negara lain bukan perkara yang sama ke penyanyi negara kita, tak ke sedih? Semoga tragedi sebegini tidak berulang lagi.

P.S: Ferrari milik Cristiano Ronaldo untuk dijual.

P.S: Kereta Hyundai Coupe daripada Korea untuk dijual. Murah bangat. Klik sini untuk info

hyundai coupe

November 2nd, 2012

Wow. Nampaknya artis Kpop begitu laku sekali sehinggakan dijemput khas untuk datang ke Malaysia membuat persembahan. Sebelum ini sudah kecoh mengenai pembayaran artis Kpop yang mencecah jutaan ringgit di Hari Belia, kali ini kumpulan Nu’Est dan Vixx akan diterbangkan sempena Shout Awards.

kumpulan kpop

Abang Nara tak berapa kenal kumpulan Nu’Est dan Vixx ini. Rasanya tak adalah berapa popular sangat pun kat Korea kumpulan ini. Boleh jadi mereka memang popular tetapi Abang Nara je yang tak tahu. Menurut penganjur Shout Awards, kedua-dua kumpulan ini dijemput berdasarkan cadangan oleh peminat menerusi media sosial seperti Facebook dan Twitter.

kumpulan kpop

Sememangnya tanggungjawab penganjur untuk mengikut citarasa peminat. Namun Abang Nara rasa tak perlulah nak mengikut kehendak mereka 100%. Cukup-cukuplah artis Kpop selalu datang buat konsert di Malaysia ini. Rasanya tak perlu lagi beri peluang yang begitu banyak kepada mereka.

kumpulan kpop

Bagi Abang Nara, lebih baik beri peluang kepada artis-artis tempatan untuk membuat persembahan. Namun kata orang, kalau tak ada demand, tak adalah supplynya kan? Mungkin di masa depan pihak penganjur perlu lebih tegas dan tidak mengikut kehendak peminat sangat. Apa kata anda?

P.S: Udang Halloween!!!