Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(5 GAMBAR)Nur Fazura Di Shout Awards 2012

Nasib baik Abang Nara terbaca komen seorang pembaca BeautifulNara yang menyatakan Fazura turut hadir ke Shout Awards 2012. Dengan pantas Abang Nara terus mencari gambar-gambar yang telah dikongsikan oleh tuan punya badan menerusi Instagram. Memang Fazura sangat-sangat dazzling di malam itu.

fazura shout awards

Advertisement

Baru-baru ini juga Fazura telah menghadiri satu program yang diberi nama “Bahagia & Membahagiakan”. Kehadiran Fazura di program tersebut dengan bertudung dan berjubah ternyata menarik perhatian ramai. Adakah Fazura sedang mempersiapkan diri untuk menempuh alam perkahwinan?

fazura shout awards

4 lagi gambar Nur Fazura di Shout Awards 2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Mesej untuk semua pengguna telefon bimbit.

Advertisement

fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards
fazura shout awards

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

78 Comments

  1. rara

    November 29, 2012 at 4:46 pm

    wilma mohammad boleh berubah kenapa tidak beliau. Jangan pelik uols. Insyalallah.

  2. luve fazura

    November 29, 2012 at 1:43 pm

    fazura cantik!!!!
    yg artis lain baju x cukup kain je!! tah pe2!!
    shout awards ni.. dah mcm ape je,….

  3. aku

    November 29, 2012 at 12:48 pm

    bagusnye kalau trus b’tudung labuh cm 2…xde la nk bukak sane sini…tnjuk kt bkn muhrim…haram…Masyaallah

  4. cik gayah

    November 29, 2012 at 11:45 am

    the best part is, dia tak pakai dah baju ketat2.
    salah satu cara dia nak berhijrah.

    • pizza

      November 29, 2012 at 6:32 pm

      Lebih bagus kalau dia break off ngn BF skrang. Tu salah satu halangan nak istiqomah dgn perubahan positif.

Loading...
To Top