July 25th, 2019

Sedang menikmati percutian indah di Maldives, pelakon Nazim Othman ada berkongsi beberapa gambar di akaun Instagramnya. Tidak dinafikan, sesiapa sahaja pasti akan terpegun dengan pemandangan di pulau tersebut.

Ada sekeping foto yang menarik perhatian netizen dimana Nazim sedang bersantai bermandi buih dalam tab.

Advertisement

Rata-rata netizen mula timbulkan persoalan, siapakah yang mengambil foto tersebut memandangkan Nazim dikatakan bercuti seorang diri sahaja.

Teknologi dah canggih, nak ambil gambar pun tidak perlu suruh orang lain dah. Cuba, husnuzon yang mungkin Nazim pakai ‘timer’. Ada-ada sahaja korang ni, imaginasi luas betul.

Sumber Berita : Media Hiburan

Advertisement
October 1st, 2018

Selalu ramai yang kata kalau janda memang ‘hot’ tetapi sekarang ini duda pun boleh tahan meletupnya. Dikatakan semakin seksi dan ‘daring’, pelakon Nazim Othman telah membuatkan ramai terpegun apabila memuat naik foto badannya yang sado siap dengan ‘six pack’.

Tentu sekali foto yang agak menggiurkan itu membuatkan wanita-wanita diluar sana ‘cair’ melihat tubuhnya yang begitu sempurna. Ada juga yang kata foto tersebut diedit tetapi majoriti netizen memuji bentuk badan beliau. Memang menjadi idaman ramai.

Advertisement

Kalau orang dah ‘belanja’ takkanlah tipu diri tidak mahu tengok kan? Semakin bahagia nampaknya Nazim dengan kehidupan beliau sekarang.

Advertisement
August 13th, 2018

Sejak kembali solo, pelakon Nazim Othman dikatakan semakin diminati dengan gaya yang membuatkan hati mana-mana wanita cair apabila melihatnya.

Terlibat juga di KLFW 2018, fesyen Nazim yang menampakkan tubuhnya yang sasa dengan ‘six pack’ membuatkan netizen teruja terutama sekali peminat wanitanya.

Advertisement

Malah, ada yang memanggil Nazim dengan gelaran duda hot dan terlajak laris. Memang terpukau habis melihat kekacakan beliau dengan tubuh yang seksi.

Seperti biasa, dalam pujian pasti ada juga segelintir netizen yang mengkritik dan menasihati Nazim tentang hal auratnya. Ada pula yang membangkitkan isu Nazim tidak insaf sedangkan beliau pernah diuji dengan kesakitan dahulu.

Apa pula komen anda? Betul ke Nazim sudah semakin seksi dan ‘daring’?

Kredit Foto : Aizat Aidid

Advertisement
June 27th, 2018

Sejak bercerai dengan Bella Dally, jarang juga kita dengar sebarang berita mengenai pelakon Nazim Othman. Tiba-tiba sahaja nama beliau kembali hangat sejak semalam apabila Nazim memuat naik fotonya tidak berbaju dengan gaya yang menggiurkan di akaun Instagramnya.

Foto seksi itu dengan jelas sekali menunjukkan bentuk badan Nazim yang cukup sempurna. Rata-rata netizen memuji beliau kelihatan ‘hot’ dan teringin sekali mempunyai bentuk badan seperti Nazim.

Advertisement

Tidak menerima pujian semata-mata, ada juga yang mengkritik motif beliau berkongsi foto sebegitu dengan umum tetapi Nazim tidak mahu terlalu peduli dengan kata-kata negatif yang diterima.

Apa pula kata korang? Rasa tergugat ke iman bila lihat foto seksi Nazim? Heh..

Advertisement