Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Semakin ‘Daring’, Nazim Othman Belanja Gambar ‘Six Pack’

Selalu ramai yang kata kalau janda memang ‘hot’ tetapi sekarang ini duda pun boleh tahan meletupnya. Dikatakan semakin seksi dan ‘daring’, pelakon Nazim Othman telah membuatkan ramai terpegun apabila memuat naik foto badannya yang sado siap dengan ‘six pack’.

Advertisement

Tentu sekali foto yang agak menggiurkan itu membuatkan wanita-wanita diluar sana ‘cair’ melihat tubuhnya yang begitu sempurna. Ada juga yang kata foto tersebut diedit tetapi majoriti netizen memuji bentuk badan beliau. Memang menjadi idaman ramai.

Kalau orang dah ‘belanja’ takkanlah tipu diri tidak mahu tengok kan? Semakin bahagia nampaknya Nazim dengan kehidupan beliau sekarang.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

19 Comments

  1. Hot stuff

    October 3, 2018 at 5:08 pm

    Malu je edit gambar. App tu boleh download merata. Btw, buruk la. Nak tgk six pack, sila google pelakon model brazil Bernardo Velasco, confirm tak leh tido. Atau pun tgk footballer ronaldo pun cukup. Confirm semua 6 pack bukan kangaroo pack

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top