Written by Bella | October 1st, 2018

Selalu ramai yang kata kalau janda memang ‘hot’ tetapi sekarang ini duda pun boleh tahan meletupnya. Dikatakan semakin seksi dan ‘daring’, pelakon Nazim Othman telah membuatkan ramai terpegun apabila memuat naik foto badannya yang sado siap dengan ‘six pack’.

Tentu sekali foto yang agak menggiurkan itu membuatkan wanita-wanita diluar sana ‘cair’ melihat tubuhnya yang begitu sempurna. Ada juga yang kata foto tersebut diedit tetapi majoriti netizen memuji bentuk badan beliau. Memang menjadi idaman ramai.

Kalau orang dah ‘belanja’ takkanlah tipu diri tidak mahu tengok kan? Semakin bahagia nampaknya Nazim dengan kehidupan beliau sekarang.

19 responses to Semakin ‘Daring’, Nazim Othman Belanja Gambar ‘Six Pack’

  1. Joe says:

    Biseksual

    9

    0
  2. Azlin says:

    eiii geli jer….nak muntah tgk..x terliur langsung..kot gay la kot yg terliur pecah scrotum..euww

    12

    1
  3. mamu says:

    dia ni sama geng dgn awal dondang tu….kalau ada yg komen sikit mola lah mengeluporg,species geng tadah pungkoq,over sensitip baii

    10

    1
  4. Anonymous says:

    euwwwww..kelempokkk bottom…euwwwww

    7

    0
  5. Bella says:

    Janji kau sihat lah nazim.aku pun xnak judge kau.

    7

    0
  6. anonymous says:

    hello kau dah lama kurang peminat haters byk la tu pun gagah nak post foto macho konon,come on la wake up booooo

    2

    0
  7. Gorges says:

    6 pack + gendut. Hello nk belanja pun bawah pinggang tu kna edit sikit. Buang gendut. Nampak flabby

    1

    0
  8. nok gebuzzz says:

    kalau tgk six pack jer nak pecah ovari la ape la…nak muntah ada la…ape yg best nyer,mengarut tau tak!!
    budak wechat jer mcm tu…

    3

    0
  9. Geleman says:

    Dia belanja kat mamat gay ..n ..abg abg sajat sekaum …
    Yg minah minah tudung tak yah perasaan la ..

    Eeewwwww

    9

    0
  10. Anonymous says:

    Nazim tu xpe lagi, abes yg komen nasib dah berlaki tu kalau x berlaki pon ko igt nazim nak kat ko? Siap reserve utk anak kecik die lagi euwww sejenis mak kuat seks ke ape ni???

    14

    0
  11. Anonymous says:

    Kih kih …tarak malu punya bini org …pakai qtudung tapi tak hormat laki .

    2

    0
  12. Anonymous says:

    Ada bukti ke dia ni gayah..cuma aku kesian dia dulu sakit kuat..harap kau sihat nazim..

    4

    0
  13. feldegast says:

    edit tu. boleh nampak warna tak sama. stitches pun tak properly done. cuba korang tengok betul2.

    0

    0
  14. joe says:

    mekap kalah perempuan….

    0

    0
  15. nyah desa pondan says:

    kalau jantan str8,dia tak heran la sapa nak komen ,tak dak peduli nak balas balik, ni kena komen skit terus balas ….surh tgok cermin lagi….poooonnnnnennnnn sgt prngai kau kan kuattt sentap mcm ‘kak long kawasan’ dia jugak prangai si awalina tuh kuat posting gmbar dan kuat jugak sentapnya nyehh

    1

    0
  16. Hot stuff says:

    Malu je edit gambar. App tu boleh download merata. Btw, buruk la. Nak tgk six pack, sila google pelakon model brazil Bernardo Velasco, confirm tak leh tido. Atau pun tgk footballer ronaldo pun cukup. Confirm semua 6 pack bukan kangaroo pack

    0

    0

Leave a Comment

Optional